tamam tatlım söylüyoruuuuuumm
burdan adres vermek doğrumu bilmiyorum ama siz google dan arı dünyası yazın
ve arı sütünün 1001 derde deva faydalarını okuyun derim biz eşimle karar verdik
hemen sipariş vereceğiz kadın ve erkek infertilitesine çok çok yararlı ayrıca o kadar
faydalıki Rabbim bize böyle bir şey vermiş ve bizler bunun farkına bile varamadık
ben arı sütünü bulduğuma çok sevindim..
hamile kalmaktan ziyade her derde deva olması bizi epeyce cezbetti hepinize tavsiye ederim
inş.şifa olur vesile olur bir bir böyleoluruz inşallaaaahh
ah canım yaaa,pc çökmek üzereymişte,kk sayfasını açamıyodu bi türlü.kardelencim hala giremedi sanırım...ortalarda yok:26::26::26::26::26:
işte geldim burdayımmmmmnerdesin kardelennnnnnnnnnnnnnnnnnn
metukam ya gündüz kardelenimin netinde sorun varmış sanırım...o yüzden gelemedi...inşallah düzelir...
heyttt beee,arkadaşlarım beeeeisteriz isteriz kardeleni isteriz...............
adamda,accuk tatile girim der zelalcim,inedir senden çektiğizeynom çalış çalış nereye kadar adam bile soruyo sen daha yumurtlamadınmı diye bende diyom gıdaklıyom yakında yumurtlarım adamı teselli ediyom
ah canım benimmmmmkızlar sırtım ağrıdı bende çıkıyorum uzanacam biraz...hepinize iyi geceler tatlı rüyalar canlarım...kardelen olsa bana kızardı busemizi uykusuz bırakma git yat derdi...kızmasını bile özledim ya....
kazen e mesaj atıyosun,o değiştirebiliyo zeynep cim.kızlar ya bu kullanıcı adı nasıl degisiyo bilen var mı? yada degisiyo mu ben baktım bulamadım??:26::26::26:
arkadaslar ben geldim .. ama kimse yok bende kacim ........kendiniza iyi bakin gorusuruz
güzelikler ben geldimçay yaptım hadi gelinde çay ikram edeyim sizlere
selam kızlar,kaç sayfa okumam gerek acaba?
cezam ağır olcak galiba.:86:
nerelerdesin sen tatlı cadı.özlettin kendini.
hoşgeldin canım.çaymı ayyyy ne güzel olur bugün bende çok yoruldum.
sonunda gelebilmişsin kardelencim.nasılsın canım senin doktor kontrolün ne zamandı inşallah herşey istediğin gibi olur.
bende senin çayını koydumafiyet olsun
kızlar iyi akşamlar
evet canım,sonunda gelebildim.nerelerdesin sen tatlı cadı.özlettin kendini.
hoşgeldin canım.çaymı ayyyy ne güzel olur bugün bende çok yoruldum.
sonunda gelebilmişsin kardelencim.nasılsın canım senin doktor kontrolün ne zamandı inşallah herşey istediğin gibi olur.
güzelikler ben geldimçay yaptım hadi gelinde çay ikram edeyim sizlere
evet canım,sonunda gelebildim.
benim dr kontrolüme bi kaç gün varda,bugün progestereon testi yaptırdım,15 çıktı,tam olarak neye yaradığını bilmesemde,yumurtamın çatladığını gösteriyo galiba.
iyi aksamlar:79::79::79::79::79::79:
evet canım,sonunda gelebildim.
benim dr kontrolüme bi kaç gün varda,bugün progestereon testi yaptırdım,15 çıktı,tam olarak neye yaradığını bilmesemde,yumurtamın çatladığını gösteriyo galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?