Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hadi inşallah canım yumoşçatladığına göre gelsin bebişler.

iyiyim allaha şükür zelalcım sen nasılsın ya sadece bende çok aşırı bi gerginlik vesinir var arkadaşlar adet dönemi oldugu için midir ne

adet döneminde hormonlardan kaynaklanan bi gerginlik oluyo canım bitki çayları içerk gevşemeyi dene.

iyiyim allaha şükür zelalcım sen nasılsın ya sadece bende çok aşırı bi gerginlik vesinir var arkadaşlar adet dönemi oldugu için midir ne

tatlım olabilir tamda adet belirtilerini anlatıyosun:26:hadi hayırlısı inş. eşin gitmeden başlarsın tüpe

teşekkür ederim ben 6 haftalık hamileyim 4-5 gündür kahverengi kanamam oluyo ve buna eşlik eden kasık ve bel ağrısı sizce düşük mü yapıcm bi bilginiz varmı(

teşekkür ederim ben 6 haftalık hamileyim 4-5 gündür kahverengi kanamam oluyo ve buna eşlik eden kasık ve bel ağrısı sizce düşük mü yapıcm bi bilginiz varmı(

canım dr a gitmedinmi keşke dr una söyleseydin belkide progesterona ihtiyacın vardır:26:tatlım yarın hemen dr a git Allahım bebişini korusun

canım dr a gitmedinmi keşke dr una söyleseydin belkide progesterona ihtiyacın vardır:26:tatlım yarın hemen dr a git Allahım bebişini korusun

çok saolun allahım olmayanlara da bu duyguyu nasip etsin inş ama ben daha sevincini yaşayamıyorum bile gittim doktora bi ton ilaç verdi ama ne biliyim umut dünyası işte benimki yine sormak istedim böyle bişey duyan veya yaşayan varmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…