iyi akşamlar kızlar ben geçmişe biraz göz attım şimdi çay yapmaya gidiyorum birazdan gelirim
hg canımtatlım gece ne muhabbet vardı ama sen yoktun çok eğlendik nasılsın şeker
ececim nasılsın canım keyifler nasıl
hoşgeldin tatlım.
evet canım,sonunda gelebildim.
benim dr kontrolüme bi kaç gün varda,bugün progestereon testi yaptırdım,15 çıktı,tam olarak neye yaradığını bilmesemde,yumurtamın çatladığını gösteriyo galiba.
iyim canim cok sukur sen nasilsin :79:
hb saracımeşim spor prog. izliyo bende bakayım kızlar ne yapıyo dedim
iyiyim allaha şükür zelalcım sen nasılsın ya sadece bende çok aşırı bi gerginlik vesinir var arkadaşlar adet dönemi oldugu için midir ne
iyiyim allaha şükür zelalcım sen nasılsın ya sadece bende çok aşırı bi gerginlik vesinir var arkadaşlar adet dönemi oldugu için midir ne
tatlım olabilir tamda adet belirtilerini anlatıyosun:26:hadi hayırlısı inş. eşin gitmeden başlarsın tüpe
kızlar bana acil yardım edin kafayı yicem hamile olan varmı içinizde bişey sorcam
iyi yaptın tatlım benim eşimde maç izliyo beşiktaş trabzonspor maçı
ALLAH SENİ İYİ ETSİN EMİ,BU TESTİ DR YAPIYO,KAN VERİYOSUN CANIM.kızlar bu test nasıl yapılıyo bende almayı düşünüyoeum
EVET YAAA,NİHAYET.heheheh kardelenim sonunda hareme girmeyi başarmışsın hg canım
inşallah sara cım,inşallah.hadi inşallah canım yumoşçatladığına göre gelsin bebişler.
teşekkür ederim ben 6 haftalık hamileyim 4-5 gündür kahverengi kanamam oluyo ve buna eşlik eden kasık ve bel ağrısı sizce düşük mü yapıcm bi bilginiz varmı(
ALLAH SENİ İYİ ETSİN EMİ,BU TESTİ DR YAPIYO,KAN VERİYOSUN CANIM.
ya valla buna cahillik denir başka ne denir bilmiyodum valla tamam yaptırırım dr tşkr canım
EVET YAAA,NİHAYET.
inşallah sara cım,inşallah.
canım dr a gitmedinmi keşke dr una söyleseydin belkide progesterona ihtiyacın vardır:26:tatlım yarın hemen dr a git Allahım bebişini korusun
bende iyiyim canım dün hiç gelmedin merak ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?