Sabırla Bebeğini Bekleyenler

cadım niye konuşmuyosun canım sendemi geçmişe daldın gel bizim geçmişimiz derindir çıkamassın sohbet edelim

tatlım akıntın çokmu azmı henüz kahverengiymiş kırmızıya dönmediği sürece korkmailaçlarını düzenli kullan belliki progestana ihtiyacın var dr yazmıştır zaten dr u ara dozunu arttırır belki:26::26::26:

valla ne az ne çok progestan da yazdı iğne de yazdı herbişey yazdı çok saol cevap verdiğin için insan paylaşmak istiyo allahım hayırlsını versin hepimize

valla ne az ne çok progestan da yazdı iğne de yazdı herbişey yazdı çok saol cevap verdiğin için insan paylaşmak istiyo allahım hayırlsını versin hepimize

canım inş. bebişini sağ salamet kucağına alırsın ama bu kahverengi lekelenme önemli üetünde durun yatarak istirahat et fazla gezme

yetercim hg canımtatlım kocişin nasıl:26: benim çayım limonlu olsun:78::78:

sağol canım bu gün biraz daha iyiydi çok şükür ama hala yoğun bakımda:26::26::26::26:
nasıl istersen limonlu dersen öyle olsun

sağol canım bu gün biraz daha iyiydi çok şükür ama hala yoğun bakımda:26::26::26::26:
nasıl istersen limonlu dersen öyle olsun

çok şükür yetercim inş. günden güne dahada iyi olur kocişintatlım çay için çok sağol iyi geldi

kızlar geçen gün burada konuşmuştuk yaaa ahm testini
bende sgk ile anlaşmalı yerlerde yapılıyormuş demiştim eşimin yattığı has kadın doğum ve infertilite bölümüne gittiim bu testi yaptıracağım dedim baktılar burada yapılmıyor dediler (çukurova ünvrts balcalı has akdenizin en kapsamlı ünvrst has )bende çok şaşırdım nasıl falan dedim labratuvara gönderdiler onlarda biz yapmıyoruz dedi sonra başka bir kişiye bayan bana dediki burada yapılmıyor ama biz buradan sana bir evrak veriririz bu test bu has yapılmıyor diye sende gidip fatura alarak istediğin her hangi özel bir merzede yaptırıp faturasını skg gönderirsen paranı alırsın dediler bende istedikleri formu doldurdum cevap bekliyorum bakalım
oradaki bayan bana dediki böyle şeyler olduğunda gücümüz paramıza yeter demeden bir araştırın pirim ödüyorsunuz yazık paranıza ne kadar çok haklarınız var ama kimse bilmedğinden özele gidip yaptıryor dedi

zeloşum ben maçtan hiç anlamam valla ama ben beşiktalıyım eşim galatasaraylı bazen onu kızdırmak için takılıyom ama bu sene bjk ninde gs ında durumu içler acısı.

çok şükür yetercim inş. günden güne dahada iyi olur kocişintatlım çay için çok sağol iyi geldi

afiyet olsun kuzum
canım eşim çok şükür biraz daha iyi ama ben çok fenayım grip oluyorum git gel zor oluyor her gün 3 saatlik yol birde has hep ayaktayım rabbim çok şükür

afiyet olsun kuzum
canım eşim çok şükür biraz daha iyi ama ben çok fenayım grip oluyorum git gel zor oluyor her gün 3 saatlik yol birde has hep ayaktayım rabbim çok şükür

yetercim hastaya bakan daha çok hasta olur derler yalan değil yani.kendine dikkat et canım.

tatlım yani bu testi ssk karşılıyo o zaman ben yaptırcağım zaman bi deniyeyim bakim karşılasa ne iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…