çok saolun allahım olmayanlara da bu duyguyu nasip etsin inş ama ben daha sevincini yaşayamıyorum bile gittim doktora bi ton ilaç verdi ama ne biliyim umut dünyası işte benimki yine sormak istedim böyle bişey duyan veya yaşayan varmı diye
ben kactim disari cikiyorum sonra belki gorusurus bayyyyyyyyyyy
seninki beşiktaşlımı :26:benimki fenerli
teşekkür ederim ben 6 haftalık hamileyim 4-5 gündür kahverengi kanamam oluyo ve buna eşlik eden kasık ve bel ağrısı sizce düşük mü yapıcm bi bilginiz varmı(
ben kactim disari cikiyorum sonra belki gorusurus bayyyyyyyyyyy
tatlım akıntın çokmu azmı henüz kahverengiymiş kırmızıya dönmediği sürece korkmailaçlarını düzenli kullan belliki progestana ihtiyacın var dr yazmıştır zaten dr u ara dozunu arttırır belki:26::26::26:
valla ne az ne çok progestan da yazdı iğne de yazdı herbişey yazdı çok saol cevap verdiğin için insan paylaşmak istiyo allahım hayırlsını versin hepimize
valla ne az ne çok progestan da yazdı iğne de yazdı herbişey yazdı çok saol cevap verdiğin için insan paylaşmak istiyo allahım hayırlsını versin hepimize
yok canım benimki galatasaraylı
canım hemen bi doktora görün inşallah bebişine bişey olmaz.
yetercim hg canımtatlım kocişin nasıl:26: benim çayım limonlu olsun :78::78:
sağol canım bu gün biraz daha iyiydi çok şükür ama hala yoğun bakımda:26::26::26::26:
nasıl istersen limonlu dersen öyle olsun
kıslarrr herkes geçmişe mi daldııııı neden kimse konuşmuyoooooooooooooo
ben diyom bizim geçmiş çok derin diye beni dinlemiyolar
çok şükür yetercim inş. günden güne dahada iyi olur kocişintatlım çay için çok sağol iyi geldi
afiyet olsun kuzum
canım eşim çok şükür biraz daha iyi ama ben çok fenayım grip oluyorum git gel zor oluyor her gün 3 saatlik yol birde has hep ayaktayım rabbim çok şükür
kızlar geçen gün burada konuşmuştuk yaaa ahm testini
bende sgk ile anlaşmalı yerlerde yapılıyormuş demiştim eşimin yattığı has kadın doğum ve infertilite bölümüne gittiim bu testi yaptıracağım dedim baktılar burada yapılmıyor dediler (çukurova ünvrts balcalı has akdenizin en kapsamlı ünvrst has )bende çok şaşırdım nasıl falan dedim labratuvara gönderdiler onlarda biz yapmıyoruz dedi sonra başka bir kişiye bayan bana dediki burada yapılmıyor ama biz buradan sana bir evrak veriririz bu test bu has yapılmıyor diye sende gidip fatura alarak istediğin her hangi özel bir merzede yaptırıp faturasını skg gönderirsen paranı alırsın dediler bende istedikleri formu doldurdum cevap bekliyorum bakalım
oradaki bayan bana dediki böyle şeyler olduğunda gücümüz paramıza yeter demeden bir araştırın pirim ödüyorsunuz yazık paranıza ne kadar çok haklarınız var ama kimse bilmedğinden özele gidip yaptıryor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?