selam kızlar,kaç sayfa okumam gerek acaba?
cezam ağır olcak galiba.:86:
kızlar bu test nasıl yapılıyo bende almayı düşünüyoeum
melisa cayini tavsiye ederim, cok iyi geliyor..iyiyim allaha şükür zelalcım sen nasılsın ya sadece bende çok aşırı bi gerginlik vesinir var arkadaşlar adet dönemi oldugu için midir ne
merhaba metuka, nasılsın canım?ben geldım.......
leyliko selam tatlım, nasılsın?herkese iyi akşamlar
selam seker, nasılsın?amiiiiiiiin canım.iyi geceler öptüm byyyy
iyilik kardelenim.bugün sabahın erken saatinden beri ayaktayım evi temizledim ütü yaptım yemek yaptım yoruldum.akşamda kendime ödül olarak kedidili bisküvisiyle çikolatalı pasta yaptım.şimdi çay keyfi yapıyorum.sen nasılsın canım?
idare eder canım sen nasılsn?
mozilla yükledim zeynep cim,şimdilik sorun yok,ama programa alışkında değilim hani.canım oku oku bitmiyo o sayfalar...nasılsın tatlım? netin düzeldi mi?
sanırım adetin 21. günü diyolar ama en gercegi yumurta catladıktan 1 hafta sonra pregestoron hormonuna bakıyolar... 10 üstü yumurtladıgını gösteriyor...
melisa cayini tavsiye ederim, cok iyi geliyor..
merhaba metuka, nasılsın canım?
leyliko selam tatlım, nasılsın?
selam seker, nasılsın?
bende sabah erken kalkıp hastaneye gittim,sonra alışveriş yaptık,eve gelip pc yi yaptık,yemek yaptım,ama benim kendime ödülüm,sadece 4 tanecik bisküviydi,çünkü ilaçlar direnç yaptı galiba,diyetime aynı oranla devam etsem bile,kilo veremiyorum canım.:97:
iyiyim tatlım ya, su ahm testinden bende yaptırıcam galiba, burda yapılıyosa tabii, sen yaptırmış mıydin canım? off ya, testlere gömüldük...hoşgeldin zeynebim nasılsın canım?
mozilla yükledim zeynep cim,şimdilik sorun yok,ama programa alışkında değilim hani.
seni seniiiiihıııııımmm zayıflarsın canım çok fazla kafana takma.bende diyete başladım sözde ama bugün yorulunca sütlü tatlıdır hafifdir diye kendimi kandırdım işte
iyiyim tatlım ya, su ahm testinden bende yaptırıcam galiba, burda yapılıyosa tabii, sen yaptırmış mıydin canım? off ya, testlere gömüldük...
firefox di mi? iyi bi browser'dır o, bayaa kolaylıkları var canım... ates olcüyomusun tatlım sende?
pembelı be pıkoscum nasılsınız...
ben google chrome ı kullanıyorum o da guzelllll
o ne kısss,ben pek anlamam zaten programlardan,firefox bizimki,bi onu biliyom.
slm kızlarrrr.nasılsınızzz.
yrn doktora gidicem yumurtladımmı die bakacak.inşş yumurtlamışımdırrr.ama hiç belirti yok.en belirgin özelliği akıntı olurdu ama hiç akıntım yok
sabaha kadar artıkkk atıp tutarımmmm
güzel evek.. kız pembeli kim? banada pikos diyince pko lu gibi oldum hehe, belkide öyleyim, bilmiyorum ben:26: nasıl olunuyodu öyle, lh fshnin 2 katı olunca mı? benim lh hormonuna bakmadı doktor, bitek fsh ve e2 hormon testi yapmıstı..???pembelı be pıkoscum nasılsınız...
ben google chrome ı kullanıyorum o da guzelllll
evek canım, saranın hamaratlıgı topiklere destan..seni seniiiii
afiyet olsun,becerikli saracık.
yok canım,ölçmüyorum,zaten dr takibindeydim ben bu ay,şimdi yapmayada korkuyorum,en iyisi ya testte,yada kırmızı kartı görerek öğrenmek.
ama inşallah bu defa yeşil kart görürde,geçeriz hamilelik tarafına.
o ne kısss,ben pek anlamam zaten programlardan,firefox bizimki,bi onu biliyom.
pıkoşşş fertılıtyfrıend d baktın mı konseptını değiştirmısler.....
seni seniiiii
afiyet olsun,becerikli saracık.
iyiyim tatlım ya, su ahm testinden bende yaptırıcam galiba, burda yapılıyosa tabii, sen yaptırmış mıydin canım? off ya, testlere gömüldük...
firefox di mi? iyi bi browser'dır o, bayaa kolaylıkları var canım... ates olcüyomusun tatlım sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?