slm kızlarrrr.nasılsınızzz.
yrn doktora gidicem yumurtladımmı die bakacak.inşş yumurtlamışımdırrr.ama hiç belirti yok.en belirgin özelliği akıntı olurdu ama hiç akıntım yok
sabaha kadar artıkkk atıp tutarımmmm
kızlar ben de yorulmusum.....çıkıyım...optum hepıcıgınızı....
Kıjlar iyi geceler ben yine geldim
:119::119::119::119::119::103:slm kızlarrrr.nasılsınızzz.
yrn doktora gidicem yumurtladımmı die bakacak.inşş yumurtlamışımdırrr.ama hiç belirti yok.en belirgin özelliği akıntı olurdu ama hiç akıntım yok
sabaha kadar artıkkk atıp tutarımmmm
pembeli benim zeynepcim,güzel evek.. kız pembeli kim? banada pikos diyince pko lu gibi oldum hehe, belkide öyleyim, bilmiyorum ben:26: nasıl olunuyodu öyle, lh fshnin 2 katı olunca mı? benim lh hormonuna bakmadı doktor, bitek fsh ve e2 hormon testi yapmıstı..???
evek canım, saranın hamaratlıgı topiklere destan..doktor kontrolunde pek gerek yok, bana alıskanlık yaptı, ölcmeden duramıyoms...
:126::126::126: benim hayatım böyle geciyoo.. :82:
gittin mi kuzu,pek görüşemedik,benim aklım elli dereden su getiriyo,ama daha bi bardağı dolduramadımpembelım benım kardelenım...
canım pıkoş demıcem sana gerçekten pcolu gıbı oldu...
tam bılmıyorum canım....
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
sara_28 maonyaaa newena kardelen5233+ balelam pikepolat+
kaç gündür sohbetlerinize katılamıyrmmm .neler yapıosunuzz ne kaynatıosunuzzz:86:
sorma canım cadı kazanı gibi habire kaynatıyoztatlım yarın dr a gitcekmişsin inş. hayırlı güzel haberlerle gelirsin
Kıjlar iyi geceler ben yine geldim
inş
cnm bu ayda olmazsa zaten artık bebek defterini kapatacammm çok yoruldummm:2:
inş
kardelenim huuuuuuutatlım nasılsın
huuu,komşuuuuuu
iyiyim tatlım yaaa,bu gece çok topic gezdim,gözlerim yoruldu,daha ütü yapcam,kalksam iyi olcak aslında.:82:
inş
huuu,komşuuuuuu
iyiyim tatlım yaaa,bu gece çok topic gezdim,gözlerim yoruldu,daha ütü yapcam,kalksam iyi olcak aslında.:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?