Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hg canım iyiyiz sen nasılsın bebem

bende iyiyim dün sizden canım çekti akşam patates biber ve kızarttım bide üzerine patlıcan kurusu kavurdum üzerine de yogurt döküm yedim akşam çatlayacaktım çok yemişim koçişi kandırdımda gezmeye çıktım dışarı şimdi daha iyiyim

bebek olmasi icin dua
bir kac gun once buraya hamile oldugu yazmsitim once ALLAHI izniyle benim icin okuna dua kabuloldu duayi cok iyi kuran bilen birini okumasi lazim benim icin yengem okumustu ALLAH ondan razi olsun 3 cuma sabah namazinda yusuf ve meryem surelerini kimseseyle konusmadan okunmasi lazim 3 cu cuma ALLAHIN izniyle hamile kaliniyormus benimde oyle oldu 3 cu cuma adet olamam gerekti
ve olmadim rabbimisteyen herkese versin bu dualarda vesile olsun sorulariniz olursa yardimci olurum anne adaylari zemuszemus (sabah namazi kildiktan sonra bes vakit namaz kilan biri olmali)
bunu bir topikte buldum .aynısını bana kuran hocamda sölediii yap die.bende anneme yaptırıyrm şimdi sizde yapmak isterseniz bi zararı yokk.yapın bence

teşekkür ederiz maonya cım,illaki bu sureleri okuyozda,bu şekilde okumadım hiç.

canım ya ben kuran okumasını tam bilmiyorum diyebilirim hatta bilmiyorumda desem yeri bunu cuma sabahları türkçe yazılışından okusak olmaz mı ki

kızlar çok uykum var ben çıkıyorum herkese iyi geceler öptüm byyyyyy

canım ya ben kuran okumasını tam bilmiyorum diyebilirim hatta bilmiyorumda desem yeri bunu cuma sabahları türkçe yazılışından okusak olmaz mı ki

cnm çevrende bilen kimse yokmu başkası yapsın senin adına bilen biri.ben anneme yaptırıyorummm.
kimseyle konuşmadan sabah namazının hemen arkasından arapçasından olmalııı

oh afiyet olsun canım bende ekmeği bıraktım bugün yemedim rejime başladım

cnm çevrende bilen kimse yokmu başkası yapsın senin adına bilen biri.ben anneme yaptırıyorummm.
kimseyle konuşmadan sabah namazının hemen arkasından arapçasından olmalııı

canım yaaa o kadar kötü bi durumdayım ki çevremde kimse yok g,ibi bişey ya kimsede yapacagını sanmıyorumm neyse ben bi rica ederim ama sanmıyormm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…