Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız dedim ammma kimse cvp vermedi tüstüm işte
ben sana cevap yazmamışmıyım pardon kuzum çok şükür
selam yeter, nasılsın seker? esin nasıl? adetin gecti mi canım, liste icin bi söylersen iyi olur güzelim...

canım yaa kusura bakma ben yazdım sanmıştım ama ihtiyarlığıma ver bunuyorum galibacanım 3 nisan yeni tarih benim adetim beni hiç ümitlendirmez bir gün öncesinde gelir
kuzum eşim bu gün daha iyiydi tek sıkıntısı yoğunn bakımda olmak

yeterim kocişinin iyi olmasına çok sevindim canım şükür zoru gitti biraz daha sabır canım Allah yardımcınız olsun şeker

yeterim kocişinin iyi olmasına çok sevindim canım şükür zoru gitti biraz daha sabır canım Allah yardımcınız olsun şeker

evet zoru gitti ama bu zor zamanları sizlerin dualrıyla kolay atlatık rabbim gönülerinizin muradını versin inşşşşş

evet zoru gitti ama bu zor zamanları sizlerin dualrıyla kolay atlatık rabbim gönülerinizin muradını versin inşşşşş

cümlemizin canım tatlım bizi ayakta tutan dualarımız heleki birbirimize ettiğimiz dualar inş. Rabbim cümlemizin gönlündekileri nasip eder kucaklarımızı doldurur yuvalarımızı şenlendirir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…