kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar merabalar ve hoşçakalıncanlar şincik adam gelcek sofrayı hazırlayayım yemekten sonra uğrarım şekerler byyyy öpt.
canım özelden mesaj yazıyorum sana...pikepolat burdamısın canım?
yazını geç gördüm sorumu sorabilirmiyim
cok gecmis olsun tatlım, acil sifalar olsun sana, iyice bi dinlen, bol vitamin bide sevgi al bol bol...günaydın kızlaaaaaaaaaar
hepimiz için güzel ve sağlıklı bi hafta olmasını diliyorum.
kızlar ben dün geceden beri çok hastayım sanırım grip oldum başım çok ağrıyo kemiklerimsızlıyo resmen ve boğazımda ağrıyo . dün temizlik yaparken kapıyı pencereyi fazla açık tuttum galiba.sabah doktora gittim geldim birazdan yemek yiyip ilaçlarım içecem.size bi merhaba diyim dedim.
güzelcim, sende vitamin al , biraz da tatlı ye, endorfin yükselsin bide sevdicegine sarıl bol bol.. bizde seviyos seni, iyi ol gülüm...zeynom tesekkurler cevabın için...
kızlar hepınıze guzel gunler dılıyorum.
havadan mıdır nedır benım de hııç keyfım yok..
bak bak bak,keyfimizide biliyossssss
cnm hoşbulduk.bu ay hem klomen tarzı bi hap hem perugon iğne oldum.geçen ay bi tane gelişmişti aynı tedaviye.bu ay 2 yumurtalığımdada 1er tane oluşmuşşş çok sevindimmm.ama perugon olucam yineee 250ytl yine gitti:2:iğnemi yapan kız diyoki allah yardımcın olsun benim 1 aylık kiram bu dio. neyse bebiş gelsindeeee bu ayyyy
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar merabalar ve hoşçakalıncanlar şincik adam gelcek sofrayı hazırlayayım yemekten sonra uğrarım şekerler byyyy öpt.
efendimmmmmmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
yeteeeeeeeer gene gorunmez mısın...........
kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:84:
kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:84:
gördümmm cnmmmm.
nasılsınnn.benim bugün yine başım ağrıdı şimdi kendime geldimm.
cnm çay istediiii çok şaşırdımmmdemledimmmmmm içiyrm şimdiiii.ilk defaa kendime akşam çay demledimmm
cnm sende 2 yıllık evlisin yanılmıosam sizde sorun ney
gördümmm cnmmmm.
nasılsınnn.benim bugün yine başım ağrıdı şimdi kendime geldimm.
cnm çay istediiii çok şaşırdımmmdemledimmmmmm içiyrm şimdiiii.ilk defaa kendime akşam çay demledimmm
cnm sende 2 yıllık evlisin yanılmıosam sizde sorun ney
ben varımmmmmmm:
selam yeter, nasılsın seker? esin nasıl? adetin gecti mi canım, liste icin bi söylersen iyi olur güzelim...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız dedim ammma kimse cvp vermedi tüstüm işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?