Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bi soru sorayım dedim bi soramadım gitti topic ayağa kalkmış herkes canla başla benden gelecek soruyu bekliyor ay çok güldüm valla kendimee

kızlarr gözlerimmm ağrıdı biraz dinlenimmm.tekrar gelirimmmmm
tamam tatlım...dinlen sen...
kızlar ben çıkıyorum..ayşenur uyuyoken yemek yapıyım..hamaratım yaa erkenden yapıyım yemeği görüşürüz akşama inşallah..öptüm

banada gönder yaptığın yemekten arzucum..zira ben üşeniyorum bu ara yemek yapmaya falan...

evet sorum şu arkadaşlar fazla meraklandırdım sizi ama çokta önemli bişi değildi
neyse soruma gelirsek bu yumurtalama dönemindeki akıntıyı sorcaktım size şeffaf akıntı oluyor ya hani böyle sümüksü o olduğunda yumurtlamamı oluyor yoksa çatlamamı?
benim normalde 14-15.günlerde olan o akıntım bu ay 11.günümde oldu sonraki günlerde beyazımsı bi akıntı gelmeye başladı benim siklusum düzenlidir 29-30 günde bir olurum şimdi
1.si 11.günümde gelen neydi?
2.si 11.gün yumurtlamışsam yine 30 gündemi adet olucam
3.sü ben niye erken yumurtladım
işte soru buydu arkadaşlar

ayşegülcüm gelen yumurta beyazına benzeyen akıntı uzuyorsa yakın bi zamanda yumurtanın çatlıcana işarettir gün aşırı çalışman lazım
tatlım gene zamanında adet olursun etkilemez
herzaman aynı zamanlarda yumurtlama olmaz bu her kadın için geçerli bazen erken veya geç yumurtlama olabilir bunlar gayet normal canım

sorunun merakından seni bekliodummm

o şefaf akıntı yumurtladını gösterir.11günü olşmuştur ama daha büyüyüp olgunlaşması bi kaç gün sürer.benimde her ay adetten 1 hafta sonra akıntım gelirdi ama bu ayyy hiç yok.nugün 11.günüm 2tane yumurtam oluşmuş ama akıntı yokkk.onun içinnn iz sürmeyii bırakkkk günlerini kaçırmadan gün aşırı çalışmalara devamet

kız sorun bumuydu bal polenle ilgili değilmiydi..Allah seni ne etmesin emi tweetim benim... bunun cevabını bende biliyordum...
kızlar bende çıkıp biraz dinlenecem gelirim yine.öptüm sizi

maonyacım beni beklediğin için teşekkürler cevabın içinde ayrıca teşekkür ederim
zelalcim sanada teşekkür ederim

önemli değil canım yardımcı olabildiysek ne mutlu bizetatlım sorun bumuydu hani bal polen falan

arı sütü-bal-polen karışımı kullandım ben bu ay heralde erken yumurtladım ama sorum buydu canım ayy hala kendime gülüyorum yaa çok komik oldu

yavru kuşlar ben kaçıyorum bi geliyorum bi yok oluyorum varmısın yokmusun gibi oldum hee

bi soru sorayım dedim bi soramadım gitti topic ayağa kalkmış herkes canla başla benden gelecek soruyu bekliyor ay çok güldüm valla kendimee
canla başla bekledik
birincisi,bazı aylar erken yumurtatlama olabilir,o gelen akıntı çatlama olmasının yakın olduğunu,yada olduğunu gösterir ki
ikincisi,çatlama olduktan 14 gün içerisinde adet olnur normal şartlarda,senin gününün öne gelmesi muhtemel bu ay için.
üçüncüsü yediğinden,içtiğinden de olabilir,kesin bi sebebei yok ve her kadın her ay ay nı günde yumurtlicak diyede bişey yok.

yavru kuşlar ben kaçıyorum bi geliyorum bi yok oluyorum varmısın yokmusun gibi oldum hee
umarım cevabım tatmin edici olmuştur.

huuuu kardelen sana bi şey dicem biraz eğil biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…