Sabırla Bebeğini Bekleyenler

metukam zeynom benim çamaşırları almış sallıyobende gittim onun balkonundan çamaşırlarını yürüttüm seninle sallayalım4::92::92::92:ZEYNOM

canım sana feda olsun hepsi... nasılsa bende de seninkiler var, hehe...

ayyyyyyy bende sana sarılam zeynommmmmmm...
sevgü kelebemmm benim...

sağolun kızlar hepiniz çok iyisiniz.

bak böyle hep bir arada hepinizi bööle böölee iste...

geçmiş olsun canım...iyi olmana sevindim bitanem...bizde seni çok seviyorum bebişim....

ayyyyyyy bende sana sarılam zeynommmmmmm...

leyloşum zeyno nerden bulmuşsa benim en sevdiğim paçalı donumla yandan kesmeli tütyenimi almış sallıyo sen bi şey demicenmi versin bana donumu:95::95::95::95::95::84::84::84::84:

benimde hiç iştahım yok..yemek yiyorum doyduğumu bile bilmiyorum valla...canım hiç bişey istemiyor...

leyloşum zeyno nerden bulmuşsa benim en sevdiğim paçalı donumla yandan kesmeli tütyenimi almış sallıyo sen bi şey demicenmi versin bana donumu:95::95::95::95::95::84::84::84::84:
imrenmiş kızcağız bişey olmaz zeloşum..sende paylaş zeynomla...
canım sana feda olsun hepsi... nasılsa bende de seninkiler var, hehe...

sevgü kelebemmm benim...

bak böyle hep bir arada hepinizi bööle böölee iste...
bitanemmmmmmmmm

kızlar gerçekten sıstem çok yavas....ben kacıyorum byeeeeeeeee

canım arkidisim, iyi geceler...

bak yaaaa, nasılda sikayet ediyo beni..... bunları istiyodun seker:92::92::92::92::92::92:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben de geldim ama kimse beni görmediiiiiiiiiiiiii
canım yaaa, davet bekleme gir laf çal simdi bizim çeneler düstü iyice.... bak seninde camasirlarini alırım yoksaaaa :92::92::92::92:

paydon o zaman canımmmmm bende beni kimse görmedi diyeeee <aglıyodum buydaa :26::26:

oy oy oy kıyamam ben sana ececim..ağlama plssssssssss...seni hiç unuturmuyuz tatlım...hiç birinizi unutmam...hepinizi çok seviyorum...

zeloşşşşşşşşşşşşşşş özele baktınmı şekerrrrrrrrrr :84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…