saram gel canım kızlarrr gelın.....
sağolasın leyloşum.
metukam zeynom benim çamaşırları almış sallıyobende gittim onun balkonundan çamaşırlarını yürüttüm seninle sallayalım 4: :92::92::92: ZEYNOM
sevgü kelebemmm benim...
ayyyyyyy bende sana sarılam zeynommmmmmm...
sağolun kızlar hepiniz çok iyisiniz.
geçmiş olsun canım...iyi olmana sevindim bitanem...bizde seni çok seviyorum bebişim....
ayyyyyyy bende sana sarılam zeynommmmmmm...
kızlar gerçekten sıstem çok yavas....ben kacıyorum byeeeeeeeee
siz oynayın canım benim bugün hiç halim yok.
leyloşum zeyno nerden bulmuşsa benim en sevdiğim paçalı donumla yandan kesmeli tütyenimi almış sallıyo sen bi şey demicenmi versin bana donumu:95::95::95::95::95::84::84::84::84:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben de geldim ama kimse beni görmediiiiiiiiiiiiii
ececim ben sana yazdım...topici incele canım...iki kez yazdım hemde sen görmedin....
imrenmiş kızcağız bişey olmaz zeloşum..sende paylaş zeynomla...leyloşum zeyno nerden bulmuşsa benim en sevdiğim paçalı donumla yandan kesmeli tütyenimi almış sallıyo sen bi şey demicenmi versin bana donumu:95::95::95::95::95::84::84::84::84:
canım sana feda olsun hepsi... nasılsa bende de seninkiler var, hehe...
sevgü kelebemmm benim...
bak böyle hep bir arada hepinizibööle böölee iste...
benimde hiç iştahım yok..yemek yiyorum doyduğumu bile bilmiyorum valla...canım hiç bişey istemiyor...
hoşgeldin ececim.
leyloşum zeyno nerden bulmuşsa benim en sevdiğim paçalı donumla yandan kesmeli tütyenimi almış sallıyo sen bi şey demicenmi versin bana donumu:95::95::95::95::95::84::84::84::84:
canım yaaa, davet bekleme gir laf çal simdi bizim çeneler düstü iyice.... bak seninde camasirlarini alırım yoksaaaa :92::92::92::92:kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben de geldim ama kimse beni görmediiiiiiiiiiiiii
paydon o zaman canımmmmm bende beni kimse görmedi diyeeee <aglıyodum buydaa :26::26:
imrenmiş kızcağız bişey olmaz zeloşum..sende paylaş zeynomla...
bitanemmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?