Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canlarım ben böyle yandan ufaktan kacıyorum, iyi ki varsınız sizler...

bu aksam almam lazim, gidip esimle ilgilenim birazz:78::78::78::78::78:

iyi geceler herkese..

sende iyiki varsın zeynocum..hadi git bari izin verdik tontişim...kocişi ihmal etme sakın... hayırlı işler bol güneşler....:76::76::76::76::76:

benden günah gitti ben sana barış elimi uzattım zeynom bak bunarın hepsi senin 2::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

güzelim benimmmmm... hepsi senin olsunnnnnnnn

canlar kusura bakmayın çıkmak zoeunda kaldım ansızın pc hata verdi canım evet kızım var ama koruyucu aile olarak anneyim kendi yavrum deill
canım benim masallah güzel yüreginize sizin..

tamam canım iyi çalışmalar sanaiyi geceler öptüm byyyyyy

iyi geceler seker...

evet kactım simdi, byeeee

canlar kusura bakmayın çıkmak zoeunda kaldım ansızın pc hata verdi canım evet kızım var ama koruyucu aile olarak anneyim kendi yavrum deill

ece senin nettemi sorun var yoksa pc demi canım ya....ay ne güzel koruyucu aile olmak süper bişey tatlım ya...maşallah sana..kupayı hakkettin sen.

hadi vereyim bari hastayım halsizim dedin beni ikna ettin al canım :92::78::78:du senide öpeyim iyileş canım

men biliyodum saten zeloş iyi kalplidir meni şok şevey kıyamaz.hadi öp meni.du mende seni öpem. ııımmmmm şimdiden iyi geldi canim akidişim.

kız selinnnnnnnnnn senin niye sesin çıkmıyor şekerimmmmmmmmm...:78::78::78::78:

ece senin nettemi sorun var yoksa pc demi canım ya....ay ne güzel koruyucu aile olmak süper bişey tatlım ya...maşallah sana..kupayı hakkettin sen.

canım pc de bişi oldugunu sanmıyorum virüs koruyucu var sanırım o birz kasıyo tşkr ederim canım kupa içindeee

canım pc de bişi oldugunu sanmıyorum virüs koruyucu var sanırım o birz kasıyo tşkr ederim canım kupa içindeee

anladım canım...rica ederim..sonuna kadar hakettin sen o kupayı gülüm...maşallah sana...Rabbim inşallah kendi yavrunuda sana gönderir ececim..inşallah hepinize göndersin Rabbim meleklerinizi....

Selam olsun dostlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…