Sabırla Bebeğini Bekleyenler

oley sesimemi geldin leyloşum sen beni üzmessin bende sizi öpeyim bebem
evet canım..kızlar beni çağırıyor dedim koştum geldim.... gel bir sarılalım tontişim..
keşke topicimizde hamileler günü olsa,hep beraber hamiş olarak toplanabilsek

selam leyloşum,naber?
slm kardelenim..iyilik tatlım..sen nasılsın gülüm..?
leylacım calimeronun günümü geçiyo:26:

canım calimeroda hamilelik durumları sözkonusuydu yanılmıyorsam...onun için sordum...:26:

sarılalım leyloşumtatlım inş. calimeromda pozitif alır Rabbim umutlarını boş çıkarmasın bebişini yollasın inş.

sarılalım leyloşumtatlım inş. calimeromda pozitif alır Rabbim umutlarını boş çıkarmasın bebişini yollasın inş.
amin canım inşallah...o pozitif sonucu inşallah hepinizde görürüz zeloşum...
merhaba kızlaaaaar

herkesin dünya kadınlar günü kutlu olsun

slm saracımmm...seninde kutlu olsun tatlişim..

eceeeeeeeee netin düzelmedimi tontişim senin?

leyloşum bak yukarda çatlak kıreminin reklamı var göbek için

canım benim pc de reklamlar çıkmıyor..gıcık olduğum için reklamları engelledim ben...ayrıca çatlak kremini aldım..hem göbüş için hem göğüs için tatlım..şuana kadar çok şükür çatlağım yok..bol su içiyorum nedenide ona bağlıyorum..inşallah hiç çatlak oluşmaz...organik 2 tane krem aldım 100 tl ye...çok güzel...

inş. canım bundan sonrada çatlak olmaz pek hoş durmuyo tatlım reklamlar engellenebiliyomu:44::26:

pek oturarak uyuyamıyorum zeloşum,illa rahat yatak olması gerek,ama beblli bi uyuşukluğum olduğu kesin.:86:

ha yani ipek yatak olmasa yatamam diyosuntatlımhavalardanmı acaba halsizliğin :44:burda havalar çok soğuk resmen fırtına var dışarda kışın bile böle olmamıştı bahara girdik hava dahada soğudu ilginç:44:

inş. canım bundan sonrada çatlak olmaz pek hoş durmuyo tatlım reklamlar engellenebiliyomu:44::26:
evet canım..inşallah olmaz zeloşum...evet canım..google eart indirdim kurdum pc ye ordan giriyorum...hiç reklam çıkmıyor süper oluyor...tavsiye ederim...
benim uykum geldi,çıksam mı acaba?

nereye ya..ben geldim nereye gidiyon kardelenim canikom...:76::76::76::76:

tatlişim not aldım eşime bi söylide bizde kuralım sağol bebem

buse bugün karnımda bütün pozisyonları deniyor acaba annemin karnında ne taraf rahatsa oraya uzanayım diyor..maşallah kıpır kıpır yavrum bugün yaramazlığı üstünde...

atlas yorgan,ipek çarşaf olmadan yatamam ama ipek satenlede yatılmıyo,kayıyon habire yataktan

buse bugün karnımda bütün pozisyonları deniyor acaba annemin karnında ne taraf rahatsa oraya uzanayım diyor..maşallah kıpır kıpır yavrum bugün yaramazlığı üstünde...

gitmiyomda,gitsem,ısınsamm iyi olcak,hava buz gibi,kombi sonuna kadar açık nerdeyse,ama ısınamıyorum,battaniye altına gircem,bende buse gibi dönüp dönüp pozisyon bulcem

leyloşum maşallah la havle vela kuvvete illabillayilaiyil azim Rabbim nazarlardan korusun canım busemizi her daim yardımcısı olsun busemizi öp annesi bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…