evet canım..kızlar beni çağırıyor dedim koştum geldim.oley sesimemi geldin leyloşumsen beni üzmessin bende sizi öpeyim bebem
slm kardelenim..iyilik tatlım..sen nasılsın gülüm..?keşke topicimizde hamileler günü olsa,hep beraber hamiş olarak toplanabilsek
selam leyloşum,naber?
leylacım calimeronun günümü geçiyo:26:
yav benim net yavaşşşş
evet canım..dedim kızlar beni çağırıyor dedim koştum geldim....gel bir sarılalım tontişim..
slm kardelenim..iyilik tatlım..sen nasılsın gülüm..?
canım calimeroda hamilelik durumları sözkonusuydu yanılmıyorsam...onun için sordum...:26:
merhaba kızlaaaaar
herkesin dünya kadınlar günü kutlu olsun
amin canım inşallah...o pozitif sonucu inşallah hepinizde görürüz zeloşum...sarılalım leyloşumtatlım inş. calimeromda pozitif alır Rabbim umutlarını boş çıkarmasın bebişini yollasın inş.
merhaba kızlaaaaar
herkesin dünya kadınlar günü kutlu olsun
eceeeeeeeee netin düzelmedimi tontişim senin?
leyloşum bak yukarda çatlak kıreminin reklamı var göbek için
canım benim pc de reklamlar çıkmıyor..gıcık olduğum için reklamları engelledim ben...ayrıca çatlak kremini aldım..hem göbüş için hem göğüs için tatlım..şuana kadar çok şükür çatlağım yok..bol su içiyorum nedenide ona bağlıyorum..inşallah hiç çatlak oluşmaz...organik 2 tane krem aldım 100 tl ye...çok güzel...
benim uykum geldi,çıksam mı acaba?
tatlım zaten sesin sedan yok ben seni aşşağıda uyuyon sanıyodum
pek oturarak uyuyamıyorum zeloşum,illa rahat yatak olması gerek,ama beblli bi uyuşukluğum olduğu kesin.:86:
evet canım..inşallah olmaz zeloşum...evet canım..google eart indirdim kurdum pc ye ordan giriyorum...hiç reklam çıkmıyor süper oluyor...tavsiye ederim...inş. canım bundan sonrada çatlak olmaz pek hoş durmuyotatlım reklamlar engellenebiliyomu:44::26:
benim uykum geldi,çıksam mı acaba?
evet canım..inşallah olmaz zeloşum...evet canım..google eart indirdim kurdum pc ye ordan giriyorum...hiç reklam çıkmıyor süper oluyor...tavsiye ederim...
nereye ya..ben geldim nereye gidiyon kardelenim canikom...:76::76::76::76:
atlas yorgan,ipek çarşaf olmadan yatamam ama ipek satenlede yatılmıyo,kayıyon habire yataktanha yani ipek yatak olmasa yatamam diyosun tatlımhavalardanmı acaba halsizliğin :44:burda havalar çok soğuk resmen fırtına var dışarda kışın bile böle olmamıştı bahara girdik hava dahada soğudu ilginç:44:
evet canım..inşallah olmaz zeloşum...evet canım..google eart indirdim kurdum pc ye ordan giriyorum...hiç reklam çıkmıyor süper oluyor...tavsiye ederim...
nereye ya..ben geldim nereye gidiyon kardelenim canikom...:76::76::76::76:
gitmiyomda,gitsem,ısınsamm iyi olcak,hava buz gibi,kombi sonuna kadar açık nerdeyse,ama ısınamıyorum,battaniye altına gircem,bende buse gibi dönüp dönüp pozisyon bulcembuse bugün karnımda bütün pozisyonları deniyor acaba annemin karnında ne taraf rahatsa oraya uzanayım diyor..maşallah kıpır kıpır yavrumbugün yaramazlığı üstünde...
buse bugün karnımda bütün pozisyonları deniyor acaba annemin karnında ne taraf rahatsa oraya uzanayım diyor..maşallah kıpır kıpır yavrumbugün yaramazlığı üstünde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?