iyi olmana sevindim saracım...bugün daha iyiyim kızlar
sizler nasılsınız
aman kardelenim dikkat et sakın hasta olma..havalar berbar yani...atlas yorgan,ipek çarşaf olmadan yatamam ama ipek satenlede yatılmıyo,kayıyon habire yataktan
gitmiyomda,gitsem,ısınsamm iyi olcak,hava buz gibi,kombi sonuna kadar açık nerdeyse,ama ısınamıyorum,battaniye altına gircem,bende buse gibi dönüp dönüp pozisyon bulcem
leyloşum maşallah la havle vela kuvvete illabillayilaiyil azimRabbim nazarlardan korusun canım busemizi her daim yardımcısı olsun busemizi öp annesi bizim için
bugün daha iyiyim kızlar
sizler nasılsınız
atlas yorgan,ipek çarşaf olmadan yatamam ama ipek satenlede yatılmıyo,kayıyon habire yataktan
gitmiyomda,gitsem,ısınsamm iyi olcak,hava buz gibi,kombi sonuna kadar açık nerdeyse,ama ısınamıyorum,battaniye altına gircem,bende buse gibi dönüp dönüp pozisyon bulcem
slmmm.
kızlar beyaz lahana sarması nasıl yapılırrr.bilen varsa haşlanmasından.iç malzemesine pişirmesine kadar bana anlatabilirmiii:86:
hg maonyacım...valla lahana sarması saracığımın uzmanlık alanı..saradan geniş bilgi alabilirsin...slmmm.
kızlar beyaz lahana sarması nasıl yapılırrr.bilen varsa haşlanmasından.iç malzemesine pişirmesine kadar bana anlatabilirmiii:86:
tamam tatlım..sen dinlen hadi...kızlar ben accık çıkim,gelirim gene,öpüyorum sizi.
sara cım,iyi olmana sevindim tatlım,zaten patent alcam kardelşen anne diye
slmmm.
kızlar ben accık çıkim,gelirim gene,öpüyorum sizi.
sara cım,iyi olmana sevindim tatlım,zaten patent alcam kardelşen anne diye
sarmacı sara mız var,o anlatsın,bende duyim,ben lahananın yarısı parçalanıyo,bende onu soslayıp,salata gibi koyuyorum sofraya.
sara yokk galiba.internetten baktımm gidimde yapım bakalım nasıl olacakkkk
lahana sarmak zor zanaat...benim annem süper sarıyor ya...gelince ona bir sardıracam...gerçi bugünlerde hiç iştahım yok..ne yesem tadını almıyorum ve doymuyorum...
lahana sarmak zor zanaat...benim annem süper sarıyor ya...gelince ona bir sardıracam...gerçi bugünlerde hiç iştahım yok..ne yesem tadını almıyorum ve doymuyorum...
slmmm.
maonyacım zor değil canım.
lahanın önce baş kısmını yuvarlak bi şekilde kes çıkar.sonra yapraklarını tek ayırıp tencerede kaynayan suya atılır.ters yüz ederek haşla ama dikkat et fazla haşlama yoksa dağılır saramazsın.
iç malzemesine gelince.
zeytinyağlı yapacaksan eğer,
önce soğanlar küp küp doğra zeytinyağında çevir,sararsın.sonra bi kaşık biber salçası biber domates salçası koy onlarıda kavur,sonra pirinci yıkayıp koy içine tuzunu pul biberini katkarıştır üzerine 1-1,5 bardak kaynar su al arada karıştırarak suyunu çekene kadar pişir sonra bir limonun suyunu dök ve yarım demetde maydanoz doğra karıştır soğuyunca sar, kısık ateşte demlene demlene pişir.piştikten sonra yarım saat dinlendirip servis yap.
eğer etli yapacaksan,
yukarıda saydığım bütün malzemeleri bu sefer kavurmadan bi kaba koy zeytin yağı yerine de yarım yağlı kıyma koy.güzelce yoğur.sumağı biliyosan limon yerine onu bırakırsan etli dolmada çok güzel olur.pişirmesi yukarıdaki tarifle aynı.
zelalım benim net sorunlu ikide bir dışarı atıyo beni o yüzden habersiz çıkıyorum kusura bakmayın canım.
tatlım geçen gün tarifini aldın yaptınmı nasıl oldu
hııım saracım etlisinden canım çekti olsada yesek deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?