Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saracım dolmanın harcına burda hiç su koymazlar ilk defa sende duydummm:26:

bide benim bildiğimm tencereye dolmalar dizildikten sonra üstüne su konurrr.tencereye su koymadanmı pişirimmm nasıl olcakkkk

ok. tatliş yaz gelsin inş. denicem canım limon tuzu sertleştirir diye düşünüyodum ben demek yapmıyomuş

saracım dolmanın harcına burda hiç su koymazlar ilk defa sende duydummm:26:

bide benim bildiğimm tencereye dolmalar dizildikten sonra üstüne su konurrr.tencereye su koymadanmı pişirimmm nasıl olcakkkk

kız Allah iyiliğini versin o kadarda ayrıntıyı yazmayım dedim tabiki üzerine su bırakacaksın sarmaların üzerine çıkacak kadar su koy tencereye akıllım

kız Allah iyiliğini versin o kadarda ayrıntıyı yazmayım dedim tabiki üzerine su bırakacaksın sarmaların üzerine çıkacak kadar su koy tencereye akıllım

saracım iyki maonyacım sormuş yoksa dolmaların halini düşünemiyom

saracım iyki maonyacım sormuş yoksa dolmaların halini düşünemiyom

ne gülüonuz kızz ilk defa dolma yapacammm.gelin beraber zehirlenelimmmmsabaha ben topiğe gelmezsem bilinki akşam acile gıda zehirlenmesinden gitmiş olurummmm

leyloşum desene senin adam hala hasret senin sarmalara

canım benim adam zaten dolma sarma tarzı şeyler yemiyor...pirinç sevmediği için..bir iki kez anca alır..ben bayılıyorum ama dolmaya sarmaya olursa hemen dalarım valla..

zelal posta kutun doluymuş canım silsene sana mesaj yazamıyorum.

canım benim adam zaten dolma sarma tarzı şeyler yemiyor...pirinç sevmediği için..bir iki kez anca alır..ben bayılıyorum ama dolmaya sarmaya olursa hemen dalarım valla..

yapımda bi tencere gönderimde dolma gör şekerimm.sussuz pişen tarzından

ne gülüonuz kızz ilk defa dolma yapacammm.gelin beraber zehirlenelimmmmsabaha ben topiğe gelmezsem bilinki akşam acile gıda zehirlenmesinden gitmiş olurummmm

ne zehirlenmesi kız bugüne kadar hiç kimse sarmadan zehirlenmemiştir heralde.Allah korusun.

zelal posta kutun doluymuş canım silsene sana mesaj yazamıyorum.
bende özel mesacccccccc istiyorum..benim neyim eksik...:78::78::78::78::76::76::76::76::76: gizliden kaynatmayın bakayım...
yapımda bi tencere gönderimde dolma gör şekerimm.sussuz pişen tarzından

gönder şekerim valla tencereyi yerim...şu aralar zaten üşengeçlik üstümde hiç bişey yapasım gelmiyor maonyacım..eminim çok güzel yaparsın tatlım..şimdiden ellerine sağlık gülüm..

gizliden kaynatmıyoz kız

kızlar resmen fırtına var dondum çamaşırları serene kadar :18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…