yok saracım valla o akşam eşim beni almaya gelmişti..arabadan inmek zor geldi bana...umutlar başka bahara kaldı..üşendim anlayacan...
heee ama benim ağzımın tadı hiç yok canım hiç bişey istemiyo.inan şimdi olsada yemem.
sana bi sırda vereyimmi
asma yaprağıyla yaptığın sarmanın üzerine biraz limon tuzu serp bak çok güzel oluyo.hele bide bunu kuşbaşı tavukla yaptıysan yemede yanında yat.ben bazen et yerine kuşbaşı tavuk bırakıyorum çok güzel oluyo hemde hafif oluyo dene istersen parmaklarınıda yersin inan bana.
saracım dolmanın harcına burda hiç su koymazlar ilk defa sende duydummm:26:
bide benim bildiğimm tencereye dolmalar dizildikten sonra üstüne su konurrr.tencereye su koymadanmı pişirimmm nasıl olcakkkk
saracım dolmanın harcına burda hiç su koymazlar ilk defa sende duydummm:26:
bide benim bildiğimm tencereye dolmalar dizildikten sonra üstüne su konurrr.tencereye su koymadanmı pişirimmm nasıl olcakkkk
ok. tatliş yaz gelsin inş. denicem canım limon tuzu sertleştirir diye düşünüyodum ben demek yapmıyomuş
kız Allah iyiliğini versin o kadarda ayrıntıyı yazmayım dedim tabiki üzerine su bırakacaksın sarmaların üzerine çıkacak kadar su koy tencereye akıllım
yok canım üzüm yapraklarını sertleştirmiyo aksine lezzet veriyo bana güven.
saracım iyki maonyacım sormuş yoksa dolmaların halini düşünemiyom
saracım iyki maonyacım sormuş yoksa dolmaların halini düşünemiyom
leyloşum desene senin adam hala hasret senin sarmalara
canım benim adam zaten dolma sarma tarzı şeyler yemiyor...pirinç sevmediği için..bir iki kez anca alır..ben bayılıyorum ama dolmaya sarmaya olursa hemen dalarım valla..
ne gülüonuz kızz ilk defa dolma yapacammm.gelin beraber zehirlenelimmmmsabaha ben topiğe gelmezsem bilinki akşam acile gıda zehirlenmesinden gitmiş olurummmm
bende özel mesacccccccc istiyorum..benim neyim eksik...zelal posta kutun doluymuş canım silsene sana mesaj yazamıyorum.
yapımda bi tencere gönderimde dolma gör şekerimm.sussuz pişen tarzından
bende özel mesacccccccc istiyorum..benim neyim eksik...:78::78::78::78::76::76::76::76::76: gizliden kaynatmayın bakayım...
gönder şekerim valla tencereyi yerim...şu aralar zaten üşengeçlik üstümde hiç bişey yapasım gelmiyor maonyacım..eminim çok güzel yaparsın tatlım..şimdiden ellerine sağlık gülüm..
gizliden kaynatmıyoz kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?