Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tatlım ben hiç saat tutmam tadına bakarım pişmisse ocağı kapatırım sende öle yap daha iyi anlarsın baktın pişmemiş suyuda az biraz su eklersin

benim dolmamda dünküüü soruuuya a döndüü.topik seferberlik başlattııı

zeloşum mesai doldu canım...ben birazdan çıkacam..seni metukamla başbaşa bırakacam..tabi ziyaretçilerlede..

metukammmmm hg gülümmmmm..bugün hiç girmedin...:26:

zelal de gıdıyorsa zıyaretcılerle ben kalıcam galıba....

hoşbulduk leyloş......öptüm senı kuşummmm

selam kızlarr.....

leylam nasılsın..ve dıger tatlı kızlar sızz??
saol bitanem iyiyim..mesai bitti..birazdan çıkacam..sen nasılsın gülüm..?
kızlarrr bu dolma 45 dkmı 55dk pişecek annem öyle bişiler söler heppp bilgisi olan varmııı

maonya çok pişirme cılkı çıkar dolmanın...pirinç taneleri uzayınca ve suyunu çekince hemen kapat altını...biraz dolma tavlansın..sonra tadına bakarsın...kız canımı çektirdin he...

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 metuka+ maonyaaa zelalca+

zeloşcummmmmmmm diye diye ziyaretçileri kaçırdık tatlişim....

kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum..hepinizi kokulu kokulu öpüyorum seda sayan öpücüğüyle...

kızlar öyle böyle derkenn sarmam nefis olmuşşş.

dere otuda koymuştum içineee

hayır hayır asla kabul etmiyorum...sabah ben sana yazdım bitanem... fazla iş yapıp yorma kendini bitanem ya...öpüyorum seni...

canım hani sıkı giyin falan yazmıştm ya ondan sonra sen çıktın:26: kimse kalmadı ben tek kaldım ben de çıktım:44:

saracım dolmanın harcına burda hiç su koymazlar ilk defa sende duydummm:26:

bide benim bildiğimm tencereye dolmalar dizildikten sonra üstüne su konurrr.tencereye su koymadanmı pişirimmm nasıl olcakkkk

he he he çok güldüm.Allah senide güldürsün emi

evet canım haklısın...

zeloşummmmm akşama ne yapayım..ıspanakmı yoksa karnıbaharmı?:26::26: fikir ver tatlım..yada patlıcan kabak yemeğimi...

ay valla ne imreniyorum kabakmı ıspanakmı karnıbaharmı yapayıom diye sorma lüksüne sahip olanlara.
ben bunların hapsini birden yapsam herif bakar sofraya
eee ne yiyecez diye

zelalım benim net sorunlu ikide bir dışarı atıyo beni o yüzden habersiz çıkıyorum kusura bakmayın canım.
herkeze bulaştı galiba bu sorun
ya etli dolma istedi canım,ne tatlı olurdu olsaydı şimdi,ama başkası yapsada yesem,şimdi nasıl uğraşim dolmayla.
ne gülüonuz kızz ilk defa dolma yapacammm.gelin beraber zehirlenelimmmmsabaha ben topiğe gelmezsem bilinki akşam acile gıda zehirlenmesinden gitmiş olurummmm
ara ara ses ver madem,haber veririz 112 ye
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)
LeYLa_21 zelalca+
favoriyiz yine..hg ziyaretçiler...
birinci lige yükseldik sanırsam

evet canım haklısın...

zeloşummmmm akşama ne yapayım..ıspanakmı yoksa karnıbaharmı?:26::26: fikir ver tatlım..yada patlıcan kabak yemeğimi...
senin yüzünden geçen gün top top karnıbahar aldım,diye diye benide heveslendirdin,dün haşladım,şimdi dolaptan azar azar kullanıyorum,iyi oluyo.
bu hemen hemen her kadının başına gelen bi durum,erkekler bu konularda bizim kadar hassa olamıyolar malesef,seni çok iyi anlıyorum,aynısının tıpkısı başımda çünkü,insanlar tanımaya bile çalışmadan istemiyolar ya,bu en kötüsü,bütün zorluklara katlanıp evlendiğin adamda bi tarafta ailesi,bi tarafta karısı olunca ne yapacağını şaşırıyo galiba,ama şanslısın ki eşin hemen özür diliyomuş,bence bu güzel bişey.bu kadar kafana takma yani ve zamanla aşılıyo,emin ol.
bak nerdeyse bütün topişcdekiler yaşamış bu sorunları.

ikinizede çok katıldım ve şunu öğrendim ki,hayatta hiç bi şeye tam bir mükemmeliyetle sahip olamıyosun,o yüzden,sahip olduğunun kıymetini bilmek,şükrünü eda etmek gerek.

kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum..hepinizi kokulu kokulu öpüyorum seda sayan öpücüğüyle...
ay bu sıra seda sayana da bi gıcık olmaya başladım ki,anlatamam,arada rast geliyorumda,ne kadar kendini methediyo,sürekli kendinden bahsetmeyi seven bi kadın oldu gitgide.
semi cim selam canım,nerelerdesin,pek takılmıyon bize

zelal kıııııı......nassın

zeloşum mesai doldu canım...ben birazdan çıkacam..seni metukamla başbaşa bırakacam..tabi ziyaretçilerlede..

metukammmmm hg gülümmmmm..bugün hiç girmedin...:26:
tamam canım akşam görüşürüz inş.
benim dolmamda dünküüü soruuuya a döndüü.topik seferberlik başlattııı

kızlar öyle böyle derkenn sarmam nefis olmuşşş.

dere otuda koymuştum içineee
ııııııııım afiyetle ye canım
leyloşum kokulu öpme kardelenim sedayı sevmiyomuş sen kokusuz olandan yolla bizde seni öptük canım kib byyyyy
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 metuka+ maonyaaa zelalca+

zeloşcummmmmmmm diye diye ziyaretçileri kaçırdık tatlişim....

öyle canım bizi gören kaçıyo şu surattanda kaçılırmı ya:86::86::86:
metuka bebeğim bugün gelmedin pek özletiyon kendini şeker
kardelenim nasılsın canım bi gittin uyumaya bi daha gelmedin yerin sıcaktı galiba
cadım canım artık gündüzleri uğramaz oldun olmuyo ama
bu arada benim bu yazı kardelenin banliyo trenine benzedi
semi tatlım sende hgnasılsın arkadaşın nasıl oldu canım merak ettim inş. değeri katlanmıştır

Son düzenleme:
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
metuka maonyaaa

nasılsın maonım.....

zeloşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…