tatlım ben hiç saat tutmam tadına bakarım pişmisse ocağı kapatırım sende öle yap daha iyi anlarsın baktın pişmemiş suyuda az biraz su eklersin
zeloşum mesai doldu canım...ben birazdan çıkacam..seni metukamla başbaşa bırakacam..tabi ziyaretçilerlede..
metukammmmm hg gülümmmmm..bugün hiç girmedin...:26:
saol bitanem iyiyim..mesai bitti..birazdan çıkacam..sen nasılsın gülüm..?selam kızlarr.....
leylam nasılsın..ve dıger tatlı kızlar sızz??
kızlarrr bu dolma 45 dkmı 55dk pişecek annem öyle bişiler söler heppp bilgisi olan varmııı
bende seni öptüm bitanem...görüşmek üzere canım...zelal de gıdıyorsa zıyaretcılerle ben kalıcam galıba....
hoşbulduk leyloş......öptüm senı kuşummmm
benim dolmamda dünküüü soruuuya a döndüü.topik seferberlik başlattııı
hayır hayır asla kabul etmiyorum...sabah ben sana yazdım bitanem...fazla iş yapıp yorma kendini bitanem ya...öpüyorum seni...
saracım dolmanın harcına burda hiç su koymazlar ilk defa sende duydummm:26:
bide benim bildiğimm tencereye dolmalar dizildikten sonra üstüne su konurrr.tencereye su koymadanmı pişirimmm nasıl olcakkkk
evet canım haklısın...
zeloşummmmm akşama ne yapayım..ıspanakmı yoksa karnıbaharmı?:26::26: fikir ver tatlım..yada patlıcan kabak yemeğimi...
herkeze bulaştı galiba bu sorunzelalım benim net sorunlu ikide bir dışarı atıyo beni o yüzden habersiz çıkıyorum kusura bakmayın canım.
ya etli dolma istedi canım,ne tatlı olurdu olsaydı şimdi,ama başkası yapsada yesem,şimdi nasıl uğraşim dolmayla.heee ama benim ağzımın tadı hiç yok canım hiç bişey istemiyo.inan şimdi olsada yemem.
sana bi sırda vereyimmi
asma yaprağıyla yaptığın sarmanın üzerine biraz limon tuzu serp bak çok güzel oluyo.hele bide bunu kuşbaşı tavukla yaptıysan yemede yanında yat.ben bazen et yerine kuşbaşı tavuk bırakıyorum çok güzel oluyo hemde hafif oluyo dene istersen parmaklarınıda yersin inan bana.
ara ara ses ver madem,haber veririz 112 yene gülüonuz kızz ilk defa dolma yapacammm.gelin beraber zehirlenelimmmmsabaha ben topiğe gelmezsem bilinki akşam acile gıda zehirlenmesinden gitmiş olurummmm
birinci lige yükseldik sanırsamToplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)
LeYLa_21 zelalca+
favoriyiz yine..hg ziyaretçiler...
senin yüzünden geçen gün top top karnıbahar aldım,diye diye benide heveslendirdin,dün haşladım,şimdi dolaptan azar azar kullanıyorum,iyi oluyo.
evet canım haklısın...
zeloşummmmm akşama ne yapayım..ıspanakmı yoksa karnıbaharmı?:26::26: fikir ver tatlım..yada patlıcan kabak yemeğimi...
bu hemen hemen her kadının başına gelen bi durum,erkekler bu konularda bizim kadar hassa olamıyolar malesef,seni çok iyi anlıyorum,aynısının tıpkısı başımda çünkü,insanlar tanımaya bile çalışmadan istemiyolar ya,bu en kötüsü,bütün zorluklara katlanıp evlendiğin adamda bi tarafta ailesi,bi tarafta karısı olunca ne yapacağını şaşırıyo galiba,ama şanslısın ki eşin hemen özür diliyomuş,bence bu güzel bişey.bu kadar kafana takma yani ve zamanla aşılıyo,emin ol.o uzatmıyor 10dk sonra hiçbişey olmamış gibi davranabiliyor ama ben çok kırılıyorum bu yüzden kabullenemiyorum canımı sıkıyor sinirlerimi bozuyor biz çok zor şartlarda evlendik onun ailesi çok karşı çıktı hala da düzeltemedik arayı insana çok dokunuyor bazen herşeye tamam diyorsunda bazen ilgisizlik çıldırtıyor
canım o sorun bizdede var sormuyolar bile ne yaptınız diye ama onlar önemli değil önemli olan eşin sen eşinle aranı hep sıcak tut hem ne güzel demekki eşin seni seviyo uzatmıyo seninle küs kalmak istemiyo ben tecrübelerimden sana söyliyeyim hiç kimse için evinin huzurunu bozma kimsenin seninle eşinin arasına girmesine izin verme bende yok senin annen yok senin baban diye diye 5 sene huzur bulmadım ne zamanki onları kafaya takmadım şimdi şükür iyiyiz kapını kapatınca herkes dışarıda kalıyo canım eşinide kendinide boş insanlar yüzünden üzme
ikinizede çok katıldım ve şunu öğrendim ki,hayatta hiç bi şeye tam bir mükemmeliyetle sahip olamıyosun,o yüzden,sahip olduğunun kıymetini bilmek,şükrünü eda etmek gerek.
ne olduki tatlım...?:26::26:
canını sıkma gülüm ya...her evde oluyor olağan tartışmalar...bazen canımız çok sıkılabiliyor...benim yaşadığım sorunları kimse yaşamamıştır inan bana..ama aşılıyor işte...bizde zor şartlarda evlendik eşimle...siz birbirinize tutunun kimseyi takma kafana...ikiniz bir olunca karşınızda dağ olsa dayanmaz..bak örneği burda..benim babam beni vermek istemiyordu ben direttim kazanan taraf ben oldum...buna karşın eşim bazen beni çok üzdü ama herşey yoluna girdi çok şükür canım...sudan sebeblere sakın kafanı takma edacım..herşey yoluna giriyor..bizler ince fikirli insanlar olduğumuz için kafaya çok takıyoruz herşeyi o yüzdende yıpranıyoruz..inan bana kendine edersin kimseye bişey olmaz...umursamaz davran sende..bak nasıl herşey yoluna giriyor bitanem..üzülme olurmu
ay bu sıra seda sayana da bi gıcık olmaya başladım ki,anlatamam,arada rast geliyorumda,ne kadar kendini methediyo,sürekli kendinden bahsetmeyi seven bi kadın oldu gitgide.kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum..hepinizi kokulu kokulu öpüyorum seda sayan öpücüğüyle...
semi cim selam canım,nerelerdesin,pek takılmıyon bizehe he heçok güldüm.Allah senide güldürsün emi
ay valla ne imreniyorum kabakmı ıspanakmı karnıbaharmı yapayıom diye sorma lüksüne sahip olanlara.
ben bunların hapsini birden yapsam herif bakar sofraya
eee ne yiyecez diye
zelal kıııııı......nassın
tamam canım akşam görüşürüz inş.
zeloşum mesai doldu canım...ben birazdan çıkacam..seni metukamla başbaşa bırakacam..tabi ziyaretçilerlede..
metukammmmm hg gülümmmmm..bugün hiç girmedin...:26:
benim dolmamda dünküüü soruuuya a döndüü.topik seferberlik başlattııı
ııııııııım afiyetle ye canımkızlar öyle böyle derkenn sarmam nefis olmuşşş.
dere otuda koymuştum içineee
leyloşum kokulu öpme kardelenim sedayı sevmiyomuş sen kokusuz olandan yolla bizde seni öptük canım kib byyyyykızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum..hepinizi kokulu kokulu öpüyorum seda sayan öpücüğüyle...
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 metuka+ maonyaaa zelalca+
zeloşcummmmmmmm diye diye ziyaretçileri kaçırdık tatlişim....
tamam canım akşam görüşürüz inş.
ııııııııım afiyetle ye canım
leyloşum kokulu öpme kardelenim sedayı sevmiyomuş sen kokusuz olandan yolla bizde seni öptük canım kib byyyyy
öyle canım bizi gören kaçıyo şu surattanda kaçılırmı ya:86::86::86:
metuka bebeğim bugün gelmedin pek özletiyon kendini şeker
kardelenim nasılsın canım bi gittin uyumaya bi daha gelmedin yerin sıcaktı galiba
cadım canım artık gündüzleri uğramaz oldun olmuyo ama
bu arada benim bu yazı kardelenin banliyo trenine benzedi
semi tatlım sende hgnasılsın arkadaşın nasıl oldu canım merak ettim inş. değeri katlanmıştır
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
metuka maonyaaa
nasılsın maonım.....
slm hanımlarrr iyi akşamlarr nasılsınız
kızlarrr ne oldu neden kimse bişi yazmıyooooooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?