Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhabalar evet doğru bu ara pek giremedm internete eşimle sorunlar yaşıyoruz bu aralar iyi değilim yani bakalım artık hayırlısı olsun

tatlım özel değilse paylaş yardımcı olabilceğimiz birşey varsa seviniriz sende üzülme şeker her evde olur bizlerdede oluyo önemli olan uzatmamak

tatlım özel değilse paylaş yardımcı olabilceğimiz birşey varsa seviniriz sende üzülme şeker her evde olur bizlerdede oluyo önemli olan uzatmamak

o uzatmıyor 10dk sonra hiçbişey olmamış gibi davranabiliyor ama ben çok kırılıyorum bu yüzden kabullenemiyorum canımı sıkıyor sinirlerimi bozuyor biz çok zor şartlarda evlendik onun ailesi çok karşı çıktı hala da düzeltemedik arayı insana çok dokunuyor bazen herşeye tamam diyorsunda bazen ilgisizlik çıldırtıyor

leyloşum ben karnabahar diyom bayılırım karnabahara dün bile yaptım yanınada sıcak bi çorba harika olur
çorba ne çorbası yapayım..bari onuda yaz...bu ara iştahım yokya o yüzden ne yapacağımı şaşırıyorum canım ya...
merhabalar evet doğru bu ara pek giremedm internete eşimle sorunlar yaşıyoruz bu aralar iyi değilim yani bakalım artık hayırlısı olsun

hg edacım...

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)
LeYLa_21 edazes+ zelalca+

canım o sorun bizdede var sormuyolar bile ne yaptınız diye ama onlar önemli değil önemli olan eşin sen eşinle aranı hep sıcak tut hem ne güzel demekki eşin seni seviyo uzatmıyo seninle küs kalmak istemiyo ben tecrübelerimden sana söyliyeyim hiç kimse için evinin huzurunu bozma kimsenin seninle eşinin arasına girmesine izin verme bende yok senin annen yok senin baban diye diye 5 sene huzur bulmadım ne zamanki onları kafaya takmadım şimdi şükür iyiyiz kapını kapatınca herkes dışarıda kalıyo canım eşinide kendinide boş insanlar yüzünden üzme

ne olduki tatlım...?:26::26:

canını sıkma gülüm ya...her evde oluyor olağan tartışmalar...bazen canımız çok sıkılabiliyor...benim yaşadığım sorunları kimse yaşamamıştır inan bana..ama aşılıyor işte...bizde zor şartlarda evlendik eşimle...siz birbirinize tutunun kimseyi takma kafana...ikiniz bir olunca karşınızda dağ olsa dayanmaz..bak örneği burda..benim babam beni vermek istemiyordu ben direttim kazanan taraf ben oldum...buna karşın eşim bazen beni çok üzdü ama herşey yoluna girdi çok şükür canım...sudan sebeblere sakın kafanı takma edacım..herşey yoluna giriyor..bizler ince fikirli insanlar olduğumuz için kafaya çok takıyoruz herşeyi o yüzdende yıpranıyoruz..inan bana kendine edersin kimseye bişey olmaz...umursamaz davran sende..bak nasıl herşey yoluna giriyor bitanem..üzülme olurmu

hoşbulduk canım benim. busecik nasıl?[/QUOTE]

saol bitanem..bende busede iyiyiz eda teyzesi çok şükür...sende iyi ol olurmu bitanem..üzme kendini...eşinle aranı bozma gülüm..kimse için değmiyor çünkü.[/B][/I][/COLOR]

sana katılıyorum canım

ben ayran çorbası yapmıştım haftanın 7 günü yapsam eşim yapma demiyo

karnıbahara yoğurt katıyorum ya yanına ayran çorbası olmaz..başka fikir ver güzelim...mercimek yapasımda yok..ağır geliyor..işin aslı varya hiç uğraşasım yok işin bahanesini uyduruyorum..

kızlarrrr dolmamı koydummmm ocağaaaayaptığım için yarısı arttıııı

kızlarrrr dolmamı koydummmm ocağaaaayaptığım için yarısı arttıııı

evet çok haklısın bende böyle olmayı istiyorum ama bazen tahammül edemiyorum daha fazla tüketmekte istemiyorum çoğu zaman ayrılsak mı diye düşünüyorum zamanla herşey düzelecek diyor ama bilemiyorum. a düşünüyorum kafama çok takıyorum bu insanlar beni tanımıyorlar bile tanımadan nasıl isteyip istemediklerine karar verebiliyorlar bir şans vermediler bile o da onun ailesi sonuçta bir çocuğumuz olsa herşey düzelir diyor aslında bunu kafaya çok takıyor huzursuzluğu bu yüzden biliyorum morali bozuluyr inşallah dediği gibi olur ve düzelir bekliyorum sadece

karnıbahara yoğurt katıyorum ya yanına ayran çorbası olmaz..başka fikir ver güzelim...mercimek yapasımda yok..ağır geliyor..işin aslı varya hiç uğraşasım yok işin bahanesini uyduruyorum..

tatlım bu soğuk havada bi tarhana çorbasıda gider

tatlım evliliğinin bu güzel günlerinin tadını çıkar sen daha çıtır gelinsin ne bunlarla üzüyon kendini 1 değil 10 kocada alsak hepsiyle bu sorunları yaşıcaz zamanla sende alışcaksın ben 12 senedir eşimin ailesiyle aramı düzeltemedim baktım olmuyor onlara kapımı kapadım bütün ilgimi eşime verdim sadece sabret zamanla herşey yoluna girer canım

haklısın canım içim rahatladı düzelecek inşallah hep böyle gidecek değil ya daha çok yeni evliyiz belkide daha uyum sağlama aşamasındayız ondan zorlanıyorum eşim daha önce 1 kez evlenmiş o benden tecrübeli bukonuda ben ona göre daha acemi kalıyorum biazda bu yüzden sert uyarınca zoruma gidiyor sonra farkına varıyor gönlümü almaya çalışıyor ama kırılıyorum işte bir de aile sorun olunca fena. inşallah düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…