Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar bizim burda kurduğumuz dostuklar paylaşımlar en önemlisi burdaki samimiyeti ben normal hayatımda göremiyrmmmm.allah hepinizden razı olsunn.

namazımı kılıp geliyrmmm yavruu kuşlarr bekleyin beni.

bu arada kocam geldi tamir işi var evinnnnn. bi yandanda onlarla uğraşıyrmmm

doğru biraz daha zamana ihtiyacım var sanırım biraz sabırsız ve aceleci davnıyorum haklısın nasıl lsa hepsi aynı değişmez kural değil mi :)

tatlım bu soğuk havada bi tarhana çorbasıda gider

tarhana güzel fikir ama bizim tarhanamız biraz acılıdır..o yüzden benim mideme dokunuyor canım...eşim hiç yemez zaten tarhana...domates çorbası yapam bari...aklıma o geldi...güzel fikirleriniz için teşekkür ederim hepinizi dostlar...

evet bende senin gibi düşünüyorum. bu arada kolay gelsin canım

haklısın canım burdaki içtenlik başka inş. Rabbim bozmaz allah kabul etsin canım tamir içinde kolay gelsin şeker

tatlım hazır çorba yapma ama onlarda amg die bi madde var çok zararlıymış bebişin kesesi bile emiyomuş o maddeyi

doğru biraz daha zamana ihtiyacım var sanırım biraz sabırsız ve aceleci davnıyorum haklısın nasıl lsa hepsi aynı değişmez kural değil mi :)

evet canım bu erkeklerin hepsi aynı hangisini alırsan yanında başını ağrıtcak aileleri eşantiyon olarak veriliyo

hey maşallah... bende gelecem dolma yemeye bana ne bana ne...:76::76:

seliinnnnnnnnnnn hg gülüm..nerde kaldın sen bakayım..hemen hesap ver...
sabah yazmadan çıktınız bekledim bekledim cevap gelmedi ben de çıktım iş güç buzamana anca girebildim
keşke öle bi şansımız olsada göndersem.buzluğa koydumm.

saol cnm benimmm

hg selincimtatlım tarhananın içinde yoğurt kendini belli etmez içinde çok şey olduğu için
leyla içinde yoğurt olmasın diyince hatırlatayım dedim canım

kaçırırmıyım hiç

a herkes kaçmış tek kalmışım neyseki misafirde var yoksa çok sıkılırdımkızlar bende yemeğimi yapayım öpt. byyyyyy:leyloşum sen gelmişsin şimdi gördüm aşşağıda eeee artık misafirlerle ilgilenirsin canım ama kendini çok yorma busemizi yorma tamammı şeker öpt.48:

Son düzenleme:
kızlarrr bu dolma 45 dkmı 55dk pişecek annem öyle bişiler söler heppp bilgisi olan varmııı

düzelir tatlım...sıkıntı yapma kendine..bak eşinde nihayetinde hatasını anlıyormuş..önemli olanda o canım..inşallah yuvanız bir bebişlede taçlanır canım...
tatlım hazır çorba yapma ama onlarda amg die bi madde var çok zararlıymış bebişin kesesi bile emiyomuş o maddeyi
hazır çorbayı normalde bile kullanmam ki hamileyken hiç kullanmam canım..zararlı olduğunu biliyorum zeloşum..ben domates çorbasını kendim yapıyorum canım...

hayır hayır asla kabul etmiyorum...sabah ben sana yazdım bitanem... fazla iş yapıp yorma kendini bitanem ya...öpüyorum seni...

kızlarrr bu dolma 45 dkmı 55dk pişecek annem öyle bişiler söler heppp bilgisi olan varmııı

tatlım ben hiç saat tutmam tadına bakarım pişmisse ocağı kapatırım sende öle yap daha iyi anlarsın baktın pişmemiş suyuda az biraz su eklersin

zeloşum mesai doldu canım...ben birazdan çıkacam..seni metukamla başbaşa bırakacam..tabi ziyaretçilerlede..

metukammmmm hg gülümmmmm..bugün hiç girmedin...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…