Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hb ayşegülcüm..bizde yorulduk valla..bugün çok çalıştık kızımla..

ne dersi çalışıyorsun canım..sınavmı var..anlamadım?
evet sınav var cnm.yüksek lisansa hazırlanıyorum.ayrıntısını bi ara özelden anlatırım.şimdi msj atamıyormuşum:

evet canım inşallah bu ay nasip olur...Yeterki Rabbim ol desin...dediğin gibi tek çalışma bile yeter..Allah büyüktür..inşallah tez zamanda hepinizin meleklerini yollar Rabbim...gönlünüze göre versin ayşegülüm..
evet sınav var cnm.yüksek lisansa hazırlanıyorum.ayrıntısını bi ara özelden anlatırım.şimdi msj atamıyormuşum:
tamam canım...inşallah başarılı olursun tatlım...

papatyam34 canım hg aramıza demiştim ama cevap yazdın mı bilmiyorum..geçmişe bakamadım...tekrar yazayım...hg tatlım...

saol cnm.inşallah.eşim sınavdan sonra çocuk diyordu.ama ben hamiş girmek istiyorum.veremezsem bi daha bile girsem doğmamış oluyo.ikincide kesin veririm diye bakıyorum.hayırlısı artık.rabbim ne zaman isterse.

saol cnm.inşallah.eşim sınavdan sonra çocuk diyordu.ama ben hamiş girmek istiyorum.veremezsem bi daha bile girsem doğmamış oluyo.ikincide kesin veririm diye bakıyorum.hayırlısı artık.rabbim ne zaman isterse.

hayırlısı olsun tatlım..Rabbim gönlünüze göre versin calimerom...

kardelencimmmmmmmmmmmmm sen geldin ben çıkıyorum tatlım yaaaaaaaaa..yazılarına cevap yazdım tatlişim..inşallah öbür ay Rabbim yüzünü güldürsün kardelenim...

kardelencimmmmmmmmmmmmm sen geldin ben çıkıyorum tatlım yaaaaaaaaa..yazılarına cevap yazdım tatlişim..inşallah öbür ay Rabbim yüzünü güldürsün kardelenim...

amin leyla cım,amin,isteyen bekleyen herkezin,hepimizin yüzü gülsün inşallah.
güle güle.

güle güle canım...mesai bitti..bende çıkıyorum..hepinizi çok öpüyorum canlar...
tatlım ben geldim sen gittin görüşürüz canım öpt.byyyyyy
kızlar ben gidiyorum kendinize çook iyi bakın.görüşürüz yine

görüşürüz canım üzme kendini daha hiç bişey belli değil ateşini yarında ölç bakalım hayırlısı inş. ateşin düşmez tatlım öpt. canım byyyyyy

kızlar misafirlerle başabaş gidiyoz
toplam 6 kullanıcı
kardelen + papatya +zelalca (3 misafir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…