- 26 Şubat 2011
- 105
- 3
- 66
evet sınav var cnm.yüksek lisansa hazırlanıyorum.ayrıntısını bi ara özelden anlatırım.şimdi msj atamıyormuşum:
hb ayşegülcüm..bizde yorulduk valla..bugün çok çalıştık kızımla..
ne dersi çalışıyorsun canım..sınavmı var..anlamadım?
evet canım inşallah bu ay nasip olur...Yeterki Rabbim ol desin...dediğin gibi tek çalışma bile yeter..Allah büyüktür..inşallah tez zamanda hepinizin meleklerini yollar Rabbim...gönlünüze göre versin ayşegülüm..:80:
msj.10 dk.ya takıldı canım zeloşta 11.gün gelen sümüksü akıntımın yumoşun büyümeye başladığı bugünlerde geleninde çatlamış olabileceği ihtimali üzerinde duruyorneyse ben bu akşamda çalışayımda gerisi Allah kerim olacaksa Rabbim nasip ettiyse tek ilişkiyle bile olur umarım meleğim gelir bu ay
tamam canım...inşallah başarılı olursun tatlım...evet sınav var cnm.yüksek lisansa hazırlanıyorum.ayrıntısını bi ara özelden anlatırım.şimdi msj atamıyormuşum:
canlar ben çıkıyorum size iyi akşamlar akşama girebilirsem grş.
evet canım inşallah bu ay nasip olur...Yeterki Rabbim ol desin...dediğin gibi tek çalışma bile yeter..Allah büyüktür..inşallah tez zamanda hepinizin meleklerini yollar Rabbim...gönlünüze göre versin ayşegülüm..
tamam canım...inşallah başarılı olursun tatlım...
saol cnm.inşallah.eşim sınavdan sonra çocuk diyordu.ama ben hamiş girmek istiyorum.veremezsem bi daha bile girsem doğmamış oluyo.ikincide kesin veririm diye bakıyorum.hayırlısı artık.rabbim ne zaman isterse.
hayırlısı olsun tatlım..Rabbim gönlünüze göre versin calimerom...
saol leylacım.bebişine ve kendine iyi bak.
kardelencimmmmmmmmmmmmm sen geldin ben çıkıyorum tatlım yaaaaaaaaa..yazılarına cevap yazdım tatlişim..inşallah öbür ay Rabbim yüzünü güldürsün kardelenim...
amin leyla cım,amin,isteyen bekleyen herkezin,hepimizin yüzü gülsün inşallah.
güle güle.
papatyam34 canım hg aramıza demiştim ama cevap yazdın mı bilmiyorum..geçmişe bakamadım...tekrar yazayım...hg tatlım...
tatlım ben geldim sen gittin
güle güle canım...mesai bitti..bende çıkıyorum..hepinizi çok öpüyorum canlar...
kızlar ben gidiyorum kendinize çook iyi bakın.görüşürüz yine
hos geldınnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?