Sabırla Bebeğini Bekleyenler

çok uzamıyo şeffaftı peçeteye bulaşandandı

tatlım uzamıyosa yumoşun çatlamıştır bugünü değerlendirin daha birkaç gün daha akıntın devam eder hamişlik olursa devam eder adete yakın kesilir inş. seninki devam eder veeee bebişin gelir canımtatlım eğer uzasaydı yumoşun gelişiyo çatlamak üzere derdik

kızlar denemediğim şey kalmadıı polende yedimmm ama olmayınca olmuo:85:

ben 11.günümde de görmüştüm ama o uzayan ve sümüksüydü hadi diyelim 11.günden itibaren büyüdü bugün 17.günüm ama

kızlar denemediğim şey kalmadıı polende yedimmm ama olmayınca olmuo:85:

saf arı sütü kullanmanı tavsiye ederim canım her gün aç karna sabah-akşam kullanıcaksın ve Allahın izniyle yumurtalıklarına çok faydası olacak yumurta sayısını ve kalitesini arttırıyormuş bence netten bi araştır ve tatmin olacaksın eminim

ben 11.günümde de görmüştüm ama o uzayan ve sümüksüydü hadi diyelim 11.günden itibaren büyüdü bugün 17.günüm ama

tatlım demekki yumoşun geç çatlamış zaten artık uzama özelliğinide yitirmiş adete 1 hafta kalana kadar dr lar ilişkiyi öneriyo gün aşırı

tatlım düzenli devam etmen gerekir öyle 3 gün 10 gün değil sen düzenli kullanıyomusun mesela incir kürü denedinmi :26:

benim bu ay akıntım yok denecek kadarrrr.hiç yok hatta.

bu ay incir kürü denemedimm.geçen ay soğan kürü yaptımmm.saraçoğlunun tarifine göre bu ay bal tarçın çörek otu yedimmm.

benim bu ay akıntım yok denecek kadarrrr.hiç yok hatta.

bu ay incir kürü denemedimm.geçen ay soğan kürü yaptımmm.saraçoğlunun tarifine göre bu ay bal tarçın çörek otu yedimmm.

tatlım yemeğe devam et bazen faydasını görmek zaman alabilir

tatlım demekki yumoşun geç çatlamış zaten artık uzama özelliğinide yitirmiş adete 1 hafta kalana kadar dr lar ilişkiyi öneriyo gün aşırı

ohh maşallah 1 hafta kalana kadar haa
aman yok ben almayayım anacım
zelalişkom evet evet dediğin gibi uzama özelliğini yitirmiş uzamıyo ama halen şeffaf görünümde ama dünde görmüştüm diye hatırlıyorum dün ilişki olmadı bugün olabilir tüh ya bu ayda kaçırdık bizim bebişkoları

canım demekki dünden önce çatlamış o gün çalıştıysanız iş tamamdır siz genede gün aşırı devam edin canım ne olur ne olmazkaçmasın

selam kızlar,ben sonucumla geldim,negatif.
ama geçti üzgünlüğüm,incir aldım geldim eve,kanamam tam olarak başlayınca(bu arada lekelenme oldu sabah)incir kaynatmaya başlıcam.
sebepsiz infertiliteysek bi gün yakalıcaz o yumoşu inşallah.

slm kızlar.nasılsınız? benim adet sancıları başladı çizgi falan da yok artık testte o gölgede kayboldu.p.tesi yaptım en son bugün 3 gün kaldı adete benimde yok bebiş galiba

vücut sıcaklığım 36.9 ama ümidim kalmadı bugün yrn düşer o da.kırmızıları bekliorm artık test bile yapmıyorum

slm kızlar.nasılsınız? benim adet sancıları başladı çizgi falan da yok artık testte o gölgede kayboldu.p.tesi yaptım en son bugün 3 gün kaldı adete benimde yok bebiş galiba

hayırlısı olsun canım üzülme hem daha kırmızılar gelmediğine göre umut var demektir

kızlar ikinizde üzülmeyin bu ay olmaz inş. birdahaki ay olur inş. düşmücez Allahın izniyle dahada güçlü olcaz ve gelcek inş. Allahın izniyle bebişler sizi seviyorum kıjlarrrrrr

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
metuka calimero85 zelalca+ papatyam34 tweety7883+ maonyaaa angelfbf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…