Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kıjlar ben kaçtım gideyimde kendime incir alayım görüşürüz şekerler byyyyyyy

ayy canım ya....Rabbım ne derse o olur bılıyorsun....boyle moralını yuksek tut..ıncıre de hemen başla...

slm kızlar.nasılsınız? benim adet sancıları başladı çizgi falan da yok artık testte o gölgede kayboldu.p.tesi yaptım en son bugün 3 gün kaldı adete benimde yok bebiş galiba

elden bısey gelmıyor....guçlu olmak lazım...

yumurtlama gününe kadar gün aşırı.yumurtlama günü (uzayan akıntı olduğu gün)öncesi ve sonrası 3 gün üst üste ilişki oldu:78::78:.20. günden sonra kestim.bi yerde bebeğin tutunmasını engellediğini okumuştum.bilmiyorum siz duydunuz mu hiç.tutmazsa daha 2.ayım.çalışmalara devam ederiz artık

zelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalll
burdamısıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnn msj.atmıştım sana

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

calimero85,LeYLa_21+,papatyam34,

canım ya inşallah birdahaki aya yakalarsın yumoşu...öpüyorum seni kardelenim...
slm kızlar.nasılsınız? benim adet sancıları başladı çizgi falan da yok artık testte o gölgede kayboldu.p.tesi yaptım en son bugün 3 gün kaldı adete benimde yok bebiş galiba
acele etme canım..hele günün geçsin bakalım....adet olmassan tekrar bir test yaparsın canım..
hoşgeldin leyla nasılsın
hb bitanem..valla bugün yoğunum canım ya..fırsat buldum geldim sizlere bakayım diye..sen nasılsın calimerom...

iyiyim ben de iste leylacım: kolay gelsin işlerin.ben de evde ders çalışıyorm.ondan pek sık giremiyorum.denk gelemedik. şu alıntı işini de yapamıyorm hepsini bir alıyorum.

leylacım hoşgeldin tatlışım nasılsınız bakalım analı-kızlı
hb ayşegülcüm..bizde yorulduk valla..bugün çok çalıştık kızımla..
iyiyim ben de iste leylacım: kolay gelsin işlerin.ben de evde ders çalışıyorm.ondan pek sık giremiyorum.denk gelemedik. şu alıntı işini de yapamıyorm hepsini bir alıyorum.

ne dersi çalışıyorsun canım..sınavmı var..anlamadım?

:80:

cevap yazdım tatlım...

msj.10 dk.ya takıldı canım zeloşta 11.gün gelen sümüksü akıntımın yumoşun büyümeye başladığı bugünlerde geleninde çatlamış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor neyse ben bu akşamda çalışayımdagerisi Allah kerim olacaksa Rabbim nasip ettiyse tek ilişkiyle bile olur umarım meleğim gelir bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…