selam kızlar,ben sonucumla geldim,negatif.
ama geçti üzgünlüğüm,incir aldım geldim eve,kanamam tam olarak başlayınca(bu arada lekelenme oldu sabah)incir kaynatmaya başlıcam.
sebepsiz infertiliteysek bi gün yakalıcaz o yumoşu inşallah.
slm kızlar.nasılsınız? benim adet sancıları başladı çizgi falan da yok artık testte o gölgede kayboldu.p.tesi yaptım en son bugün 3 gün kaldı adete benimde yok bebiş galiba
kızlar ikinizde üzülmeyin bu ay olmaz inş. birdahaki ay olur inş. düşmücez Allahın izniyle dahada güçlü olcaz ve gelcek inş. Allahın izniyle bebişler sizi seviyorum kıjlarrrrrr
ayy canım ya....Rabbım ne derse o olur bılıyorsun....boyle moralını yuksek tut..ıncıre de hemen başla...
elden bısey gelmıyor....guçlu olmak lazım...
zelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalll
burdamısıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnn msj.atmıştım sana
canım ya inşallah birdahaki aya yakalarsın yumoşu...öpüyorum seni kardelenim...selam kızlar,ben sonucumla geldim,negatif.
ama geçti üzgünlüğüm,incir aldım geldim eve,kanamam tam olarak başlayınca(bu arada lekelenme oldu sabah)incir kaynatmaya başlıcam.
sebepsiz infertiliteysek bi gün yakalıcaz o yumoşu inşallah.
acele etme canım..hele günün geçsin bakalım....adet olmassan tekrar bir test yaparsın canım..slm kızlar.nasılsınız? benim adet sancıları başladı çizgi falan da yok artık testte o gölgede kayboldu.p.tesi yaptım en son bugün 3 gün kaldı adete benimde yok bebiş galiba
hb bitanem..valla bugün yoğunum canım ya..fırsat buldum geldim sizlere bakayım diye..sen nasılsın calimerom...hoşgeldin leyla nasılsın
canım ya inşallah birdahaki aya yakalarsın yumoşu...öpüyorum seni kardelenim...
acele etme canım..hele günün geçsin bakalım....adet olmassan tekrar bir test yaparsın canım..
hb bitanem..valla bugün yoğunum canım ya..fırsat buldum geldim sizlere bakayım diye..sen nasılsın calimerom...
zilli zeloş nereye gitti...
hb ayşegülcüm..bizde yorulduk valla..bugün çok çalıştık kızımla..leylacım hoşgeldin tatlışım nasılsınız bakalım analı-kızlı
iyiyim ben de iste leylacım:kolay gelsin işlerin.ben de evde ders çalışıyorm.ondan pek sık giremiyorum.denk gelemedik. şu alıntı işini de yapamıyorm hepsini bir alıyorum.
bilmiorm ki ben geldim diye kaçtı herhalde
leylacım zeloşa attığım msj.ı sanada attım ama o çıkmış..
cevap yazdım tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?