Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 papatyam34 hznbksl balelam sara_28+
slm şekerler biz geldik
ya yukarda 5 kişi var ama 6 üye var..topicte bir tane hayaletmi var nedir...
gelse güldürür ama
2 gün önce has bir kadın vardı 3 yaşındaki kızı merdivenden düşmüş dr gitmişler dr bir şey yok diye eve göndermiş sonra iç kanaması başlamış ameliyata almışlar yoğun bakımın önünde 2 gündür ağlıyordu annesi dün gece servise çıkartmışlar bu gün yanıma geldi bir tanede 3 aylık bebği var bana bıraktı yukarıya çıktı has kızının yanına 1 saat kadar baktım ona öyle güzel uyorduki allahım melekti sanki sonra aneannesi gelip aldı çok tatlıydı içim gitti
hoşgeldin busemizin annesi nasılsın canım
o görünmez yeter canım görünmezliği seviyo yetercim
yeteeer hayaleti şekerim o
Rabbim şifa versin
acık gizem katayım dedimama hemen anladınız ben olduğumu yaaaa
canalr ben çıkıyorum dinleneyim birazcık
yeterin ismini değiştiriyom arkidişler gizemli güzelnasıl?:82::82::82:
gelmek istemesemde duramıyorukidinlen de yine gel gizemli güzellik
gelmek istemesemde duramıyorukine yapıyorsunuz siz bana böyle bağılmı oldum sizlere
hain vın niye kızdırmış maonyamı benim...oy kıyamam canım ya...kıxlsrr vınım kapandı bidahada bağlanmadııı onun için çıktımmmm
kız bu tickerlerde adet öyle şekerim...karı koca tersine gidiyor...tatlım leyloşun huyudur herkesi tersine yolluyo sizide yollamış
saol tatlım...ellerine sağlık...içerim tabi...slmmm hosgeldınızzz bızde nane lımon ıcıyoduk buyrunn
evet buldum hayaleti bizim yetermiş topicin hayaleti...gelse güldürür ama
2 gün önce has bir kadın vardı 3 yaşındaki kızı merdivenden düşmüş dr gitmişler dr bir şey yok diye eve göndermiş sonra iç kanaması başlamış ameliyata almışlar yoğun bakımın önünde 2 gündür ağlıyordu annesi dün gece servise çıkartmışlar bu gün yanıma geldi bir tanede 3 aylık bebği var bana bıraktı yukarıya çıktı has kızının yanına 1 saat kadar baktım ona öyle güzel uyorduki allahım melekti sanki sonra aneannesi gelip aldı çok tatlıydı içim gitti
hb saracım...evet canım yetermiş keşfettim...hoşgeldin busemizin annesi nasılsın canım
o görünmez yeter canım görünmezliği seviyo yetercim
evet selincim...kız bu nasın başarıyor böyle hayalet olmayı...bende ona özendim şimcik...yeteeer hayaleti şekerim o
acık gizem katayım dedimama hemen anladınız ben olduğumu yaaaa
aynen katılıyorum gıdemıyoruz bı turlu enerjısı tavan yapmıs mı tobık hehheheheheeheh
hain vın niye kızdırmış maonyamı benim...oy kıyamam canım ya...
kız bu tickerlerde adet öyle şekerim...karı koca tersine gidiyor...
saol tatlım...ellerine sağlık...içerim tabi...
evet buldum hayaleti bizim yetermiş topicin hayaleti...
hb saracım...evet canım yetermiş keşfettim...nasıl oldun saracım biraz daha iyimisin tontişim...
evet selincim...kız bu nasın başarıyor böyle hayalet olmayı...bende ona özendim şimcik...
biz adamı böleeeeeeee yakalarız işte yeterim...
gelmek istemesemde duramıyorukine yapıyorsunuz siz bana böyle bağılmı oldum sizlere
hb saracım...evet canım yetermiş keşfettim...nasıl oldun saracım biraz daha iyimisin tontişim...
ben de çıkıyorum şekerler hayırlı geceler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?