zeloş gelmedi bu geceçalışıyo kesin
hoşbulduk saram.
bencede çalışma var saracım...yoksa kızın günahınımı alıyoruz canım ya...
canım moralinin iyi olmasına sevindim.biliyosun bizler azimli kızlarız bu bebekler muhakkak sonunda pes edecek veeee gelecekler.incire başlamanda iyi olmuş zelalle bende incir kürü yapıyoz bide ateşini ölçmeye başlasana tatlım.
ıns bı sorun cıkmaz cnm ya prolaktın sonradan cıkan bısey mı :?
ateşimi ölçmeyi unutuyorum,bide ateşim düşerse falan üzülürüm,ben en iyisi kırmızıyı wc de görim,süprüz olsun bana
leyloşum,alıntıyı aldıydım ama almamış,gel bende sarılam
Üzülme.. Bil ki Yaradan umudu en çaresiz anlarda yollar. Unutma, yağmurun en şiddetlisi en kara bulutlardan çıkar. . . !
ateşimi ölçmeyi unutuyorum,bide ateşim düşerse falan üzülürüm,ben en iyisi kırmızıyı wc de görim,süprüz olsun bana
hani bana hani bana bende size sarılmak istiyom manane manane
Üzülme.. Bil ki Yaradan umudu en çaresiz anlarda yollar. Unutma, yağmurun en şiddetlisi en kara bulutlardan çıkar. . . !
canım bu sorun her kadında olabilir...zaten prolaktin yani süt hormonu her kadında vardır.bu prolaktin yani süt hormonu beyinden salgılanıyor canım..bir anda iner bir anda çıkar.acayip bişi yani....onun belli sınırı var..o sınırı geçince adet gecikmelerine sebep oluyor..bende öyle olmuştu..ilaç verdi doktorum düzeldi..sonrada hamile kaldım doğal yoldan...şükürler olsun..inşallah senin sorununda hallolur tatlım..üzme kendini..sinir stres prolaktini tetikliyor canım...rahat ol...öpüyorum seni...
canım kardelenin nezdinde hepinize sarıldım ben....gel yine bir kez daha sarılam..seni mi kırcam saram benim...
hani bana hani bana bende size sarılmak istiyom manane manane
hımmmm tamam o zaman üzüleceksen ölçme ateşini
sarılalım,sarılalım,sevgi böcüüü olalım bu gece
canım kardelenin nezdinde hepinize sarıldım ben....gel yine bir kez daha sarılam..seni mi kırcam saram benim...
vın mağduru topicimizin ikinci dolmacısı maonyam gelmiş..hg maonyam...nasılsın tatlişim..?
amin bitanem...Allahım razı olsun papatyacım...Rabbim inşallah sizlerin yuvasınıda bebişle taçlandırsın gülüm...cok saol cnm ya ne guzel allah bebısıne uzun omur versın ıns
sarılalım,sarılalım,sevgi böcüüü olalım bu gece
kız zeloşum seni çağırdığımızı nerden duydun da geldin...kulağını çınlattık...hg tatlişim..işin erken bitmiş...iyi geceler kızlar
hoş buldukk cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?