Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hoşbulduk saram.

canım moralinin iyi olmasına sevindim.biliyosun bizler azimli kızlarız bu bebekler muhakkak sonunda pes edecek veeee gelecekler.incire başlamanda iyi olmuş zelalle bende incir kürü yapıyoz bide ateşini ölçmeye başlasana tatlım.

Üzülme.. Bil ki Yaradan umudu en çaresiz anlarda yollar. Unutma, yağmurun en şiddetlisi en kara bulutlardan çıkar. . . !

ateşimi ölçmeyi unutuyorum,bide ateşim düşerse falan üzülürüm,ben en iyisi kırmızıyı wc de görim,süprüz olsun bana
leyloşum,alıntıyı aldıydım ama almamış,gel bende sarılam

ıns bı sorun cıkmaz cnm ya prolaktın sonradan cıkan bısey mı :?

canım bu sorun her kadında olabilir...zaten prolaktin yani süt hormonu her kadında vardır.bu prolaktin yani süt hormonu beyinden salgılanıyor canım..bir anda iner bir anda çıkar.acayip bişi yani....onun belli sınırı var..o sınırı geçince adet gecikmelerine sebep oluyor..bende öyle olmuştu..ilaç verdi doktorum düzeldi..sonrada hamile kaldım doğal yoldan...şükürler olsun..inşallah senin sorununda hallolur tatlım..üzme kendini..sinir stres prolaktini tetikliyor canım...rahat ol...öpüyorum seni...

ateşimi ölçmeyi unutuyorum,bide ateşim düşerse falan üzülürüm,ben en iyisi kırmızıyı wc de görim,süprüz olsun bana

Üzülme.. Bil ki Yaradan umudu en çaresiz anlarda yollar. Unutma, yağmurun en şiddetlisi en kara bulutlardan çıkar. . . !

vın mağduru topicimizin ikinci dolmacısı maonyam gelmiş..hg maonyam...nasılsın tatlişim..?

hımmmm tamam o zaman üzüleceksen ölçme ateşini

cok saol cnm ya ne guzel allah bebısıne uzun omur versın ıns

kardelenim sende ovulasyona kadar ölç sadece yumurtan çatlayana kadar sonra artık öçlmessin hemde ovulasyonu yakalarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…