ben de çıkıyorum şekerler hayırlı geceler hepinize
bende burdayım saracım..papatyam seninle başbaşa kaldık canım
leyloşumda gelmiiiiiişşşşş
papatyam seninle başbaşa kaldık canım
ewet cnm ya kızlar bugun erkencıler
bugün herkeste çalışma var sanırım papatyam...
aaaaa kafayı yıcem ya 10 gundur doktor arıyorum bı tane bulamadım ya sınırlerım sıpladı valla
leylacım bazen isimler altta görünmüyo canım o yüzden seni görmedim men:2::2::2::2::2:
ne doktoru canım?:26:
napalım sara cım,kısmet böyleymiş,geçti benim üzüntüm.merhaba kızlar ben geldiiiiiiiiiiim
kardelenin sonucunu merak etmiştim ama negatifmiş çok üzüldüm.olsun inşallah önümüzdeki ay hamile olup bebişini kucağına alır.
zeynocum bende seni özledim kız gel bi sarılalım
yetercim nasılsın canım eşin yoğun bakımdan çıktımı:26::26::26::26:
selin,balalem sizler nasılnız kızlar
işte geldim,burdayımmmmmkardelen şekerim iki dakka durda yüzünü görelim...özledik seni yav...
19 gundur adetımın gelmesını beklıyrum cnm adetlerım zaten sacma sapandı ıyıce sapıttı bende yurdısındayım suan türkiyekı doktorum da burda bı doktora gorun dedı ama doktora bı turlu ulasamıyorum kan testı yaptırcaktım hastanede onuda yaptırmıyolar doktorun raporu lazımmısanlıcan sınır kupuyum suan ama ıdrar testlerı negatıf olsa cıkardı bısey ama yok sorun ne onu bılsem rahatlıcam ama olmuyo
evet canım ya..niye öyle oluyor bende anlam veremedim..bu kk iyice azıttı yani...:78::78::78: zeloş nerelerde çalışması var bu gece...
napalım sara cım,kısmet böyleymiş,geçti benim üzüntüm.
işte geldim,burdayımmmmm
anladım tatlım...belki prolaktin yani süt hormonun yüksek olabilir...kan testi yaptırdığın zaman belli olur...hangi kadın doğumcuya gidersen git bu testi mutlaka ister..adet gecikmelerinde bakılıyor..buda ilaçla halledilir bir problem...stres yapma kendine...inşallah herşey yoluna girer...stres yüzünden zaten adet gecikmesi oluyor...prolaktin hormonunun yükselmesinin nedenide strestir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?