Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kardelen şekerim iki dakka durda yüzünü görelim...özledik seni yav...

leylacım bazen isimler altta görünmüyo canım o yüzden seni görmedim men:2::2::2::2::2:

leylacım bazen isimler altta görünmüyo canım o yüzden seni görmedim men:2::2::2::2::2:

evet canım ya..niye öyle oluyor bende anlam veremedim..bu kk iyice azıttı yani...:78::78::78: zeloş nerelerde çalışması var bu gece...

ne doktoru canım?:26:

19 gundur adetımın gelmesını beklıyrum cnm adetlerım zaten sacma sapandı ıyıce sapıttı bende yurdısındayım suan türkiyekı doktorum da burda bı doktora gorun dedı ama doktora bı turlu ulasamıyorum kan testı yaptırcaktım hastanede onuda yaptırmıyolar doktorun raporu lazımmıs anlıcan sınır kupuyum suan ama ıdrar testlerı negatıf olsa cıkardı bısey ama yok sorun ne onu bılsem rahatlıcam ama olmuyo

napalım sara cım,kısmet böyleymiş,geçti benim üzüntüm.
kardelen şekerim iki dakka durda yüzünü görelim...özledik seni yav...
işte geldim,burdayımmmmm

anladım tatlım...belki prolaktin yani süt hormonun yüksek olabilir...kan testi yaptırdığın zaman belli olur...hangi kadın doğumcuya gidersen git bu testi mutlaka ister..adet gecikmelerinde bakılıyor..buda ilaçla halledilir bir problem...stres yapma kendine...inşallah herşey yoluna girer...stres yüzünden zaten adet gecikmesi oluyor...prolaktin hormonunun yükselmesinin nedenide strestir...

napalım sara cım,kısmet böyleymiş,geçti benim üzüntüm.

işte geldim,burdayımmmmm

hg bitanem...nasılsın kardelenim...bugün iş yüzünden topice doğru düzgün giremedim..özledim sizleri yav... gelin size şöyle bir sarılayım...

ıns bı sorun cıkmaz cnm ya prolaktın sonradan cıkan bısey mı :?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…