Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kız zeloşum seni çağırdığımızı nerden duydun da geldin...kulağını çınlattık...hg tatlişim..işin erken bitmiş...

maonya aklım hala senin dolmalarda kaldı bilesin...

öylemi leyloş maonyanın dolmalarını çokmu sevdin kıskanırım haaaaa

kız zeloşum seni çağırdığımızı nerden duydun da geldin...kulağını çınlattık...hg tatlişim..işin erken bitmiş...

banada sarıl leyloş mende istiyom:78::78::78::86::86:

cnm benim kıyamam sanaaa imkanım olsa getirirdimmm kızzz

öylemi leyloş maonyanın dolmalarını çokmu sevdin kıskanırım haaaaa
ah canım benim..senin kara lahana dolmanı çok seviyem...maonyanında beyaz lahana... kıskanma canım bu obur leyloş tüm topicteki dolmaları siler süpürür...
banada sarıl leyloş mende istiyom:78::78::78::86::86:
gel tatlım sanada sarılam...
cnm benim kıyamam sanaaa imkanım olsa getirirdimmm kızzz

saol tatlım...yemiş kadar oldum...

dolma konusu açıldı buse içerden tepikliyor...saraaaaaaaaa tatlım sen bir tabak kara lahana dolması getir maonya canım sende beyaz lahana dolması getir..yoksa bu buse bu gece tepiklemeyi bırakmaz..sabaha kadar beni tepikler...

kardelenim sende ovulasyona kadar ölç sadece yumurtan çatlayana kadar sonra artık öçlmessin hemde ovulasyonu yakalarsın
olabilir aslında zeloşum,ama ben ne zaman regl olcam ki,şu an kanamam var ama devam etcek mi,kesilcek mi bilmiyorum,normal edt değilim

yerim ben buseyi poposunuda ısırırım du sana dolma gönderem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…