sarılalım,sarılalım,sevgi böcüüü olalım bu gece
zeloooş seni andık hemen geldin tızım.
kız zeloşum seni çağırdığımızı nerden duydun da geldin...kulağını çınlattık...hg tatlişim..işin erken bitmiş...
maonya aklım hala senin dolmalarda kaldı bilesin...
kız zeloşum seni çağırdığımızı nerden duydun da geldin...kulağını çınlattık...hg tatlişim..işin erken bitmiş...
öylemi leyloş maonyanın dolmalarını çokmu sevdinkıskanırım haaaaa
eşim çekyatta uyuya kaldı bende buraya koştumnasılsın şeker bi gittin uyumaya bi daha gelmedin yerin sıcaktı galiba
bencede çalışma var saracım...yoksa kızın günahınımı alıyoruz canım ya...
zeloş gelmedi bu geceçalışıyo kesin
ohhh çatlaaa sennnn:76::76:
ah canım benim..senin kara lahana dolmanı çok seviyem...maonyanında beyaz lahana...öylemi leyloş maonyanın dolmalarını çokmu sevdinkıskanırım haaaaa
gel tatlım sanada sarılam...banada sarıl leyloş mende istiyom:78::78::78::86::86:
cnm benim kıyamam sanaaa imkanım olsa getirirdimmm kızzz
olabilir aslında zeloşum,ama ben ne zaman regl olcam ki,şu an kanamam var ama devam etcek mi,kesilcek mi bilmiyorum,normal edt değilimkardelenim sende ovulasyona kadar ölç sadece yumurtan çatlayana kadar sonra artık öçlmessin hemde ovulasyonu yakalarsın
iyi geceler bebemii geceler canlarım napıyonuzzz
heeeeee çok sıcaktıdinlenmişim ama biliyomusun canım.
ii geceler canlarım napıyonuzzz
ana manamı didin sen kız al sanasen timden aldın bakim o tarifi hı besle kargayı oysun gözünü hee
amin bitanem...saol leylacm amınnn ıns rabbım tum ısteyenlere versın
alın alın günahımı bende diyom niye hafifledimkaç gündür bizde tık yok adam sizi kıskanıyo bende onun yanında oturuyom bugece baktım uyuya kaldı bende gizliden geldim
ii geceler canlarım napıyonuzzz
ah canım benim..senin kara lahana dolmanı çok seviyem...maonyanında beyaz lahana...kıskanma canım bu obur leyloş tüm topicteki dolmaları siler süpürür...
gel tatlım sanada sarılam...
saol tatlım...yemiş kadar oldum...
dolma konusu açıldı buse içerden tepikliyor...saraaaaaaaaa tatlım sen bir tabak kara lahana dolması getir maonya canım sende beyaz lahana dolması getir..yoksa bu buse bu gece tepiklemeyi bırakmaz..sabaha kadar beni tepikler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?