canım sanki zeynoda 50 yaz demişti:44::44:
Allah razı olsun metukam...
amin canım...cümlemiz inşallah tatlım..
süperrrrrrrrrrrr
kızlar işim yoğun fazla bakamıyorum topice...kusura bakmayın canlarım..
öylemiiiiii ben görmedim canım.du bakam.canım ya yazıyorum ya sayfalar çok hızlı ilerliyo duaları bana özelden yazın o zaman gözden kaçırma riski olmaz dimi.
kızlarr kar yağıooooo:)))))))))
zeloş çayın kaynamadımı kız yanınada kısır yapalım mı karışık turşuyla ne güzel olur dimi.
yok zelalım bugün bi defa gelmiş nasılsınız diyip çıkmış dua ile ilgili bişey yazmamış.
tatlım kaynadı haydi kıjlar çayasaracım biliyonmu kısırı çok seviyom ama adından nefret ediyom
Nuriyeniz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
adını boşver.kısırı bende çok seviyom.çokda güzel yaparım söylemesi ayıp.herkes bayılır.
aaaaaanuriye balço gelmiş ne olur bana dokunma sarayı al o çok sıcak kanlı bi hatun ben buz gibiyim:86::86::86:
ısıtırız anaaaaaaaaam
aaaaaanuriye balço gelmiş ne olur bana dokunma sarayı al o çok sıcak kanlı bi hatun ben buz gibiyim:86::86::86:
ben ısınmam anam adam bile beni ısıtamıyobak hem nasıl ağlıyom korkumdan sen sarayı al anlaşalım üstüne bide maonyayı veriyom
yok kız ben senden buz gibiyim başkasına bak nuriye balço bu topiğin kızlar çok masum
saracım senle komşu olmayı çok isterdim
zelaaaaaaalmen seni hiç atıyom mu kız sen meni hemen attın gitti nuriyeye küstüm sana
saracım bebeğim sen rahat ol canım ben nüriye balçoyu ikna edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?