Sabırla Bebeğini Bekleyenler

leyloşum gör işte kıymetlini hepimize bibbbbbbbb elinden kaçcak yer bulamıyoz oy busemiz çay isterde vermezmiyim alın canım afiyet olsun şekerlerime

slm kızlar topiğinizi aşağı mahlle yukarı mahlle gezerken gördümm hepinize hayırlı uğurlu olsun inşallhhh hepiniz en kısa zamanda murdınıza erersiniz hiç umudunuzu yitirmeyin kk nın eski üyelirindenim burad kimler hamile kaldı kimler en kısa zamnda sizlerin başına sevgiler hepinize neşeniz bol olsun ara ara ziyaretinize gelirim tabiiki kabul ederseniz

hoşbulduk kuşum

hg canım duaların içinde çok sağol herzaman bekleriz gel tatlım

hoşgeldin serpilcim.tabiki kabul ederiz kapımız herkese açık.duaların için amiiiiiiin diyorum.sağol canım.

hoşgeldin serpilcim.tabiki kabul ederiz kapımız herkese açık.duaların için amiiiiiiin diyorum.sağol canım.

tşk ederim şöyle sayfalar baktımda cadıı ve pikepolat a var sevindim tanıdık nikleri görmekte hoş hoş ve hareketli bir topic olmuş bol hamişşli olsun inşallahh ben ateş topiğini inceleyyim biraz :))) iyi sohbetler kızlar hepinize

sağol canım yine bekleriz

hg canımmmmmmmmm nasılsın zeynebim baktım gelmiyosunuz dur rüşvet vereyim gelirler dedim

güzelcim, iyiyim tatlım, sen nasılsın? rüsvete gerek yok canım, ben dünden razıyım...

canım zelalım burdayım geldım geldım..ıyıyım kuzum....
SARAM 10 dakkaya takıldım...leyla için 50 adette bana yaz bebiş

kacirdim tatlım seni, konusamadık özledim seker...

kızlaaaaaaaar avatayım nasıl ama

sana küsecem bana hic selam bile yazmamisin ama avatarın küselll

canım sanki zeynoda 50 yaz demişti:44::44:

yaz hayatım bende 50 okurum Leylamız ve minik Busecik icin...

sağol canım.her zaman bekleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…