saol bitanem..epey kolayladık...evrakların içinde boğuldum..yazıcı takıldı çıldırdım..çıkardığım evrakları tekrar çıkartıyorum...
banaya yorgunluk çayı zeloş teyzesi..buse tepiniyor zeloş teyzem bize çay versin diye...
saol saracım...
yapılırmı bu şimdi saracım..acıktık zaten..oy oy çabuk banada kısır gönderin :84::84::84::84:
hg nöriyemmmmmmmmmmmmmmmm kıymatlım...
selam sekerler, nasılsınız?
demin girdim ama koptum sonra, simdi gene geldimmmmmm
merhaba arkadaşlar,
bizler sabırla bıkmadan,usanmadan,ve de yılmadan bebek sahibi olmak için uğraşanlardanız.ben, zelalca ve metuka arkadaşlarımız böyle bi topik açalım istedik.burada bebek sahibi olmak için gereken bilgileri paylaşmayı,zaman zaman sohbet edip kafa dağıtmayı,zaman zaman dertlerimizi üzüntülerimizi paylaşmayı ama asıl olarak hamile kalmak ve bu zorlu süreçte birbirimize destek olmayı amaçladık.
öncelikle seviyeli,saygılı olmakla beraber sevgi dolu anlayış ve hoşgörü ortamının hakim olduğu bi topik olması dileğimizle hepinizi sohbetimize bekliyoruz........
saol bitanem..epey kolayladık...evrakların içinde boğuldum..yazıcı takıldı çıldırdım..çıkardığım evrakları tekrar çıkartıyorum...
banaya yorgunluk çayı zeloş teyzesi..buse tepiniyor zeloş teyzem bize çay versin diye...
saol saracım...
yapılırmı bu şimdi saracım..acıktık zaten..oy oy çabuk banada kısır gönderin :84::84::84::84:
hg nöriyemmmmmmmmmmmmmmmm kıymatlım...
slm kızlar topiğinizi aşağı mahlle yukarı mahlle gezerken gördümm hepinize hayırlı uğurlu olsun inşallhhh hepiniz en kısa zamanda murdınıza erersiniz hiç umudunuzu yitirmeyin kk nın eski üyelirindenim burad kimler hamile kaldı kimler en kısa zamnda sizlerin başına sevgiler hepinize neşeniz bol olsunara ara ziyaretinize gelirim tabiiki kabul ederseniz
ben yokmsum gıbı devam edın kızlar sankı hıc gelmedımmmmanam kacıyom bennnn bu fılmın sonu kotu bıtıcekkkk
slm kızlar topiğinizi aşağı mahlle yukarı mahlle gezerken gördümm hepinize hayırlı uğurlu olsun inşallhhh hepiniz en kısa zamanda murdınıza erersiniz hiç umudunuzu yitirmeyin kk nın eski üyelirindenim burad kimler hamile kaldı kimler en kısa zamnda sizlerin başına sevgiler hepinize neşeniz bol olsunara ara ziyaretinize gelirim tabiiki kabul ederseniz
hoşgeldin serpilcim.tabiki kabul ederiz kapımız herkese açık.duaların için amiiiiiiin diyorum.sağol canım.
saracım sen bize ne yapıyon böle şişmedik yerimiz kalmadı
tşk ederim şöyle sayfalar baktımda cadıı ve pikepolat a var sevindim tanıdık nikleri görmekte hoş hoş ve hareketli bir topic olmuş bol hamişşli olsun inşallahhben ateş topiğini inceleyyim biraz :))) iyi sohbetler kızlar hepinize
offffffffffffffffffffffff sara yaaaaaaaaa bu ne ellerıne saglıkkkkkkkkk
saracım sen bize ne yapıyon böle şişmedik yerimiz kalmadı
hg canımmmmmmmmmnasılsın zeynebim baktım gelmiyosunuz dur rüşvet vereyim gelirler dedim
canım zelalım burdayım geldım geldım..ıyıyım kuzum....
SARAM 10 dakkaya takıldım...leyla için 50 adette bana yaz bebiş
kızlaaaaaaaar avatayım nasıl ama
canım sanki zeynoda 50 yaz demişti:44::44:
neren şişti zelaaaall
tşk ederim şöyle sayfalar baktımda cadıı ve pikepolat a var sevindim tanıdık nikleri görmekte hoş hoş ve hareketli bir topic olmuş bol hamişşli olsun inşallahhben ateş topiğini inceleyyim biraz :))) iyi sohbetler kızlar hepinize
yok tatlişim gitme artık hepimiz bi fedakarlık yapcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?