Sabırla Bebeğini Bekleyenler

leyla21 için okunacak Ayetel - Kürsi listesi

Eki Görüntüle 155886

Eki Görüntüle 155887

sara ......................... 20
leyla21 ..................... 20
papatyam34 .............. 50
ayşegül .................... 50
zelalca ..................... 50
metuka ..................... 50

toplam............ 240

kalan......................... 73

okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33,caadi,metukanın annesi

kızlar okuduğunuz duaları özelden yazarsanız sevinirim.gözden kaçırma riski olmaz o zaman.

Son düzenleme:
tatlım kolay gelsin
saol bitanem..epey kolayladık...evrakların içinde boğuldum..yazıcı takıldı çıldırdım..çıkardığım evrakları tekrar çıkartıyorum...
ben bi bakayım çayım kaynıyomu
banaya yorgunluk çayı zeloş teyzesi..buse tepiniyor zeloş teyzem bize çay versin diye...
işler yapılır yorma kendini busemizi düşün.
saol saracım...
zeloş çayın kaynamadımı kız yanınada kısır yapalım mı karışık turşuyla ne güzel olur dimi.
yapılırmı bu şimdi saracım..acıktık zaten..oy oy çabuk banada kısır gönderin :84::84::84::84:
Nuriyeniz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hg nöriyemmmmmmmmmmmmmmmm kıymatlım...

beler oluyo bacım burdaaaaaaaaaaaan anammmmm kacın zelos ne yedın senı bacımmmm

esracım seni ne kadar sevdiğimi bilirisin benim için bi şey yaparmısın şimdi nuriye beni istiyo benim yerime gidersin deme nuriyeye bende seni daha çok severim hem bi şey yapmıcak pul kolleksiyonunu göstercek

esracım seni ne kadar sevdiğimi bilirisin benim için bi şey yaparmısın şimdi nuriye beni istiyo benim yerime gidersin deme nuriyeye bende seni daha çok severim hem bi şey yapmıcak pul kolleksiyonunu göstercek

ben yokmsum gıbı devam edın kızlar sankı hıc gelmedımmmm anam kacıyom bennnn bu fılmın sonu kotu bıtıcekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…