güzelcim, iyiyim tatlım, sen nasılsın?rüsvete gerek yok canım, ben dünden razıyım...
kacirdim tatlım seni, konusamadık özledim seker...
sana küsecem bana hic selam bile yazmamisinama avatarın küselll
yaz hayatım bende 50 okurum Leylamız ve minik Busecik icin...
heheeeyyyytttt ben geldım....açılınnnn
aklın fikrin bibbbbb kocişin senle nasıl baş ediyo
sekerım ılk fedakarlıgı sen yap bızde cesaret alalımmmm :))
kıj görmüyonmu sabahtan beri kaç kez fedekarlık yaptım nüriye niye peşimden ayrılmıyo sanıyosun
hb tatlım,hos geldınnnn sekerımmmmmmmm sen nasılsınnn
slm kızlar topiğinizi aşağı mahlle yukarı mahlle gezerken gördümm hepinize hayırlı uğurlu olsun inşallhhh hepiniz en kısa zamanda murdınıza erersiniz hiç umudunuzu yitirmeyin kk nın eski üyelirindenim burad kimler hamile kaldı kimler en kısa zamnda sizlerin başına sevgiler hepinize neşeniz bol olsunara ara ziyaretinize gelirim tabiiki kabul ederseniz
hg bitanem ya olmuyo ama özlüyoz seninasılsın canım
tşk ederim şöyle sayfalar baktımda cadıı ve pikepolat a var sevindim tanıdık nikleri görmekte hoş hoş ve hareketli bir topic olmuş bol hamişşli olsun inşallahhben ateş topiğini inceleyyim biraz :))) iyi sohbetler kızlar hepinize
demek kuru bi hosgeldin...:2::2::2: ne öpme ne sarılma ne sevgü bocüklüüü...hoşgeldin canım nasılsın?
yuvarlanıp gidiyoruz iştee
metuşkam gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşş
hg şeker dur yer açalım sana gel hadi
hb tatlım,sen yeni katıldın aramıza galiba, cok konusamadık, daha cok konusuruz ins. tatlım... liste için adet gününü verebilirsin istersen seker...
merhaba serpilamin canım, yüregine saglik tatlım....
evek canım, biliyorum banada zor geliyo böyle internet sorunu ama baska yerlere giriyo bazen bu siteye girmiyo..:26::26::26: o neden anlamadım...:26::26:
gel canım burayada her zaman, merak ediyodum seni zaten ben...
demek kuru bi hosgeldin...:2::2::2: ne öpme ne sarılma ne sevgü bocüklüüü...
hb tatlım,sen yeni katıldın aramıza galiba, cok konusamadık, daha cok konusuruz ins. tatlım... liste için adet gününü verebilirsin istersen seker...
merhaba serpilamin canım, yüregine saglik tatlım....
evek canım, biliyorum banada zor geliyo böyle internet sorunu ama baska yerlere giriyo bazen bu siteye girmiyo..:26::26::26: o neden anlamadım...:26::26:
gel canım burayada her zaman, merak ediyodum seni zaten ben...
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::121::121::121::119::119::119::120::120:
gel tatlım topik bi sapık var bizi kurtar sen:18::18::18::18::18::18::18:
zeloşşşşşş omuzlarım kotu be gel bıde bana masj yap :86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?