Sabırla Bebeğini Bekleyenler

heyyyyyyyyyy:84:

beni gören yokmu:84::84::84:

merhaba seker, bende cevap yazmakla ugrasiyodum...

ben de gıdıp dualarımı okuyayım kızlarr.....
Allah kabul etsin canım..

kızlar bende 5 dakika yemeğimi tüpe koyup geliyom benimki kolay dolaptan taze fasulye çıkardım yağlıcam sadece

cevap yazdım canım ... kolay gelsin...

kızlar bende kaçıyorum hepinize iyi akşamlar

iyi aksamlar aysegüloosska...

kocam fazla ısteklı cvp veremıyorum
mehaba herkese. bıraz utanarak yazıyorum. kocamla bes yıllık bir flort ilişkisinden sonra evlendik. flört ilişki sırasında da aslında cok ıstekli biri oldugunu fakettim. evleneli iki yıl oluyor. ortalama neredeyse her gun ve saatlerce süren ilişkimiz oluyor. ilk defa ilişkiye girdiğimde bagıra bagıra bekaretimi kaybettim. cok zorlandım baska ılıskım hıc olmadıgı için emin degilim ama sanırım normalden büyük bir organı var. ortalama iki yıldır her gun saatlerce ilişkimiz oluyor ve cogu zaman benım ıstemem bir şeyi degiştir miyor. fiziken cok güçlü ve ben cok sevmeme ragmen bıkmıs durumdayım. bazen ben mı ısteksızım bende mı sorun var dıye dusunuyorum. fakat en son hafta içi ogleden sonra mesaı saatimde iş yerime gelerek bır yalan uydurup benı cıkardı ve bende sürpriz beklerken eve götürdü. daha asansorde saldırdı resmen ve o gun üç bucuk saat boyunca bır çok dgısık sekılde benımle beraber oldu. bazen uykusuz kaldıgım oluyor. baskasına gıdecegı korkusuyla açılamadım. ne yapmalıyım. aslında entelneküel ve bana cok baglıdır ama cogu zaman pnu doyuramadıgım hıssındeyın ben defalarca bosalırken o bir saaten sonra bıle boşalmamış oluyor bazen. ne yapmalıyım.

bi topikte bunu buldummm.yaaa bence bunu ayzan bi erkek

beim bulup kopyaladığım msja kimseee dayanamadıı.hepsi çil yavrusu gibi dağıldılarrr

pikepolat

canımmmmmmmmm mesajını okudum tatlım kız bende seni arıyordum ateş topiğinde görünce sevindim buradda görünce canımm ayyyy aksaray maceram vardı hatırlarsan tamamen iğrençti kar bilem yoktuu ama Alalhtan antalyay yağdıı :)))))) yanii ne çok istemiş kar görmeyi aksaryda ne kar var ne kış şok olmuştum hahahhahahahahhahaahhahah neyse rabbim kırmadıı beni antalyaya yağdırdı

kızlar geçmiş sayfalrı okuyamdım cadı nın bir tüp macerası vardı sonuç inşallhh poztiftir bilgisi olan varmı

tatlım oha diycem artık biz adamı zorla götürüyoz millet bıkmışadam ne yiyo acaba bizde yedirelim adamlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…