kızlar bende kaçıyorum hepinize iyi akşamlar
heyyyyyyyyyy:84:
beni gören yokmu:84::84::84:
Allah kabul etsin canım..ben de gıdıp dualarımı okuyayım kızlarr.....
kızlar bende 5 dakika yemeğimi tüpe koyup geliyom benimki kolay dolaptan taze fasulye çıkardım yağlıcam sadece
kızlar bende kaçıyorum hepinize iyi akşamlar
benle kimse konuşmuo die bağırıomm:90:
:86::86::86:
kızlarrrrrr bende kacıyommmmm hadı kendıne ıyı bakınnnnnnn
merhaba seker,bende cevap yazmakla ugrasiyodum...
Allah kabul etsin canım..
cevap yazdım canım ... kolay gelsin...
iyi aksamlar aysegüloosska...
herkese iyi akşamlar kızlar...
zeyno buda bulgar ismi gibi olmuş ama olsun oda güzel
kızlar bende kaçtım hepinizi öpt.byyyyyyyyyy
herkese iyi akşamlar kızlar...
kocam fazla ısteklı cvp veremıyorum
mehaba herkese. bıraz utanarak yazıyorum. kocamla bes yıllık bir flort ilişkisinden sonra evlendik. flört ilişki sırasında da aslında cok ıstekli biri oldugunu fakettim. evleneli iki yıl oluyor. ortalama neredeyse her gun ve saatlerce süren ilişkimiz oluyor. ilk defa ilişkiye girdiğimde bagıra bagıra bekaretimi kaybettim. cok zorlandım baska ılıskım hıc olmadıgı için emin degilim ama sanırım normalden büyük bir organı var. ortalama iki yıldır her gun saatlerce ilişkimiz oluyor ve cogu zaman benım ıstemem bir şeyi degiştir miyor. fiziken cok güçlü ve ben cok sevmeme ragmen bıkmıs durumdayım. bazen ben mı ısteksızım bende mı sorun var dıye dusunuyorum. fakat en son hafta içi ogleden sonra mesaı saatimde iş yerime gelerek bır yalan uydurup benı cıkardı ve bende sürpriz beklerken eve götürdü. daha asansorde saldırdı resmen ve o gun üç bucuk saat boyunca bır çok dgısık sekılde benımle beraber oldu. bazen uykusuz kaldıgım oluyor. baskasına gıdecegı korkusuyla açılamadım. ne yapmalıyım. aslında entelneküel ve bana cok baglıdır ama cogu zaman pnu doyuramadıgım hıssındeyın ben defalarca bosalırken o bir saaten sonra bıle boşalmamış oluyor bazen. ne yapmalıyım.
bi topikte bunu buldummm.yaaa bence bunu ayzan bi erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?