Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ZEYNOM bizim 2 tüpte hiç tutmadı bize önce erkek infertilitesi dediler eşim tedavi gördü sonrada tubal deyip tüpe yönlendirdiler tek tüp kapalı die öle yumoşlarla ilgili bi şey söylenmemişti:26:

tabi tatlım büyük bi zevleeee ben 2o yaşındayım 2 senelik evliyim 2 sefer tüp bebek yaptırdık ama olması malesef kısmet değilmişşş
sorunumuz eşimden kaynaklanıyo eşimin sperminin hareketlilik problemi varrr benden bu kadar.

hamarat bacım benimbende alayım karşılıklı içelim
ben bugün sadece yiyorum canım,kaynatmadım.
çok şükür cnm nas olalım işte bebeğimi sabırsızlıkla bekliyorum inş...birgün bizde anne oluruz yaaaa
inşallah,hoş geldin
sağlıklı beslenmek için sofrada mutlaka yoğurt ve sebze olmalı z

tatlım yaşında çok küçük kıyamam eşinin varikosel sorunu varmı ameliyatla baya bi düzelme görülebiliyo inş. Rabbim seni bizim kadar bekletmez canım

metuşşş,inciri kaynatmak daha mı faydalıydı,öyle mi demiştin sen bana:26:
öyle değilse,böyle yemeyi tercih etcemde,daha zevkli,çıtığ çıtığ.

tatlım yaşında çok küçük kıyamam eşinin varikosel sorunu varmı ameliyatla baya bi düzelme görülebiliyo inş. Rabbim seni bizim kadar bekletmez canım

saol cnm evet çok küçük yaşım ama içimi bi görseniz sanki 40 yaşındaki kadının ruhu var gibiii
çok istiyorum anne olmayı yaaaaaaa
walla cnm bilmiyorum öle bişe olsa dr lar der heralde walla bilmiyorum cnm yaaa
çok tşkr ederim ilgin için herkes ev hanımımı burda.....

asii hoşgeldin cnmmm sanki senle daha önce tanışmıştıkk adın yabancı gelmedii:26:

üzülme canım hani sabırla bekliyodun yok öle umutsuz konuşmalar inş. Allahın izniyle olcak canım ben 12 senedir bekliyorum senin gibi yapmıyorum biraz daha sabır canım tatlım aramızda çalışanda var ev hanımıda ben ev hanımıyım

memnun oldum cnm bende ev hanımıyım rabbim inş...senide daha fazla bekletmeden bebeğin gelir sannaaa

kızlar benim çıkmam lazım eşim gelmek üzere yemek hazırlıycam tanıştığıma memnun oldum kızlar hepinize iyi akşamlarrr

ZEYNOM bizim 2 tüpte hiç tutmadı bize önce erkek infertilitesi dediler eşim tedavi gördü sonrada tubal deyip tüpe yönlendirdiler tek tüp kapalı die öle yumoşlarla ilgili bi şey söylenmemişti:26:
hayırlısı olsun canım, insallah hamile kalırsın ve saglikla dogurursun..
gecmis olsun asi.. gercekten yasin cok genc, esin ameliyat oldumu? iyi bak kendine...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

metuşşş,inciri kaynatmak daha mı faydalıydı,öyle mi demiştin sen bana:26:
öyle değilse,böyle yemeyi tercih etcemde,daha zevkli,çıtığ çıtığ.

yok canım olmaz kısık ateşte tıngırdatacaksın...

bence de tek tek yemek daha zevklı.....

Son düzenleme:
bende anne olmak istiyom yaaww...

ama olmuyo işte olmuyo ol-mu-yo....

Allahım hormonlarım peak yapptı yine ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…