Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ohhaaaaa dıyorum yanıııı:44::44:

serpil duyunca kar yagdigini oraya aklıma geldin... harbiden güzel istemissin demek ki...
bende anca televizyonlarda görüyorum karı... miyk miyk seyrediyorum... ben bu topigin demirbasiyim canım, masallah cok güzel arkadaslıklarımız var burada, seni de herzaman bekleriz buraya tatlım...

pikepolat maonyaaa kardelen5233 metuka+

selamlar tatlı hatunlar, yemek isi bitti mi?

maonya canım, alıntıyı gördüm ama bisey bile demek gelmedi canım icimden, muhtemelen birileri dalga geçmek için yazdı diye düsündüm... pek normal degil yazılanlar, gerceksede acil bi doktora ihtiyacı var öznenin...

tatlım oha diycem artık biz adamı zorla götürüyoz millet bıkmışadam ne yiyo acaba bizde yedirelim adamlara

hoşgeldin şeker.aynen cnm katılıyrm

arkadaşlar herkese iyi akşamlar nasılsınızı topiğinizi gezerken gördüm bende sabırla bebeğimi bekleyenlerdenim rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inş....

kızlar men gidim akşam yemeğimi ocağa bırakam gelem.
mercimek çorbası,kabak yemeği,salata yapacam başkada bişey yapacak halim yok.
hayırdır bu günkü menün zayıf kalmış sara cım
sana katılıyorum.
benim yemeklerim dünden kalma,can sıkkınlığıyla öyle bi girmişim ki mutfağa,on kişilik yemek yapmışım
zeloşun ayran çorbası,sebzeli tavık ve pirinç pilavı.
he bide haşlanmış karnıbaharım var,limonlasam mı,yoksa yarın kızartır mıyım karar vermedim
yakında şişko olmasam bai
selam zeloşum,nassın?

zeloşun ayran çorbasıiyiyim canım sen nasılsın şeker bugün nerelerdeydin

arkadaşlar herkese iyi akşamlar nasılsınızı topiğinizi gezerken gördüm bende sabırla bebeğimi bekleyenlerdenim rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inş....

merhaba asi hosgeldin. kendini tanıtmak ister misin?

aa.. bende dün ayran corbası yaptım, bugünde, sebzeli pilav, şinitsel (tavuk) bide patates kızartması yapmıstım.. bide tabii tursu ve yogurt her daim.... en kolayından yemek iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…