kocam fazla ısteklı cvp veremıyorum
mehaba herkese. bıraz utanarak yazıyorum. kocamla bes yıllık bir flort ilişkisinden sonra evlendik. flört ilişki sırasında da aslında cok ıstekli biri oldugunu fakettim. evleneli iki yıl oluyor. ortalama neredeyse her gun ve saatlerce süren ilişkimiz oluyor. ilk defa ilişkiye girdiğimde bagıra bagıra bekaretimi kaybettim. cok zorlandım baska ılıskım hıc olmadıgı için emin degilim ama sanırım normalden büyük bir organı var. ortalama iki yıldır her gun saatlerce ilişkimiz oluyor ve cogu zaman benım ıstemem bir şeyi degiştir miyor. fiziken cok güçlü ve ben cok sevmeme ragmen bıkmıs durumdayım. bazen ben mı ısteksızım bende mı sorun var dıye dusunuyorum. fakat en son hafta içi ogleden sonra mesaı saatimde iş yerime gelerek bır yalan uydurup benı cıkardı ve bende sürpriz beklerken eve götürdü. daha asansorde saldırdı resmen ve o gun üç bucuk saat boyunca bır çok dgısık sekılde benımle beraber oldu. bazen uykusuz kaldıgım oluyor. baskasına gıdecegı korkusuyla açılamadım. ne yapmalıyım. aslında entelneküel ve bana cok baglıdır ama cogu zaman pnu doyuramadıgım hıssındeyın ben defalarca bosalırken o bir saaten sonra bıle boşalmamış oluyor bazen. ne yapmalıyım.
bi topikte bunu buldummm.yaaa bence bunu ayzan bi erkek
kızlar geçmiş sayfalrı okuyamdım cadı nın bir tüp macerası vardı sonuç inşallhh poztiftir bilgisi olan varmı
pikepolat
canımmmmmmmmm mesajını okudum tatlım kız bende seni arıyordum ateş topiğinde görünce sevindim buradda görünce canımm ayyyy aksaray maceram vardı hatırlarsan tamamen iğrençti kar bilem yoktuu ama Alalhtan antalyay yağdıı :)))))) yanii ne çok istemiş kar görmeyi aksaryda ne kar var ne kış şok olmuştum hahahhahahahahhahaahhahah neyse rabbim kırmadıı beni antalyaya yağdırdı
tatlım oha diycem artıkbiz adamı zorla götürüyoz millet bıkmış adam ne yiyo acaba bizde yedirelim adamlara
ohhaaaaa dıyorum yanıııı:44::44:
tatlım oha diycem artıkbiz adamı zorla götürüyoz millet bıkmış adam ne yiyo acaba bizde yedirelim adamlara
pikepolat maonyaaa kardelen5233 metuka+
selamlar tatlı hatunlar, yemek isi bitti mi?
maonya canım, alıntıyı gördüm ama bisey bile demek gelmedi canım icimden, muhtemelen birileri dalga geçmek için yazdı diye düsündüm... pek normal degil yazılanlar, gerceksede acil bi doktora ihtiyacı var öznenin...
benim herif 3haftadırr hiç maç yapmıo zatennnn.ama bence bunu yazan bi erkek baksanıza fantezisini anlatmışşş
zelal hg tatlım,nasılsın?
hayırdır bu günkü menün zayıf kalmış sara cımkızlar men gidim akşam yemeğimi ocağa bırakam gelem.
mercimek çorbası,kabak yemeği,salata yapacam başkada bişey yapacak halim yok.
sana katılıyorum.pikepolat maonyaaa kardelen5233 metuka+
selamlar tatlı hatunlar, yemek isi bitti mi?
maonya canım, alıntıyı gördüm ama bisey bile demek gelmedi canım icimden, muhtemelen birileri dalga geçmek için yazdı diye düsündüm... pek normal degil yazılanlar, gerceksede acil bi doktora ihtiyacı var öznenin...
selam zeloşum,nassın?kızlar mrb lar
arkadaşlar herkese iyi akşamlar nasılsınızı topiğinizi gezerken gördüm bende sabırla bebeğimi bekleyenlerdenim rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inş....
kardelenim tatlım seninle bugün hiç konuşamadık nasılsın bacım
hayırdır bu günkü menün zayıf kalmış sara cım
sana katılıyorum.
benim yemeklerim dünden kalma,can sıkkınlığıyla öyle bi girmişim ki mutfağa,on kişilik yemek yapmışım
zeloşun ayran çorbası,sebzeli tavık ve pirinç pilavı.
he bide haşlanmış karnıbaharım var,limonlasam mı,yoksa yarın kızartır mıyım karar vermedim
yakında şişko olmasam bai
selam zeloşum,nassın?
bu gün öylece yattım,sonra kalkıp işleri yaptım,çamaşır falan birikmiş,çarşaftı,nevresimdi derken bu saat olmuş,amma yatmışım
ben incir alıp geliyorum.
amin canım hgnasılsın tatlım
arkadaşlar herkese iyi akşamlar nasılsınızı topiğinizi gezerken gördüm bende sabırla bebeğimi bekleyenlerdenim rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inş....
sana katılıyorum.
benim yemeklerim dünden kalma,can sıkkınlığıyla öyle bi girmişim ki mutfağa,on kişilik yemek yapmışım
zeloşun ayran çorbası,sebzeli tavık ve pirinç pilavı.
he bide haşlanmış karnıbaharım var,limonlasam mı,yoksa yarın kızartır mıyım karar vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?