Sabırla Bebeğini Bekleyenler

arkadaşlar herkesee günaydıııııııııııııııııııınnnn
herkesin cumazı mübarek olsun rabbim bugünde dualarımızı kabul etsin inş...

Herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mubarek günde hepimizin dileklerini dualarını kabul etsin ve gönlümüzdeki muratları nasip etsin inş.

arkadaşlar herkese iyi akşamlar nasılsınızı topiğinizi gezerken gördüm bende sabırla bebeğimi bekleyenlerdenim rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inş....

hoşgeldin asi 38 inşallah tez vakitte anne olursun sende.

hayırdır bu günkü menün zayıf kalmış sara cım:27

hastayım tızım hem diyet yapıyom bundan kelli bölle

tatlım hg hormonlarını anlamadım ne yaptı:26:

yetercim gözün aydın eşin taburcu olmuş.inşallah tez vakitte iyileşip ayağa kalkar canım.

Kişi kim olduğunu bilmek isterse, kimleri sevdiğine baksın. . . ! (Hz. Mevlana)

KÜSMEK VE DARILMAK İÇİN BAHANELER ARAMAK YERİNE ; SEVMEK VE SEVİLMEK İÇİN ÇARELER

ARAYIN..! ( HZ .MEVLANA )

ayguneş sende hoşgeldin aramıza sende inşallah tez vakitte anne olursun.

kızlar bugün dua için kaçta toplanılacağını yazmamışsınız.inşallah öğleden önce gelirsiniz

allahım ne olur ne olur bizi daha fazla bekletme nasip et bebişlerimizi kucağımıza alalım

leyla_21 için okunacak Ayetel - Kürsi listesi

sara ......................... 20
leyla_21 ..................... 20
papatyam34 .............. 50
ayşegül .................... 50
zelalca ..................... 50
metuka ..................... 53
ebrar_53 ................... 20
semi ......................... 50

toplam............ 313

kalan......................... 0

okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33,caadi,metukanın annesi,leyla_21

kızlar okuduğunuz duaları özelden yazarsanız sevinirim.gözden kaçırma riski olmaz o zaman.

Herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mubarek günde hepimizin dileklerini dualarını kabul etsin ve gönlümüzdeki muratları nasip etsin inş.
amin cnm inş...

hoşbulduk cnmmm saol cnm sende inş...tez vakitte anne olursun inşallaaahh

günaydın bebem ben iyiyim canım bugün arzu gelcek onu bekliyom sen nasılsın canım

hıııııı selam söyle arzuya ayşenuruda öp benim yerime canım.benim grip iyileşmiyo canım dün gece yine ateşim yükseldi.anlamadım gitti.

hıııııı selam söyle arzuya ayşenuruda öp benim yerime canım.benim grip iyileşmiyo canım dün gece yine ateşim yükseldi.anlamadım gitti.

tatlım yetişebilirse arzuda duamıza katılcak nuruda öperim teyzesicanım çok geçmiş olsun bu keçi gribi gerçekten zor geçiyo kendine dikkat et canım

canlarım hepinizin nefesine yüreğine sağlık...Rabbim tüm okunan duaları kabul eylesin inşallah...hepinizden Allah razı olsun...sizlerin yuvasınıda cennet kokulu meleklerle doldursun inşallah...iki gündür işim yoğun..sabah geldim yine işleri daldım...hepinizin cuması mübarek olsun...yarın içinde heyecanlıyım...sabah 10,30 da doktor randevum...dualarınızı eksik etmeyin güzellerim...inşallah sizlere güzel haberler getirecem...buna yürekten inanıyorum...cumaların hürmetine en başta Peygamber Efendimizin yüzü suyu hürmetine yaptığımız tüm duaları Rabbim dergahında kabul eylesin inşallah...hepimize hayırlar, iyilikler, güzellikler nasip eylesin...boş kucakları doldursun...göbüşleri dolu olanlarada sağlıklı bebişler nasip etsin kolay doğum nasip etsin inşallah canlarım....aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

hepinizi çok seviyorum yüreğiminnnnnnnnn taaaaaaaa derinlerindesiniz....

kıjlar benim gibi bi uykucu bile bu saatte geldi siz nerdesiniz bakim:84::84::84::84::84::84::84::84:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…