Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım subatta kürtaj oldum bu ikinci oldugu için genetik testler yapıldı kan pıhtılaşması cıktı ama üç ay sonra başlıcam calışmalara dr öle söyledi ama zaman hiç gecmioki

simdi aklima geldi canim.........onu dusunma baska birseyle oyalan zamanin gecer ben gunduz dusunmiyem diye biseylerle urasmaya bakiyom bazen zamanin nasil gectini bile anlamiyom.........

simdi aklima geldi canim.........onu dusunma baska birseyle oyalan zamanin gecer ben gunduz dusunmiyem diye biseylerle urasmaya bakiyom bazen zamanin nasil gectini bile anlamiyom.........

canım bende calıştıgım için işten pek düşünemiorum zaten ama eve gelincede başka bişi düşünemiom

sen hic olmasa calisiyorsun gunduz vakitinde geciyir eve gelincede bak fazla dusunmemeye zaman gecer ....

inşallah canım dün çalıştığım yere 5 yaşlarında üçüzler geldi görsen nasıl tatlılardı sevdim biraz isimlerini sordum hayran hayran baktım benimde böle olsaydı ne yapardım acaba dedim(son hamileligim üüz başlamıştı cünkü ama dr ikizler yaşasa bile 3. yaşamaz hiç gelişmemiş cünkü demişti) hayırlısı olsun napalım halimize şükrediyorum

bede canim nerede cocuk gorsem seviyorum opuyorum herzaman dua ediyirum allahim banada nasip et tum istiyen arkadaslarada nasip et ...... herseyin hayirlisi canim beklicaz

hoşgeldi kardelenim nasılsın bizde kimse gelmio bugün dioduk
ben geldim,kızların hepsinin işi var galiba
meraba canim nasilsin ???????????
meraba cadım
kardelen nerdesin uhuuuuuuuuuuuuuu

kardelen bi göründü ve gitti nerdekiii

benim iki topic var ya,bu saattte diğerinin kaynama saati,böyle gidip gelip yetişmeye çalışıyom kızlar,kusura bakmayın.öpimde geçsin.

leyloş için 20 tane AYETEL KÜRSİ okudum
ALLAHIM KABUL ETSİN
sağlıkla kucağına alsın minişini ultrason sonuçlarıda inşallah çok güzel çıkar leyloşumun
duada burda olamıycam LEYLOŞUM biliyosun benim topicdede dua oluyo ovakitlerde ben şimdiden amin diyorum
ALLAHIM herşeyi gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…