canım subatta kürtaj oldum bu ikinci oldugu için genetik testler yapıldı kan pıhtılaşması cıktı ama üç ay sonra başlıcam calışmalara dr öle söyledi ama zaman hiç gecmioki
selam kıslar
simdi aklima geldi canim.........onu dusunma baska birseyle oyalan zamanin gecer ben gunduz dusunmiyem diye biseylerle urasmaya bakiyom bazen zamanin nasil gectini bile anlamiyom.........
canım bende calıştıgım için işten pek düşünemiorum zaten ama eve gelincede başka bişi düşünemiom
sen hic olmasa calisiyorsun gunduz vakitinde geciyir eve gelincede bak fazla dusunmemeye zaman gecer ....
kardelen nerdesin uhuuuuuuuuuuuuuu
inşallah canım dün çalıştığım yere 5 yaşlarında üçüzler geldi görsen nasıl tatlılardı sevdim biraz isimlerini sordum hayran hayran baktım benimde böle olsaydı ne yapardım acaba dedim(son hamileligim üüz başlamıştı cünkü ama dr ikizler yaşasa bile 3. yaşamaz hiç gelişmemiş cünkü demişti) hayırlısı olsun napalım halimize şükrediyorum
kardelen bi göründü ve gitti nerdekiii
burda gozukuyor .... belki baska siteye girmis ...................
kardeleni aramaya gittim ve buldum dileğim anne olmak diyenlerde:)
ben geldim,kızların hepsinin işi var galibahoşgeldi kardelenim nasılsın bizde kimse gelmio bugün dioduk
meraba cadımmeraba canim nasilsin ???????????
kardelen nerdesin uhuuuuuuuuuuuuuu
kardelen bi göründü ve gitti nerdekiii
kardeleni aramaya gittim ve buldum dileğim anne olmak diyenlerde:)
himmmmmmmm bize ihanet ha
ben geldim,kızların hepsinin işi var galiba
meraba cadım
benim iki topic var ya,bu saattte diğerinin kaynama saati,böyle gidip gelip yetişmeye çalışıyom kızlar,kusura bakmayın.öpimde geçsin.
kıslar ben cıkıorum herkese ii geceler tatlı rüyalarrr öpüyoeum hepinizi
tamam canim iyi geceler
burda yalnız kalma,hadi atla senide götürim cadı cım,ordaki arkadaşlarımda çok şekerdir,tıpkı burdakiler gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?