canlarım hepinizin nefesine yüreğine sağlık...Rabbim tüm okunan duaları kabul eylesin inşallah...hepinizden Allah razı olsun...sizlerin yuvasınıda cennet kokulu meleklerle doldursun inşallah...iki gündür işim yoğun..sabah geldim yine işleri daldım...hepinizin cuması mübarek olsun...yarın içinde heyecanlıyım...sabah 10,30 da doktor randevum...dualarınızı eksik etmeyin güzellerim...inşallah sizlere güzel haberler getirecem...buna yürekten inanıyorum...cumaların hürmetine en başta Peygamber Efendimizin yüzü suyu hürmetine yaptığımız tüm duaları Rabbim dergahında kabul eylesin inşallah...hepimize hayırlar, iyilikler, güzellikler nasip eylesin...boş kucakları doldursun...göbüşleri dolu olanlarada sağlıklı bebişler nasip etsin kolay doğum nasip etsin inşallah canlarım....aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepinizi çok seviyorum yüreğiminnnnnnnnn taaaaaaaa derinlerindesiniz....
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
kıjlar benim gibi bi uykucu bile bu saatte geldi siz nerdesiniz bakim:84::84::84::84::84::84::84::84:
leyloşum sabah sabah beni ağlattın ne güzel yazmışsın öletatlişım inş. yarın güzel haberlerle gelceksin yüce mevlamın izniyle bizlere ettiğin dualar içinde çok sağol bebem Rabbimde kuzunu sana bağışlasın canım bizlerde seni çoooooook seviyoz
saracım iyileştin mi bitanem?
canım bende yazarken inan duygulandım gözlerim dolu dolu şuan...yarının etkisimidir nedir acayip duygusalım bugün ya...güzel duaların içinde Rabbim razı olsun gülüm...kocaman aminnnnnnn diyorum...
doğru söylüyorsun zeloşum..senin gibi bir uykucu geldiyse diğer kıjlar nerde kaldı..yerim seni ben yaaaaaaa..insan bu kadar mı tatlı olur...
metukam hoşgeldin canım.
tatlım senin okuduğun dualardan 30 tane kaldı onalrı eceye aktarayım diyorum canım senin içinde uygunmu
canım ece gelince bi sor o tüpe başlayınca okuyun diyodu:26:
metukam hoşgeldin canım.
tatlım senin okuduğun dualardan 30 tane kaldı onalrı eceye aktarayım diyorum canım senin içinde uygunmu
Herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mubarek günde hepimizin dileklerini dualarını kabul etsin ve gönlümüzdeki muratları nasip etsin inş.
kızlar bugün dua için kaçta toplanılacağını yazmamışsınız.inşallah öğleden önce gelirsiniz
hıııııı selam söyle arzuya ayşenuruda öp benim yerime canım.benim grip iyileşmiyo canım dün gece yine ateşim yükseldi.anlamadım gitti.
canlarım hepinizin nefesine yüreğine sağlık...Rabbim tüm okunan duaları kabul eylesin inşallah...hepinizden Allah razı olsun...sizlerin yuvasınıda cennet kokulu meleklerle doldursun inşallah...iki gündür işim yoğun..sabah geldim yine işleri daldım...hepinizin cuması mübarek olsun...yarın içinde heyecanlıyım...sabah 10,30 da doktor randevum...dualarınızı eksik etmeyin güzellerim...inşallah sizlere güzel haberler getirecem...buna yürekten inanıyorum...cumaların hürmetine en başta Peygamber Efendimizin yüzü suyu hürmetine yaptığımız tüm duaları Rabbim dergahında kabul eylesin inşallah...hepimize hayırlar, iyilikler, güzellikler nasip eylesin...boş kucakları doldursun...göbüşleri dolu olanlarada sağlıklı bebişler nasip etsin kolay doğum nasip etsin inşallah canlarım....aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepinizi çok seviyorum yüreğiminnnnnnnnn taaaaaaaa derinlerindesiniz....
kıjlar benim gibi bi uykucu bile bu saatte geldi siz nerdesiniz bakim:84::84::84::84::84::84::84::84:
metukam hoşgeldin canım.
metukam hg bebeğim nasılsın
geçmiş olsun tatlım...dikkat et kendine...tam iyileştim diyorum geri geliyo leyloşum yaaaaa dün geceden beri iyi değilim yine
aminnnnnnn bitanem...Allah razı olsun gülüm..tatlım normaldir seninki hamişlik psikolojisi sen şincik herşeye ağlarsınağlamaya sebep ararsın inş. busemizin doğumunda bebişini kucağına aldığında mutluluk gözyaşlarınıda görmeyi Rabbim nasip etsin
leyloşum şu surata bak yenmezmi bu surat :86::86::86::86:sende çok tatlısın bebem :78::78::78:
yüreğinize sağlık tatlım..saracım bugün leyloşunkini okurken 50 de fazladan okudum mubarek gün iyi olur diye düşündüm sıradaki arkadaşa eklersin
amınnn
yazmaya gerek olmasın artık....cuma gunlerı bu saatlerde gelelım
o gripten ben de oldum..ıllet bısey..en buyuk ozelliği geç iyileşmesı ve atesın oynak olması..
canım bız de senı çokk sevıyoruzz bıtanem....guzel akidişimm
uykucu uykucu
hoşbulduk canımcım...olur cnm problem değil....sana guvenıyorum
kusum bebem nasılsın....
gunaydın tum kızlar..
fox ta adnan saraçoğlu var...
metukammmmmmmmmamınnn
yazmaya gerek olmasın artık....cuma gunlerı bu saatlerde gelelım
o gripten ben de oldum..ıllet bısey..en buyuk ozelliği geç iyileşmesı ve atesın oynak olması..
canım bız de senı çokk sevıyoruzz bıtanem....guzel akidişimm
uykucu uykucu
hoşbulduk canımcım...olur cnm problem değil....sana guvenıyorum
kusum bebem nasılsın....
gunaydın tum kızlar..
fox ta adnan saraçoğlu var...
kızlar mendeeee ayetel kürsi okumak istiyorum toplam kaçtane okuyosunuz ben 50 tane alabilirimmm
kızlar mendeeee ayetel kürsi okumak istiyorum toplam kaçtane okuyosunuz ben 50 tane alabilirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?