Sabırla Bebeğini Bekleyenler

leyloşum sabah sabah beni ağlattın ne güzel yazmışsın öletatlişım inş. yarın güzel haberlerle gelceksin yüce mevlamın izniylebizlere ettiğin dualar içinde çok sağol bebem Rabbimde kuzunu sana bağışlasın canım bizlerde seni çoooooook seviyoz

canım bende yazarken inan duygulandım gözlerim dolu dolu şuan...yarının etkisimidir nedir acayip duygusalım bugün ya...güzel duaların içinde Rabbim razı olsun gülüm...kocaman aminnnnnnn diyorum...

canım bende yazarken inan duygulandım gözlerim dolu dolu şuan...yarının etkisimidir nedir acayip duygusalım bugün ya...güzel duaların içinde Rabbim razı olsun gülüm...kocaman aminnnnnnn diyorum...

tatlım normaldir seninki hamişlik psikolojisi sen şincik herşeye ağlarsın ağlamaya sebep ararsın inş. busemizin doğumunda bebişini kucağına aldığında mutluluk gözyaşlarınıda görmeyi Rabbim nasip etsin

doğru söylüyorsun zeloşum..senin gibi bir uykucu geldiyse diğer kıjlar nerde kaldı..yerim seni ben yaaaaaaa..insan bu kadar mı tatlı olur...

leyloşum şu surata bak yenmezmi bu surat :86::86::86::86:sende çok tatlısın bebem:78::78::78:

metukam hoşgeldin canım.

tatlım senin okuduğun dualardan 30 tane kaldı onalrı eceye aktarayım diyorum canım senin içinde uygunmu

metukam hoşgeldin canım.

tatlım senin okuduğun dualardan 30 tane kaldı onalrı eceye aktarayım diyorum canım senin içinde uygunmu

saracım bugün leyloşunkini okurken 50 de fazladan okudum mubarek gün iyi olur diye düşündüm sıradaki arkadaşa eklersin

Herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mubarek günde hepimizin dileklerini dualarını kabul etsin ve gönlümüzdeki muratları nasip etsin inş.

amınnn

kızlar bugün dua için kaçta toplanılacağını yazmamışsınız.inşallah öğleden önce gelirsiniz

yazmaya gerek olmasın artık....cuma gunlerı bu saatlerde gelelım

hıııııı selam söyle arzuya ayşenuruda öp benim yerime canım.benim grip iyileşmiyo canım dün gece yine ateşim yükseldi.anlamadım gitti.

o gripten ben de oldum..ıllet bısey..en buyuk ozelliği geç iyileşmesı ve atesın oynak olması..

canım bız de senı çokk sevıyoruzz bıtanem....guzel akidişimm

kıjlar benim gibi bi uykucu bile bu saatte geldi siz nerdesiniz bakim:84::84::84::84::84::84::84::84:

uykucu uykucu

metukam hoşgeldin canım.

hoşbulduk canımcım...olur cnm problem değil....sana guvenıyorum

metukam hg bebeğim nasılsın

kusum bebem nasılsın....

gunaydın tum kızlar..

fox ta adnan saraçoğlu var...

kızlar mendeeee ayetel kürsi okumak istiyorum toplam kaçtane okuyosunuz ben 50 tane alabilirimmm

tam iyileştim diyorum geri geliyo leyloşum yaaaaa dün geceden beri iyi değilim yine
geçmiş olsun tatlım...dikkat et kendine...
aminnnnnnn bitanem...Allah razı olsun gülüm..
leyloşum şu surata bak yenmezmi bu surat :86::86::86::86:sende çok tatlısın bebem:78::78::78:
yenir tabeeeeeeeee...
saracım bugün leyloşunkini okurken 50 de fazladan okudum mubarek gün iyi olur diye düşündüm sıradaki arkadaşa eklersin
yüreğinize sağlık tatlım..

günaydın canım ben iyiyim canım sen nasılsın dünden beri

metukammmmmmmmm
kızlar mendeeee ayetel kürsi okumak istiyorum toplam kaçtane okuyosunuz ben 50 tane alabilirimmm

aramıza hg tatlım..yüreğine sağlık seninde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…