tatlım zeloşumuz bugün annesine gitti ben geç gelirim artık foruma gelemem dedi.yarın görüşücez zeloşumuzla.
tatlım o bebiş metuka annesine gelince doyar mence.
kızlar biz yemek yiyecez yemekten sonra görüşük edek olarmı.
bu konu benım ılgı alanlarımdan bırısı..
canım patlıcan,biber kızartıyom üzerinede domates sosu döküyorum çok güzel oluyo.domatesleri rendeleyip azıcık yağ biraz tuz pişiriyorum.çok yakışıyo patlıcnla bibere.bazen kabakta kızartırım ama bugün yoktu onu yapmadım.
kısırıda çok seveyim men.yanınada karışık turşu,marul ohhh mis
metuka
canım mutluluk reçetsi ne muhteşem yazı okumaya doyamdım ben galiba her sabah o yazıyı okuyucam muhteşem güzel ne kadar doğru değilimi??? mutluluk bizm elimizde sana küçük bir sır vereyimm,i uuzn zamndan beri spor yapmıyorum yarın sabah ilk işim uyanıp ki çok erken uyanıyorum hemen spor yapmak olackk
gel ben yapam sana kısır kuzum
vıyyk, ama herkesin ısıkları sönmüstü..:26::26::26:ben burdayıııııııııım
kusurabakmayın kızlar aslında çok güzel bir yazıydı ama nerye bastısamm bizm yazışmalrda çıktı özr dilerimm eyvahhh silemdimde mesajıı
pikpolatt öptüm senii gelirsen ateş topiğindeyim ben ara ara sana uğruyorum karşılamsakta sende uğra öpüldünn
metıka çiçek gibisn çiçeklerin için tşk
ben de seni ösledim...
pikecim nereye gittin...
canım patlıcan,biber kızartıyom üzerinede domates sosu döküyorum çok güzel oluyo.domatesleri rendeleyip azıcık yağ biraz tuz pişiriyorum.çok yakışıyo patlıcnla bibere.bazen kabakta kızartırım ama bugün yoktu onu yapmadım.
kısırıda çok seveyim men.yanınada karışık turşu,marul ohhh mis
canım sana gelince doyar diye yazıcaktım, baktım saram yazmıs öyle ama icimde kalmasın bende bunu yazayım barim.. hehe...saram sence ,, benim bu avatarımdakı bebek ne zaman doyar....
sağol tatlım menim sen adanadaydın dimi acıda yaparsın şimdi ohhhh mismende çayları yaparım kendi yaptığım turşularıda getireyim diğer kızlarıda çağıralım yetercim ne güzel olur dimi
zeynocum edacım gelin yeter bize kısır yapacak.
kızlar, esim cagiriyor, gidip bakayım, biraz ilgileneyim gene gelirim.... öpüyorum sizleri....
ben adana ile mersinin tam ortasında oturyorum
kızlar gelin valla hemencecik 20 dk hazırlarım misler gibi ohhhh çayıda yaparım canlarım benim
ellerine sağlık canım.çok sağol
[sıze="3"]hoş geldin
iyilik senden ne haber [/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?