Sabırla Bebeğini Bekleyenler

metuka

canım mutluluk reçetsi ne muhteşem yazı okumaya doyamdım ben galiba her sabah o yazıyı okuyucam muhteşem güzel ne kadar doğru değilimi??? mutluluk bizm elimizde sana küçük bir sır vereyimm,i uuzn zamndan beri spor yapmıyorum yarın sabah ilk işim uyanıp ki çok erken uyanıyorum hemen spor yapmak olackk

gel ben yapam sana kısır kuzum

kızlar yine misafir gelmişti bende çıkmak zorunda kaldımyaa

mutluluk reçetesi yazısımı nerde o mende okumak istiyorum yaaaa:95::95::95::95::95::95::95:

gel ben yapam sana kısır kuzum

sağol tatlım menim sen adanadaydın dimi acıda yaparsın şimdi ohhhh mis mende çayları yaparım kendi yaptığım turşularıda getireyim diğer kızlarıda çağıralım yetercim ne güzel olur dimi

ben burdayıııııııııım
vıyyk, ama herkesin ısıkları sönmüstü..:26::26::26:

canım gercekten güzel ve hakikat bir yazı bencede, bende elimden geldigince niyetimi öyle tutmaya calisiyorum, artık ne kadar becerebiliyorsak... orayada gelip bakıyorum canım, sende gel buraya, hep gel, bence süperr olur...

ben de seni ösledim...
pikecim nereye gittin...

yemek yedik canım, sonra simdi gene geldim ki ben..

yukarıdaki herseyi cok seviyorum bende hatta yarın aynen öyle kızartma yapıcam bende, cünkü esim istek yapmıstı yemek yerken daha....hehe

saram sence ,, benim bu avatarımdakı bebek ne zaman doyar....
canım sana gelince doyar diye yazıcaktım, baktım saram yazmıs öyle ama icimde kalmasın bende bunu yazayım barim.. hehe...

sağol tatlım menim sen adanadaydın dimi acıda yaparsın şimdi ohhhh mis mende çayları yaparım kendi yaptığım turşularıda getireyim diğer kızlarıda çağıralım yetercim ne güzel olur dimi

zeynocum edacım gelin yeter bize kısır yapacak.

ben adana ile mersinin tam ortasında oturyorum
kızlar gelin valla hemencecik 20 dk hazırlarım misler gibi ohhhh çayıda yaparım canlarım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…