bende bende buradayım
misafirler gelince pat diye çıkıyorum ama
serpilcim yazdığın konu çok güzel paylaşımın için teşekkürler.
metukam seni çoook özledim
tşk edrimburda güzel kızlar melklerini beklerken aradad güzel şeyler okunmalı diye düşündümm canım Allaha emanet olun en kısa zamndaa melekleriniz siiznle olsun inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hatat bütünnnnnnnnnnnnnn hasretle bekleyenlere en kısa zamndaaaaa versin rabimmm
serpilcim yazdığın konu çok güzel paylaşımın için teşekkürler.
metukam seni çoook özledim
ben de seni ösledim...
pikecim nereye gittin...
Hiçbir karşılaşma tesadüf değildir. Hiçbir hissediş, düşünüş, bakış, algılayış, seziş de öyle. Hatta bunların tersi de tesadüf değil. Alışveriş yaptığımız market,yemek yediğimiz lokanta, su içtiğimiz
çeşme, yürüdüğümüz kaldırım ve orada yanlarından birer yabancı olarak geçip gittiğimiz insanlar... Tesadüf gibi görünen karşılaşmalar, yolu sorduğumuz herhangi biri, hafifçe çarptığımız insan...
Bize gülümseyen küçük bir çocuk önümüzden aniden uçuveren kuş...Gün boyu yaşadığımız en basit olay bile herhangi bir zihinsel, fiziksel, ruhsal yada duygusal bir olayın tetikleyicisi olur.
Küçük ya da büyük...Bazen hiç hesapta olmayan durumların içine çekiliveririz. Hayal bile etmediğimiz olayları yaşarken buluruz kendimizi. Bir martı çığlığı, bir satıcı bağırışı, alır götürür bizi yıllarca ya da yollarca uzaklara...Hem öğretmen hem de öğrenciyizdir her ilişkinin içinde. Doğduğumuz aile, gittiğimiz okullar, sıra arkadaşımız, sevgilimiz , eşimiz, çocuğumuz vs. Her ilişki, farklı bir yönümüzün aynasıdır. Ve bizler de onlar için birer aynayız. Farkındalığımız yükseldikçe, durumları ve ilişkileri yaşarken, kendimizi ve yaşanılanları gözlemlemeye başlarız. Ve eğer yaşadıklarımıza yüksek idrakle bakabilmeyi başarırsak, o ilişki ya da durumu ne için yaşadığımızı kavrarız. Düğmelerimize en fazla basan insanlar, en iyi öğretmenlerimizdir. O ilişkide kurban olmadığımızı anlar, ilişkinin bize neyi öğretmeye çalıştığını kavrarsak, dersimizi alır ve yolumuza devam ederiz. Eğer bunu yapamazsak, o ilişkide ya da durum içinde tutsak olur, ya daha ağır durumlar yaşar ya da daha travmatik durumları ( o dersi alıncaya, eksik yönümüzü tamamlayıncaya, kendimizi düzeltinceye kadar) tekrar takrar yaşamaya devam ederiz.
Bazen bazı insanların hayatına yalnızca katalizör olarak gireriz. Onların hayatlarında değiştirmesi
gereken durumun düğmesine basar ve sessizce çekiliriz. Ve yüksek farkındalık içinde kalırsak, yaşanılan durumdan etkilenmeden, arkamıza bakmadan yolumuza devam ederiz.
Özet olarak, en büyük düşmanımız en iyi dostumuzdur aslında. Çünkü bizde en büyük değişime neden olur genellikle. Ve her karşılaşma kutsaldır. Karşımızdaki insanın tanrısallığını kabul edip o şekilde yaklaşırsak, nefreti, öfkeyi, suçluluk duygusunu, o insana karşı sorumlu olduğumuz ve o ilişkiye mahkum olduğumuz duygusunu ve kini söküp atarız varlığımızdan.
Yaşadığımız her durum, tanıştığımız her insan öğretmenimizdir. Ne kadar kısa sürede öğrenirsek öğrenmemiz gerekenleri, karmamızı çözüp, iç huzuruna, mutluluğa, ideal ilişkimize ve ruhsal eşimize kavuşuruz.
DIŞARIDA MUCİZE ARAMA, MUCİZE SENSİN
canım eşim oğun bakımda tabrcu olduğu için kimse geçmş olsuna gelemeişti şimdi herkes birden geliyorkusurabakmayın kızlar aslında çok güzel bir yazıydı ama nerye bastısamm bizm yazışmalrda çıktı özr dilerimm eyvahhh silemdimde mesajıı
yeterrrrrr canım misafirlerin var demkii
pikpolatt öptüm senii gelirsen ateş topiğindeyim ben ara ara sana uğruyorum karşılamsakta sende uğra öpüldünn
metıka çiçek gibisn çiçeklerin için tşk
yetercim kolay gelsin bugünler yoğun geçer ama sonra rahat edersiniz inşallah.
nasılsın neler yapıyosun akşama ne yemek yaptın ben sebze kızartıyom.
ıyıyım .....mercimek koftesi ve çay vardı bizim menude....sen neyaptın...hep evdemıydın..
saram ben dun yıne annemlerdeydım...onlardan donerken beykoz cıvarından geçiyoruz..
bıl bakalım aklıma kım gelıyor kııııı?
ıyıyım .....mercimek koftesi ve çay vardı bizim menude....sen neyaptın...hep evdemıydın..
saram ben dun yıne annemlerdeydım...onlardan donerken beykoz cıvarından geçiyoruz..
bıl bakalım aklıma kım gelıyor kııııı?
ben hep evdeyim hastayım ya canım dışarı çıkmadım hiç.canım sebze kızartması çekti domates soslu şimdi onu yapıyom.mercimek köftesinide çok severim yarın bende onu yapayım.diyete başlayınca nedense oburlaşıyorum ben
ben hep evdeyim hastayım ya canım dışarı çıkmadım hiç.canım sebze kızartması çekti domates soslu şimdi onu yapıyom.mercimek köftesinide çok severim yarın bende onu yapayım.diyete başlayınca nedense oburlaşıyorum ben
saram sebze kızartması derken patlıcan falan mı yoksa başka bişey mi kızartıyorsun
canım patlıcan,biber kızartıyom üzerinede domates sosu döküyorum çok güzel oluyo.domatesleri rendeleyip azıcık yağ biraz tuz pişiriyorum.çok yakışıyo patlıcnla bibere.bazen kabakta kızartırım ama bugün yoktu onu yapmadım.
kısırıda çok seveyim men.yanınada karışık turşu,marul ohhh mis
zelallll bebeğim çokkk özledim seniiiii.......gel haydin....
saram sence ,, benim bu avatarımdakı bebek ne zaman doyar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?