iyiyim çok şükür canım.Allah kimseyi sağlığından etmesin hayatta en büyük servet sağlık.gerisi hikaye valla.bunu hasta olmayan kadar anlamıyor insan.
canım süledik ya size.. sen pembe.. metuka mavi patikli diye........
Temel, yıllar sonra biriktirdiğiyle elden düşme Murat 124 alır. Arabasıyla memleketine giderken ara…ba arızalanır. Yolun kenarına çeker, motor kapağını açar, ne olduğunu anlamaya çalışırken bir Ferrari yanaşır:
— Hayrola hemşerim, arabanın nesi var? İstersen senin arabayı benimkine bağlayalım, çekeyim ilk tamirciye kadar.
Temel bu teklife çok sevinir. Ara halatı ile Murat’ı Ferrari’ nin arkasına bağlarlar. Ferrari’ nin sahibi genç uyarır:
— Ben hız yapmayı çok severim. Eğer farkında olmadan aşırı hız yaparsam, sen selektör yap beni uyar!
Temel:
— Tamam!
Yola koyulurlar. Bir süre sonra Ferrari gaza basmaya başlar, 60.80.100… derken, Murat124 arkadan selektör yapar. Ferrari durumu anımsar ve yavaşlar, bir sure sonra Ferrari yeniden gaza basar, 60, 80,100… Selektör yeniden anımsatır. Ferrari yavaşlar. Yolda bu şekilde ilerlerken bir Lamborghini Ferrari’ ye yaklaşır:
— Kapışalım mı?
Ferrari yanıtlar:
— Nesine?
— 340 km. ötedeki benzinliğe ikinci varan, ilk varanın deposunu doldurur.
Ferrari hemen onaylar ve yarışa başlarlar. 120, 140, 180, 220…
O arada trafiği denetleyen helikopterdeki görevli polis, genel merkeze bilgi vermektedir:
- Komiserim, şehrin kuzeyindeki yolda trafik güvenliği tehdit altında!!! 3 araç yarış yapıyor. Ferrari ile Lamborghini saatte 300 km hızla yan yana gidiyorlar, arkadan da Murat 124 onları geçmek için 10 dakikadır selektör yapıp yol istiyor!!
ben baba sen annemi oldun zeynocum.
hıııııııım bu metukayla zelal çok yaramaz oldular gel onları evlatlık verelim biz yeni bebek yapalım.olmazmı hanım
amin canım amin Rabbim bizleri sağlığımızla sınamasın
saracım sen şincik bizim babamızmı oldun :18::18::18:
baba men bişey yapmadım hepsini metuka yaptı
ben baba sen annemi oldun zeynocum.
hıııııııım bu metukayla zelal çok yaramaz oldular gel onları evlatlık verelim biz yeni bebek yapalım.olmazmı hanım
amin canım amin Rabbim bizleri sağlığımızla sınamasın
saracım sen şincik bizim babamızmı oldun :18::18::18:
baba men bişey yapmadım hepsini metuka yaptı
canım hersey aniden gelisti yanim bende daha alısma sürecindeyim.... evek ikiside birbirinden yaramazzz... zelalca pembe yaramas.. metuka tam mavi yaramassss... ay beni deli ettiler babası bi rahat durmadılar yanim....:84::84:
men sizin babanızım men ne dersem o olur.
mende sizi evlatlık vermeye karar verdim.zeynomla yeni çocuk yapcaz biz.
Papa makam otosuyla Roma’da dolaşmaktadır. Bir süre sonra canı sıkılır ve şoför’e durmasını söyler. Şoför’ü arkaya geçirir ve arabayı kendisi kullanmaya başlar.
Araç kullanmanın zevkine varınca hız yapmaya başlar. Hız sınırını aşınca da tabi ki radara yakalanır. Trafik polisi çevirir, arabayı kenara çeker. Polis arabanın pencere…sine eğilince afallar ve durumu merkeze aktarmak için telsizine davranır.
- Amirim bir oto çevirdim, ama içinde çok büyük bir adam var. Ne yapayım?
- Vali mi?
- Daha büyük.
- Başbakan mı?
- Hayır daha büyük.
- Amerika Başkanı mı?
- Hayır daha büyük.
- Daha büyük kim var oğlum?
- Bu adam kim bilmiyorum ama makam şoför’ü Papa!!!
biz neciyiz burda...........
canım hersey aniden gelisti yanim bende daha alısma sürecindeyim.... evek ikiside birbirinden yaramazzz... zelalca pembe yaramas.. metuka tam mavi yaramassss... ay beni deli ettiler babası bi rahat durmadılar yanim....:84::84:
Papa makam otosuyla Roma’da dolaşmaktadır. Bir süre sonra canı sıkılır ve şoför’e durmasını söyler. Şoför’ü arkaya geçirir ve arabayı kendisi kullanmaya başlar.
Araç kullanmanın zevkine varınca hız yapmaya başlar. Hız sınırını aşınca da tabi ki radara yakalanır. Trafik polisi çevirir, arabayı kenara çeker. Polis arabanın pencere…sine eğilince afallar ve durumu merkeze aktarmak için telsizine davranır.
- Vali mi?
- Daha büyük.
- Başbakan mı?
- Hayır daha büyük.
- Amerika Başkanı mı?
- Hayır daha büyük.
tatlım onu annemle babama sor yoksa sen babamın yasak aşkından olan çocuğumusun
ANNEEEEEEben sana demedimmi sen bize başka baba al
- Vali mi?
- Daha büyük.
- Başbakan mı?
- Hayır daha büyük.
- Amerika Başkanı mı?
- Hayır daha büyük.
dur hanım dur men şimdi bunları sustururum.metukaaa al oğlum bak sana araba aldımzelaaaal kızım bak sanada çukulata aldım:125::125::125::125::125::125: hanıııım buda sana
baba metukayı verelim o çok şımarıyo
canım alt satırlarda zelalin dedigi gibi benim üvey evladımsın...biz neciyiz burda...........
puuhaaaaaaaa...anne babam seni aldatıyo en iyisi biz babamı değiştirelim
tatlım onu annemle babama sor yoksa sen babamın yasak aşkından olan çocuğumusun
ANNEEEEEEben sana demedimmi sen bize başka baba al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?