Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aman boş ver onu tak bunu tak onuda denedim baktım olmuyor artık takmamaya çalışıyom kafaya takmış mutsuz akıllı olmaktansa boş ver biz neşeli kırıklar olalım

inan bana hak veriyorum canım bende aştım artık :))) çok ağldım çok zırldım hiç kimse madalya takmdıı şimdii umurumdadda değil artıkk zaten madalya beklentim yoktu :))) şimdii iyim sizlerle kk la iyim ve dualarla canımm akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğimize deli olup millet bizm kahrımızı çeksin ( diyene bak) fazlamı salladım ne

2 bebek battaniyelerinin altında oturuyorlarmış. Biri diğerine sormuş:
-”Sen eykek bebek misin kız bebek mi?” Öteki ellerini havaya kaldırmış:
-”Biymiyoyum.. nasıl anlayız ki?” Bizimkisi
-”ben biyiyoyum akıllım bak…” demiş ve ötekinin battaniyesinin altına kafasını sokuvermiş.. 2-3 saniye sonra kafasını dışarı çıkarmış …ve gülümsemiş:
- “Sen kız bebeksin ben de eykek bebeğim..”
-”Ama neyden anladın???” diye sormuş öteki…
-”Çok kolay akıllım… senin patikleyin pembe benimkiley mavi.

Kirmizi baslikli kiz ninesine kurabiye götürüyormus. Yolda yürürken bi…r agacin arkasindan kurdun burnunu görmüs :
- Kurt çik ordan gördüm seni…
Kurt :
- Hey Allahim, demis ve ortaya çikmis.
Kirmizi baslikli kiz yürümeye devam etmis. Az sonra bir çalinin arkasindan kurdun kulaklarini görmüs :
Kurt :
- Hey Allahim, demis ve yine ortaya çikmis.
Kirmizi baslikli kiz yürümeye devam etmis. Biraz sonra bir kütügün arkasindan kurdun kuyrugunu görmüs :
Kurt sinirlenip bagirmaya baslamis :
- Ulan gördüysen gördün, rahat rahat bi tuvaletimizi de mi yapamiycaz be!..

çok güzelmiş............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…