aaaaaa.....kavga etmeyin evladlarım, aksam babanıza sülerim bak... hıı? ney? baba mı?
heheh
ay ne güzel yavaş yavaş toplanıyoz :78::78:saraaaaaaaa serpilllllllll hg canlar özledim kızlar hayden sarılak
sarammmm bebeğim :78::78:kıj bende seni özledimmmmmmmm
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,pikepolat,zelalca,metuka+,sara_28,hznbksl,
çıtır kızlar toplanmışş toplanmışşhepinize mucuxxxxxxxxxxxx eee kızlarr bol bol çalışın bol bol dua edinn ve dünyaıı kafaya takmayın ahada ibo ne hale geldi zavallıı huuzrumuz olsun gerisi tın ve sağlığımızzzzzzzzzzzzzzzzz neşemiz bozulmasın yokkk yokk moral bozmakk varr deli dolu yaşamakkk ayy ebnde çıldırdım
aaaaaa.....kavga etmeyin evladlarım, aksam babanıza sülerim bak... hıı? ney? baba mı?
heheh
Üç arkadaş tren istasyonuna gitmişler. İçlerinden biri gişeye yaklaşıp bilet alm…ış ve trenin kalkmasına ne kadar zaman olduğunu sormuş. – Bir saat on beş dakika… Arkadaşlarına dönmüş: – Daha çok var, hadi gidip şu karşıki kafede çay içelim… Oradan buradan derken lâf lâfı açmış… Birden tren düdüğüyle kendilerine gelmişler. Koşarak dışarı fırlamışlar ama, nafile… Tren kaçmış..Sormuşlar: – Sonraki tren ne zaman? – Bir buçuk saat sonra… Yine dönmüşer kafeye. Yine çay, yine lâf ve derken yine düdük sesi… Koşmuşlar ama bu defa da treni kaçırmışlar. Bir saat sonra bir tren daha varmış. Dönmüşler kafeye… Ama bu kez uyanık duruyorlar. Trenin sesini duyar duymaz kalkmışlar ve koşmaya başlamışlar. İçlerinden ikisi; biri bir vagona, diğeri baska vagona zar zor yetişmiş… Üçüncü ise geride kalmış ve yetişememiş… Bir süre dövündükten sonra başlamış katıla katıla gülmeye. Durumu gören istasyon memuru dayanamayıp sormuş: – Hem treni kaçırdın hem gülüyorsun! – Ulan nası gülmeyeyim Onlar beni uğurlamaya gelmişti
ama bak benim etim karttır sonra yok dişim kırıldı yaptırcaksın falan dinlemem:78::78:hala yicenmi
hoşbuldum.......sıkıldım size takıldım...........
heheh
ama anne metuka ille battaniyenin altından bakcam kıjmısın erkekmi diyo banane bakmasın:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
heheh
saracım hg tatlım nasılsın şeker görüşmeyeligel sarılak bacımmm
amiiiiiiiiiiiiiiin en güzeli akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin.
ama anne metuka ille battaniyenin altından bakcam kıjmısın erkekmi diyo banane bakmasın:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
saracım hg tatlım nasılsın şeker görüşmeyeli
zellım gel bak sana ne dicem
eğil biraz eğil eğil...
‎14 şubat sabahı kadın uyanır uyanmaz;
— Kocacığım! Rüyamda ne gördüm biliyor musun, akşam eve elinde çok güzel bir paketle geliyorsun…
—Eee
— Ben de paketi heyecan içinde açıyorum ve içinden ne çıkıyor biliyor musun?
— Eeeee!!!
…— Bir inci kolye! Sence bunun anlamı ne olabilir?
Adam gülümser:
— Bu akşam öğrenirsin sevgilim, der.
Akşam olur adam elinde güzel bir paketle eve gelir.. Kadın gözlerine inanamaz; çok heyecanlanır:
- Kocacığım sen bir harikasın!..
Kadın paketi aceleyle açar.. Kutunun içinden bir kitap çıkar. Üzerinde;
“RÜYA TABİRLERİ” yazmaktadır!!
aha bak babanızda geldi........ sara bey... babanız... babanız.. metuka ve zelalca evladlarınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?