Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kıjlar mrb ve byyyyyyyyyyy öylesine geldim eşim gelmek üzere sofrayı hazırlayayım öpt.şekerlerrrrrrrr byyyyy

ayy kızlar banaa yemek demeyin ya bugün karnım gözüm hiç doymuyo dr 22 den sonra su dahi bişi yeyip içmeyeceksin dedi pisikolojikmen ben acıkıyom ya herşey canım istiyooo ya bn nasıl dayanacam yarın ögleye kadar açlıga normalde yeme asla aramam

ececim unutma herşey bebiş için böyle düşünürsen beklemek daha kolay gelir

ececim unutma herşey bebiş için böyle düşünürsen beklemek daha kolay gelir

ya kızlarr bebiş için herşeye katlanıyorumda şu körolasıca sigara ya dayanamıyorum ya allahım inşallah zararı fazla olmaz içiyorum dayanamayıp ama geride içim cızz ediyo ne yapacam ben yaa

ya kızlarr bebiş için herşeye katlanıyorumda şu körolasıca sigara ya dayanamıyorum ya allahım inşallah zararı fazla olmaz içiyorum dayanamayıp ama geride içim cızz ediyo ne yapacam ben yaa

kız ecee her şey bebişi için diyoruz hem sigarayı bırakcaksın hemde söyleneleri yapcaksın bebişte kendini bekleyen güzeller güzeli annesini üzmeden gelcek

fazlası ile belli ediyon söylemelerine gerek kalmadan canım

kız iki gündür yokum gelemiyorummm bağırıyorum çağırıyorum ama kimse gelmiyorrrrrrrrrr ,
bende kendimi topiklere vurdum napim

olmaz o sigara bırakılacak ece hanım

benle kalsaydı zelale süper süprizlerim olcaktııııııı:
ama o kacasını bana tercik etti

ohhhhhhhh iyi yapmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…