kızlarrrrrrrrrrr ne habersinizzzzzzzzz
kıjlar mrb ve byyyyyyyyyyyöylesine geldim eşim gelmek üzere sofrayı hazırlayayım öpt.şekerlerrrrrrrr byyyyy
ayy kızlar banaa yemek demeyin ya bugün karnım gözüm hiç doymuyo dr 22 den sonra su dahi bişi yeyip içmeyeceksin dedi pisikolojikmen ben acıkıyom ya herşey canım istiyooo ya bn nasıl dayanacam yarın ögleye kadar açlıga normalde yeme asla aramam
kızz zelallllllllllllllllllllll:95::95::95::95: boş ver eşinigel bizle takıllllllllll
ececim unutma herşey bebiş için böyle düşünürsen beklemek daha kolay gelir
iyidir canım sen nasılsın ya kızlarr gelin artık sıkıldım sizi beklemektennn
canımmmmmmm ben bayağıdır buradayımmmmm ama kimseler yoktuu
olmaz olum kociş bıyakılmaz git tızım git sen anneni dinle bu yeteyi dinleme
ayy kızlar banaa yemek demeyin ya bugün karnım gözüm hiç doymuyo dr 22 den sonra su dahi bişi yeyip içmeyeceksin dedi pisikolojikmen ben acıkıyom ya herşey canım istiyooo ya bn nasıl dayanacam yarın ögleye kadar açlıga normalde yeme asla aramam
ya kızlarr bebiş için herşeye katlanıyorumda şu körolasıca sigara ya dayanamıyorum ya allahım inşallah zararı fazla olmaz içiyorum dayanamayıp ama geride içim cızz ediyo ne yapacam ben yaa
kız ben gir çık yapıyodum seni gördüm sitede oldugunu ama maşallah geaiyodun gezginci
kız ecee her şey bebişi için diyoruz hem sigarayı bırakcaksın hemde söyleneleri yapcaksın bebişte kendini bekleyen güzeller güzeli annesini üzmeden gelcek
bıraz gezgin olduğum söylenirrrrrrrrrrrr
49::QUOTE]
fazlası ile belli ediyon söylemelerine gerek kalmadan canım
kız iki gündür yokum gelemiyorummm bağırıyorum çağırıyorum ama kimse gelmiyorrrrrrrrrr,
bende kendimi topiklere vurdum napim
ya kızlarr bebiş için herşeye katlanıyorumda şu körolasıca sigara ya dayanamıyorum ya allahım inşallah zararı fazla olmaz içiyorum dayanamayıp ama geride içim cızz ediyo ne yapacam ben yaa
benle kalsaydı zelale süper süprizlerim olcaktııııııı:
ama o kacasını bana tercik etti
aslında haklısın valla bende sıklıdım
olmaz o sigara bırakılacak ece hanım
ohhhhhhhh iyi yapmış
aslında haklısın valla bende sıklıdım
saraaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?