Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kıskanç ece kıskanç ece

:84::84::84::84::84::84:banane bananeee bananeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:::

valla ben geçmişe hiç bakmadım yaaaaaaa
neler olmuş hiç haberim yok

biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz topiğinin sahibi bebikim varya o hamileymiş.leylanın yarının detaylı usg si var.ecenin yumoşlarını toplayacaklar zeynebin annesigil gelecekler yarın başkada bi haber yok

kızlarr bişi sorcam bu yumurta toplama işleminden sonra çok agrı oluyor mu ya sakın stres yaptıgımı sanmayın mrk ettim sadece

kızlarr bişi sorcam bu yumurta toplama işleminden sonra çok agrı oluyor mu ya sakın stres yaptıgımı sanmayın mrk ettim sadece

tatlım benim hiç bi fikrim yok ama sanırım anestezi altında yapılır o zamanda heralde bişey hissetmezsin.

biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz topiğinin sahibi bebikim varya o hamileymiş.leylanın yarının detaylı usg si var.ecenin yumoşlarını toplayacaklar zeynebin annesigil gelecekler yarın başkada bi haber yok

canım inşş göreceğizzzzzzz canımmmmmmm allahın izni ileeee

evet anestezi veriliyormuşta daha sonra sını mrk etmiştim yetercim sen tecrübelisin bu konuda canım

canım iğnen hayırlı uğurlu olsun yumoşların kıvamında çatlasın inşşşş
bebişim sayı çok fazla olursa 30. 40 gibi yumoşun olursa adet sancısı gibi ağrıların oluyor (zaten dr ağrı kesici verir)sayı azsa 15 .20 gibi ben hiç ağrı yaşamadım hiç korkma canım her şey güzel olcak bütün dualrımız seninle olcak inşşşşş

Son düzenleme:

yok canım nerde 30 40 5-10 tane varsa anca canım benim çok tşkr ederim verdigin bilgi için yok korkmuyorum canımm allaha şükür içim o kadar ferahki belki yarın biraz heyecan olur ama ama korku yok allaha şükür allah razı olsun canım hepinizden aminnn inşallah dualarımız kabul olur

kızlarrrr ben çıkıyorummm hepinizee hayırlı akşamlarrr

güle güle canım git dinlen yarın yumoşlarını bırak:26::26::26: sonrada bebiş olarak al inşşşşşşşşşş

hayırlı cumalar tatlım Allah razı olsun canım
amin,cümlemizden.
bugün sende pek uğramamışın sanırsam.
hayırlı cumalar tatlım, gecmis olsun, doktora mı gittin?

iyiyim zelalcim, sen nasılsın?
başka işlerim vardı canım,dr umu aradım,izin vermedi,korunarak gitmen daha iyi olur dedi,bende öyle yapcam.
adetime yakın,yada adet dönemimde başlarım heralde.
dimek hafiye oldun,bizde senin gelmediğin 10 gün boyunca,paso girdik diğer topiclere,seni sorduk hep,hatta bıktılar bizden
bu arada,benide sormamışlar,banada sende böyleolasın dememişler:84:

ece cim,hayırlı olur inşallah toplama işlemin.

iyi geceler tatlım yarın herşey yolunda olacak Alllahın iziyle sonundada böleee olacaksın

kardelencim seni merak etmez olurmuyuz hiç ama canım leyla senin doktora gittiğini söyledi sende gelip işlerim var dedin o yüzden yani.ayrıca ismen demesemde hepimişz böllee olalım dedim. ama bak ismine söylerim hemde tüm içtenliğimle kardelenimde önce böle olsun sonrada böle olsun

uhuuuuuuuu ben geldim :79::79::79::79:

hoşgeldin cadıcım sen nasılsın?
canım sende böleeeee olasın

aranıza yeni katıldım yaş 26 evliyim dünyalar tatlısı 4yaşında bir kızım var.okadar sende kendini tanıtırmısın.teşekkürler ilgininiz için.

Dilerim rabbim dileyen her kese versin.bizede kızlar.amiiiiiiin

aranıza yeni katıldım yaş 26 evliyim dünyalar tatlısı 4yaşında bir kızım var.okadar sende kendini tanıtırmısın.teşekkürler ilgininiz için.

uzman1 öncelikle hoşgeldin ama dün çocuk istediğini ama bir türlü olmadığını yazmışsın bugün ise bir kızın olduğunu yazıyosun.Allah kızını bağışlasın ancak neden çelişkili yazdığını açıklarsan sevinirim.

Son düzenleme:
kıjlar iyi geceler
tatlişler ben yazmıcam sizi takip etcem malum eşim uyuyo aynı odadayız tuş sesinden uyanır die korkuyom adam sabah 6 da kalkcak
saraaaaaaaaaa tatlişim seni gördüm nasılsın kuşum

uzmancım bide seni gördüm hg canım aramıza nasılsın tatlı kıjınıda öp bizim için Allah bağışlasın canım

tamam tatlım yazma sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…