kıskanç ece kıskanç ece
:84::84::84::84::84::84:banane bananeee bananeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:::
ece cim hadi gel göbek atak:QUOTE]
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
valla ben geçmişe hiç bakmadım yaaaaaaa
neler olmuş hiç haberim yok
kızlarr bişi sorcam bu yumurta toplama işleminden sonra çok agrı oluyor mu ya sakın stres yaptıgımı sanmayın mrk ettim sadece
tatlım benim hiç bi fikrim yok ama sanırım anestezi altında yapılır o zamanda heralde bişey hissetmezsin.
kızlar ben çay yapıp geliyorum
biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz topiğinin sahibi bebikim varya o hamileymiş.leylanın yarının detaylı usg si var.ecenin yumoşlarını toplayacaklar zeynebin annesigil gelecekler yarın başkada bi haber yok
kızlarr bişi sorcam bu yumurta toplama işleminden sonra çok agrı oluyor mu ya sakın stres yaptıgımı sanmayın mrk ettim sadece
evet anestezi veriliyormuşta daha sonra sını mrk etmiştim yetercim sen tecrübelisin bu konuda canım
canım iğnen hayırlı uğurlu olsu yumoşların kıvamında çatlasın inşşşş
bebişim sayı çok fazla olursa 30 40 gibiyumoşun olursa adet sancısı gibi ağrıların oluyor (zaten dr ağrı kesici verir)sayı azsa 15 20 gibi ben hiç ağrı yaşamadım hiç korkma canım her şey güzel olcak bütün dualrımız seninle olcak inşşşşş
yok canım nerde 30 40 5-10 tane varsa anca canım benim çok tşkr ederim verdigin bilgi için yok korkmuyorum canımm allaha şükür içim o kadar ferahki belki yarın biraz heyecan olur ama ama korku yok allaha şükür allah razı olsun canım hepinizden aminnn inşallah dualarımız kabul olur
kızlarrrr ben çıkıyorummm hepinizee hayırlı akşamlarrr
amin,cümlemizden.hayırlı cumalar tatlımAllah razı olsun canım
başka işlerim vardı canım,dr umu aradım,izin vermedi,korunarak gitmen daha iyi olur dedi,bende öyle yapcam.hayırlı cumalar tatlım,gecmis olsun, doktora mı gittin?
iyiyim zelalcim, sen nasılsın?
dimek hafiye oldun,bizde senin gelmediğin 10 gün boyunca,paso girdik diğer topiclere,seni sorduk hep,hatta bıktılar bizden
rezil olduk valla...:76::76::76:
kız bu sara benim inadıma bunları atıyor topice...bende akşam yada hafta sonu patatesli poğaca yapcam...
niye vaktin yok bakayım...seni merak ettim şekerim...topic topic dolaşıp seni aradım heryerde...senin yüzünden dedektif oldum...
zeloşşşşşş, zeyneppppp, metukaaaaa sorulmuş ama leyloşşşş yine sorulmamış...hemen yapayım kaprisimi...:78::78:
amin,cümlemizden.
bugün sende pek uğramamışın sanırsam.
başka işlerim vardı canım,dr umu aradım,izin vermedi,korunarak gitmen daha iyi olur dedi,bende öyle yapcam.
adetime yakın,yada adet dönemimde başlarım heralde.
dimek hafiye oldun,bizde senin gelmediğin 10 gün boyunca,paso girdik diğer topiclere,seni sorduk hep,hatta bıktılar bizden
bu arada,benide sormamışlar,banada sende böyleolasın dememişler:84:
ece cim,hayırlı olur inşallah toplama işlemin.
uhuuuuuuuu ben geldim :79::79::79::79:
mrb aranıza yeni katıldım. yorumlarınızı beğrniyle okuyorum .bende çocuk istienlerdenim. ama bir türlü olmıyor dr gitim prolaktin 78 dediler dostinex kulandım 19 düştü.sizce iyimi acaba yoksa çokmu düşük bir bilginiz var mı paylaşırmısınız...
Dilerim rabbim dileyen her kese versin.bizede kızlar.amiiiiiiin
aranıza yeni katıldım yaş 26 evliyim dünyalar tatlısı 4yaşında bir kızım var.okadar sende kendini tanıtırmısın.teşekkürler ilgininiz için.
kıjlar iyi geceler
tatlişler ben yazmıcam sizi takip etcem malum eşim uyuyo aynı odadayız tuş sesinden uyanır die korkuyom adam sabah 6 da kalkcak
saraaaaaaaaaa tatlişim seni gördüm nasılsın kuşum
uzmancım bide seni gördümhg canım aramıza nasılsın tatlı kıjınıda öp bizim için Allah bağışlasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?