evet yapıyodu canım,ama 2 ay önce vardı ben de,20 gün de 5.7 den 2.7 ye düştü çok şükür,1 hafta içinde tansiyonum 8-5 ten 13-7 ye yükseldi,sonra 1 ay da yarım kullandım,geçen cuma ölçtürdüm 1.86 ydı,süper dedi doktor,yi ne de birden bırakma çeyrek çeyrek al,4 gün al,5. gün alma,10. gün kontrole gel dedi,yani 40 gün önce düzeldi çok şükür,Allah kimseye dermansız dert vermesin
zelalım akşama ne yemek yapcan bana bi fikir versene canım
saracım temizliği hemen bugünmü yapayım yarın sabahmı başlayayım
zelalım akşama ne yemek yapcan bana bi fikir versene canım
amin canım trodin nasıl bişey olduğunu bilirim dr kontrollerini hiç aksatma inş. dahada iyi olur canım
canım benim dünden pırasam var bide yanına bi tabak makarna yapayım diyorum ne dersin yakışırlarmı
düşün bana vertigo teşhisi koydular,serum verdiler,kbb,nöroloji,dahiliye, kan,biyokimya,hormon testleri,tomografi derken çıka çıka hipotroit çıktı,doktor bol tuzlu ye,ayaklarını yükseğe kaldır dedi,dediklerini yaptım,troit ilacını da içtim,2 hafta boyunca herşey dönüyodu etrafımda,sonra çok şükür geçti,iyi ki dönmüş diyorum,yoksa öğrenemezdim,çünkü 2buçuk ay önce gününden önce gelen yoğun adet kanamsıyla düşük yaptım,daha 1-2 haftalıktı,kan pıhtısı şeklinde attım vücuttan,eğer atmasaydım,yaşasaydı,benim bile beynime oksijen gitmiyodu,kesin zihinsel özürü olcaktı,Rabbim herşeyin hayırlısını versin,hastalıkta bile hayır var,şükrü öğreniyo insan,ben yaşadım bunu,Allah yaşatmasın kimseye
benim bugün yemek yapma derdim yok....dünden var nasıl olsa...akşam vaktim olursa poğaca yapmayı planlıyorum ama...
kıjlar ben kaçtım öpt.şekeylerrrrrrr byyyyyyyyyyyyy
kıjlar ben kaçtım öpt.şekeylerrrrrrr byyyyyyyyyyyyy
canım benim dünden pırasam var bide yanına bi tabak makarna yapayım diyorum ne dersin yakışırlarmı
men poğaçalarımı dün yaptım yaaaaaaaa
kızlar belki biliyosunuz ama size bi püf noktası vereyimmi
ben poğaçaya genelde 3 yumurta kırardım ama dün yaptığıma bir yumurta kırdım bir ymurtaında sadece akını koydum sarısınıda üzerine sürdüm.o kadar hafif ve lezzetli olduki hemde pamuk gibi oldu tavsiye ederim yani.
leyloşum nasılda kokusu geldi yemek dedik topikte bittinsüper olur....
düşün bana vertigo teşhisi koydular,serum verdiler,kbb,nöroloji,dahiliye, kan,biyokimya,hormon testleri,tomografi derken çıka çıka hipotroit çıktı,doktor bol tuzlu ye,ayaklarını yükseğe kaldır dedi,dediklerini yaptım,troit ilacını da içtim,2 hafta boyunca herşey dönüyodu etrafımda,sonra çok şükür geçti,iyi ki dönmüş diyorum,yoksa öğrenemezdim,çünkü 2buçuk ay önce gününden önce gelen yoğun adet kanamsıyla düşük yaptım,daha 1-2 haftalıktı,kan pıhtısı şeklinde attım vücuttan,eğer atmasaydım,yaşasaydı,benim bile beynime oksijen gitmiyodu,kesin zihinsel özürü olcaktı,Rabbim herşeyin hayırlısını versin,hastalıkta bile hayır var,şükrü öğreniyo insan,ben yaşadım bunu,Allah yaşatmasın kimseye
çokda güzel olur canım.şimdiden afiyet olsun.bendemi pırasamı alsam acaba:26::26::26::26:
leyloşum nasılda kokusu geldi yemek dedik topikte bittinoh ne güzel şekeyyy desene bugün rahatsın
evet canım hipotroid çok önemli hele gebelikte 20 günde bir kan vermek gerekir sakın ihmal etme bende hiç baş dönmesi olmuyodu benimde sanki kafam kaynıyomuş gibi geliyodu boynum kollarım ağrıyodu ben tam 3 sen oldu öğreneli sürekli kontrol altındayım Rabbim herkesin içinde bizimde yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?