günaydınnnn kızlar
dün gece çok ateşlendim.hastayımmmmboğazım başım ağrıo.ben ateşten kaçtıkça ateş beni buluo tüplere zararlı ya ateş
günaydınnnn kızlar
dün gece çok ateşlendim.hastayımmmmboğazım başım ağrıo.ben ateşten kaçtıkça ateş beni buluo tüplere zararlı ya ateş
saol cnm denicem hemenmaonya cım,suya hafif sirke damlatıp içersen,yada sirkeli bi salata yersen,ateşin baya düşer tatlım.
geçmiş olsun canımmmmm
YILDIZ FALI
Barıştan eser yok yıldız falında,
Sen benim bahtımın burcu değilsin,
Bin aşkın zehri var dudaklarında,
Tadılacak gibi acı değilsin.
Sormam hazanını, anmam yazını,
İlkbaharın gelse çekmem nazını,
Kimseye vermesin Rabbim sızını,
Çekilecek gibi sancı değilsin.
Şahlansın aşk atın, hür bundan böyle,
Ne yana dilersen sür bundan böyle,
Ne halin var ise gör bundan böyle,
Sen benim gönlümün harcı değilsin.
CEMAL SAFİ
YAŞAMIN YANKISI
Bir adam ve oğlu ormanda yürüyüş yapıyorlarmış. Birden çocuk ayağı takılıp düşüyor ve cani yanıp 'AHHHHH' diye bağırıyor.
İleride bir dağın tepesinden 'AHHHHH' diye bir ses duyuyor ve şaşırıyor.
Merak ediyor ve
- ''Sen kimsin?'' diye bağırıyor. Aldığı cevap 'Sen kimsin?' oluyor.
Aldığı cevaba kızıp - ''Sen bir korkaksın!'' diye tekrar bağırıyor. Dağdan gelen ses 'Sen bir korkaksın!' diye cevap veriyor.
Çocuk babasına dönüp
- ''Baba ne oluyor böyle?'' diye soruyor.
- ''Oğlum'' der babası, ''Dinle ve öğren!'' ve dağa dönüp ''Sana hayranım!'' diye bağırıyor.Gelen cevap ''Sana hayranım!'' oluyor. Baba tekrar bağırıyor, ''Sen muhteşemsin!''Gelen cevap; ''Sen muhteşemsin!'. Çocuk çok şaşırıyor, ama halen ne olduğunu anlayamıyor.Babası açıklamasını yapıyor:
- ''İnsanlar buna yankı derler, ama aslında bu yaşamdır. Yaşam daima sana senin verdiklerini geri verir. Yaşam yaptığımız davranışların aynasıdır. Daha fazla sevgi istediğin zaman daha çok sev! Daha fazla Şefkat istediğinde, daha şefkatli ol! Saygı istiyorsan insanlara daha çok saygı duy. İnsanların sabırlı olmasını istiyorsan sen de daha sabırlı olmayı öğren. Bu kural yaşamımızın bir parçasıdır, her kesiti için geçerlidir.''
Yaşam bir tesadüf değil, yaptıklarınızın aynada bir yansımasıdır.
zelalım bunları gece güzel rüyalar gör ve tüm hayallerin gerçek olsun diye başından aşağı döküyorum.
Eki Görüntüle 167952 Eki Görüntüle 167952 Eki Görüntüle 167952 Eki Görüntüle 167952 Eki Görüntüle 167952 Eki Görüntüle 167952 Eki Görüntüle 167952 Eki Görüntüle 167952 Eki Görüntüle 167952 Eki Görüntüle 167952
günaydınnnn kızlar
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar çok güzel bunlarrrrEki Görüntüle 167928 Eki Görüntüle 167935 saraaaaaaa bebeğim buda benden sana :78::78::78:
aranıza yeni katıldım yaş 26 evliyim dünyalar tatlısı 4yaşında bir kızım var.okadar sende kendini tanıtırmısın.teşekkürler ilgininiz için.
günaydınnnnnnnnnnn
Günaydın kıjlarrrrrrr
yeterim nasılsın canımtatlım eşini kontröle götürmüştün nasıl geçti
canım çok geçmiş olsungünaydınnnn kızlar
kardelencim bi türlü karşılaşamadık dr a gitmişsin bu arada mr ın nasıl çıktı merak ettim canımmaonya cım,suya hafif sirke damlatıp içersen,yada sirkeli bi salata yersen,ateşin baya düşer tatlım.
YILDIZ FALI
Barıştan eser yok yıldız falında,
Sen benim bahtımın burcu değilsin,
Bin aşkın zehri var dudaklarında,
Tadılacak gibi acı değilsin.
Şahlansın aşk atın, hür bundan böyle,
Ne yana dilersen sür bundan böyle,
Ne halin var ise gör bundan böyle,
Sen benim gönlümün harcı değilsin.
CEMAL SAFİ
günaydın saracımgünaydııııııııııın kızlaaaaaaaaar
herkese hayırlı hafta sonları diliyorum
gunaydinnn bebislerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?