Sabırla Bebeğini Bekleyenler

YILDIZ FALI

Barıştan eser yok yıldız falında,
Sen benim bahtımın burcu değilsin,
Bin aşkın zehri var dudaklarında,
Tadılacak gibi acı değilsin.

Sormam hazanını, anmam yazını,
İlkbaharın gelse çekmem nazını,
Kimseye vermesin Rabbim sızını,
Çekilecek gibi sancı değilsin.

Şahlansın aşk atın, hür bundan böyle,
Ne yana dilersen sür bundan böyle,
Ne halin var ise gör bundan böyle,
Sen benim gönlümün harcı değilsin.

Sormam hazanını, anmam yazını,
İlkbaharın gelse çekmem nazını,
Kimseye vermesin Rabbim sızını,
Çekilecek gibi sancı değilsin.

CEMAL SAFİ

YAŞAMIN YANKISI

Bir adam ve oğlu ormanda yürüyüş yapıyorlarmış. Birden çocuk ayağı takılıp düşüyor ve cani yanıp 'AHHHHH' diye bağırıyor.
İleride bir dağın tepesinden 'AHHHHH' diye bir ses duyuyor ve şaşırıyor.
Merak ediyor ve
- ''Sen kimsin?'' diye bağırıyor. Aldığı cevap 'Sen kimsin?' oluyor.
Aldığı cevaba kızıp - ''Sen bir korkaksın!'' diye tekrar bağırıyor. Dağdan gelen ses 'Sen bir korkaksın!' diye cevap veriyor.
Çocuk babasına dönüp
- ''Baba ne oluyor böyle?'' diye soruyor.
- ''Oğlum'' der babası, ''Dinle ve öğren!'' ve dağa dönüp ''Sana hayranım!'' diye bağırıyor.Gelen cevap ''Sana hayranım!'' oluyor. Baba tekrar bağırıyor, ''Sen muhteşemsin!''Gelen cevap; ''Sen muhteşemsin!'. Çocuk çok şaşırıyor, ama halen ne olduğunu anlayamıyor.Babası açıklamasını yapıyor:
- ''İnsanlar buna yankı derler, ama aslında bu yaşamdır. Yaşam daima sana senin verdiklerini geri verir. Yaşam yaptığımız davranışların aynasıdır. Daha fazla sevgi istediğin zaman daha çok sev! Daha fazla Şefkat istediğinde, daha şefkatli ol! Saygı istiyorsan insanlara daha çok saygı duy. İnsanların sabırlı olmasını istiyorsan sen de daha sabırlı olmayı öğren. Bu kural yaşamımızın bir parçasıdır, her kesiti için geçerlidir.''
Yaşam bir tesadüf değil, yaptıklarınızın aynada bir yansımasıdır.

günaydınnnn kızlar

dün gece çok ateşlendim.hastayımmmmboğazım başım ağrıo.ben ateşten kaçtıkça ateş beni buluo tüplere zararlı ya ateş

Son düzenleme:
günaydınnnn kızlar

dün gece çok ateşlendim.hastayımmmmboğazım başım ağrıo.ben ateşten kaçtıkça ateş beni buluo tüplere zararlı ya ateş

maonya cım,suya hafif sirke damlatıp içersen,yada sirkeli bi salata yersen,ateşin baya düşer tatlım.

günaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
güzel hafta sonları diliyorummmmmm bu güneşli gün kadar berak temiz sıcak bir gün olsun

sarammmmmmmm süpersin yine güzelimmmmmm emeğine sağlıkkk

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 167928 Eki Görüntüle 167935 saraaaaaaa bebeğim buda benden sana :78::78::78:
kızlar çok güzel bunlarrrr
aranıza yeni katıldım yaş 26 evliyim dünyalar tatlısı 4yaşında bir kızım var.okadar sende kendini tanıtırmısın.teşekkürler ilgininiz için.

oş geldin aramıza

Son düzenleme:
yeterim nasılsın canım tatlım eşini kontröle götürmüştün nasıl geçti

sağol bebişim
canımkontol değil kontol salı gün tetkler istemişlerdi onları yaptırmaya gittik buradakidevlet has ama bir çoğu yapılmıyormuş burada salı gün kontorlümüzbakalım
senden ne haberrrrrrrrrrrrrr

günaydınnnn kızlar

canım çok geçmiş olsun boğazın için sıcak bi şeyler iç o geçmesse ateş yapar iltihaplanmış olmalı yoksa ateş yapmazdı p.tesi geçmesse bi dr a görün canım
maonya cım,suya hafif sirke damlatıp içersen,yada sirkeli bi salata yersen,ateşin baya düşer tatlım.
kardelencim bi türlü karşılaşamadık dr a gitmişsin bu arada mr ın nasıl çıktı merak ettim canım

günaydııııııııııın kızlaaaaaaaaar

herkese hayırlı hafta sonları diliyorum

günaydın saracım tatlım ben bu şiire bayıldım tam hoşlandığım tür yüreğine sağlık bebem
gunaydinnn bebislerrr

günaydın bi tanem nasılsın canım tatlım hala annenlerdemisin :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…