Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlarrrrrrrrr ben çıkıyorrrrrrrr sonra gelirimmmmm

günaydın canım:79::79::79:
günaydın nasılsın prensesim

inş. testler güzel çıkmıştır canım tatlım bende bugün kırmızı kartı gördüm biraz kasıklarım ağrıyo

günaydınnnn kızlar
dün gece çok ateşlendim.hastayımmmmboğazım başım ağrıo.ben ateşten kaçtıkça ateş beni buluo tüplere zararlı ya ateş

günaydın canım geçmiş olsun tatlım bi doktora git hiç ihmal etme iltihap varsa ilaç kullanman gerekebilir.

günaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
güzel hafta sonları diliyorummmmmm bu güneşli gün kadar berak temiz sıcak bir gün olsun

günaydın yetercim nasılsın canım

Günaydın kıjlarrrrrrr

günaydın gülüüüüüüüüüüm

günaydın saracım tatlım ben bu şiire bayıldım tam hoşlandığım tür yüreğine sağlık bebem

canım bende çok seviyorum şiiri beğendiklerimide sizinle paylaşıyorum siz beğenincede ayrıca mutlu oluyorum.

kızlar ben kaçtım kahvaltımı yapayım sonra kocişimle gezmeye gidecez akşama görüşürüz öptüm byyyyy

günaydın nasılsın prensesim

inş. testler güzel çıkmıştır canım tatlım bende bugün kırmızı kartı gördüm biraz kasıklarım ağrıyo

oyyy kuzum geçmiş olsun
yapştı üstümüze şu kırmızılar hayılısıyla bir gitslerde 9 ay gelmeseler ne güzel olcaktııı

kızlar son_ece benden size iletmemi istedi
biliyorsunuz bu gün opusu vardı ama malesef bazı şansızlıklar olmuş ve20 yumoşu toplanmış ancak yumoşları boşçıkmış çatlatma iğnesinin saati ile ilğili bir karışıklık olmuş dr ona bağlı bir durum demiş
üzgündü

ay yarabbim yaaa...nasil uzuldum anlatamam....:96::96::96::96::96:

ay yarabbim yaaa...nasil uzuldum anlatamam....:96::96::96::96::96:

bende çok üzüldüm canımmmm telde konuştuk ama işte beklemdiği bir durum olunca daha çok etkilenmiş sanırım yaaaa (ben ilk karşılaştığmda böyl e olmuştum o günleri hatırladım .)

:
sagol canım yeni gördüm

sorun değil bebişim
kızlarrrrrrrr neredeler yaaaaa yine kimseler yokkkkkk sıkıldık yaffffffffff
ülennnnnnnnnnnnnnnnnnn toplanın artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kızlarrrrrrrrrrrrrr gelin hadi birazcık kaynatalım yaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…