günaydın nasılsın prensesimgünaydın canım:79::79::79:
sağol bebişim
canımkontol değil kontol salı gün tetkler istemişlerdi onları yaptırmaya gittik buradakidevlet has ama bir çoğu yapılmıyormuş buradasalı gün kontorlümüzbakalım
senden ne haberrrrrrrrrrrrrr
günaydınnnn kızlar
dün gece çok ateşlendim.hastayımmmmboğazım başım ağrıo.ben ateşten kaçtıkça ateş beni buluo tüplere zararlı ya ateş
günaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
güzel hafta sonları diliyorummmmmm bu güneşli gün kadar berak temiz sıcak bir gün olsun
Günaydın kıjlarrrrrrr
günaydın saracımtatlım ben bu şiire bayıldım tam hoşlandığım tür yüreğine sağlık bebem
kızlar ben kaçtım kahvaltımı yapayım sonra kocişimle gezmeye gidecez akşama görüşürüz öptüm byyyyy
günaydın nasılsın prensesim
inş. testler güzel çıkmıştır canımtatlım bende bugün kırmızı kartı gördüm biraz kasıklarım ağrıyo
kızlar ben kaçtım kahvaltımı yapayım sonra kocişimle gezmeye gidecez akşama görüşürüz öptüm byyyyy
oyyy kuzum geçmiş olsun
yapştı üstümüze şu kırmızılar hayılısıyla bir gitslerde 9 ay gelmeseler ne güzel olcaktııı
tatlım bu kırmızılarda bizi pek sevdiay sevmesinler artık 9 ay ara verip meleklerimiz gelsin artık inş.
sevmesinlerrrr yaaaaaa istemiyoruzara versinlerrrr biraz
canım kızlara sen anlatıver olmaz mı ben çıkıyorum çok kötü hissediyorum kendimiii
canım kızlara sen anlatıver olmaz mı ben çıkıyorum çok kötü hissediyorum kendimiii
ece ndn kendini kötü hissediyor kızlar:26:
kızlar son_ece benden size iletmemi istedi
biliyorsunuz bu gün opusu vardı ama malesef bazı şansızlıklar olmuş ve20 yumoşu toplanmış ancak yumoşları boşçıkmış çatlatma iğnesinin saati ile ilğili bir karışıklık olmuş dr ona bağlı bir durum demiş
üzgündü
ay yarabbim yaaa...nasil uzuldum anlatamam....:96::96::96::96::96:
sagol canım yeni gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?