Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Sabırla bebegeni bekleyip kucagina alacak arkadaslarımızın listesi...

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Rumuz(isim) Muhtemel dogum tarihi

Leyla21................................... ????

Sabırla bebegeni bekleyen arkadaslarımızın listesi...

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Rumuz(isim) Kırmızı Kart Tarihi

sara_28................................... ????
zelalca..................................... ????
cadı......................................... ????
eda33...................................... ????
metuka.................................... ????
kardelen.................................. ????
pike(zeynep)............................. ????

hoşbulduk canım evet sessiz kaldı valla bende yemek yiyim dedim nasılsın?

pikepolat bu arada bugün rahim filmi cektirecegini sölemişsin canım bana dr cektirmemi söledi tıp fakültesinde cektircektim ama yer yokmuş başka yerde cektirin dedi bakalım adet olim öle gitmeyi düşünüorum...

slm kıslar nasılsınız bakalım sohbetler edilmiş yemekler yapılmış maşallah cok hamaratsınız haaa ben bu erken cıkışlıydım cok sükür evimdeyim ve sizlerleyim..

hoşgeldin edacım.nasılsın canım?

selam kızlar, nasılsınız?

merhaba zeynepcim.

amin

sağolun kızlar
rabbim bir daha yaştmasın ne bana nede kimseler
çok sıkıntılı bir gündü dün ama geçti şükürler olsun ki

yetercim geçmiş olsun canım inş. Rabbim en kısa sürede eşine hayırlı şifalar versin sonrada bebişin gelsin inş.

evet canım, azaldı.... naber naptın seker? liste yaptım gördün mü? yorum yazan olmadı daha.. baskası istiyosa o yapsın, ben sıkıntıdan deneme yaptım....

pisssttttttt... eda naber kız :80:

ii seker ne olsun dizi izliom yazıom öle ben sana yazdım ama görmedin bende rahim filmi cektircem ve korkuorum

ii seker ne olsun dizi izliom yazıom öle ben sana yazdım ama görmedin bende rahim filmi cektircem ve korkuorum

canım, skypetan aradılar oraya kostum.. canım ya, iste bende ilk defa olucak olursa... yarın belli olur artık.... Allah yardımcımız olsun ... nasıl olucak bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…