Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar,canım arkadaşlarım,muhtemelen ben yarın burda olamıcam,mübarek günde dualarınızı bekliyorum,bende hepiniz için dua etcem,sizi sefiyorummmmmmmmmmmmm

evet canım, azaldı.... naber naptın seker? liste yaptım gördün mü? yorum yazan olmadı daha.. baskası istiyosa o yapsın, ben sıkıntıdan deneme yaptım....

pisssttttttt... eda naber kız :80:

canım ben listeyi beğendim bence güzeladet tarihim karıştı canım bakalım inş. olmam ama olursam yeni tarihim belli olcak düşük sonrası 1.5 ay adet görmeyenler oluyo benimki ne zaman gelir acaba inş. adet düzenim bozulmaz:93:liste içinde eline sağlık canım

kızlar,canım arkadaşlarım,muhtemelen ben yarın burda olamıcam,mübarek günde dualarınızı bekliyorum,bende hepiniz için dua etcem,sizi sefiyorummmmmmmmmmmmm

kardelenim Allah yardımcın olsun bugün bebişinin temelleri atılır inş. virgül gelir noktayı 12 den vurur sonrada bebiş gelir inş.canım tatlım bizde seni seviyozzzzzzzz

Son düzenleme:
arkadaslar belimin filimi geldi asiri sekilde kayma var belimde 8 mart yine gidicam randevu verdiler bu sefer ortopediye yolucaz dedi dok.ama nezamana randevu aliris beli deil dedi .......... bu durumda sanirim bu ay tup yapmicam ortopedide filim cekicekler dedi daha detaili bu ay dinenicam bebek diyer aya kalcak ..........:79::79::79:

canım çok geçmiş olsun şuan belin daha önemli inş. belin düzelsinki annesi minnoşun gelince rahat taşıyabilesin

cok saol canim evet belimin arisina insalla bir care bulunur arisi dayanilcak gibi deil bebeyide diyer aya dusunucas.........sen nasilsin canim???????

canım biz bugün karşılaşamıcaz galiba ben geliyom sen gidiyon sen geliyon ben gidiyomkıyamam sana çokmu ağrıyo belinkendine dikkat et belini zorlama canım sert yerde yatsan faydası olurmuki:26:bende iyiyim canım daha yeni kahvaltı yaptım çayımı içiyom

cadı... cok gecmis olsun tatlım...
sen kendini iyilestir ilk, sonra bebisinde gelir insallah.... Allah sifa versin canım...

mrb canımmmerken hamilelik topiğindeydim hamilelik belirtilerini araştırıyodum eeeee malum sürekli araştırmak lazımsen nasılsın canım

tabii tabii, bilgi iyidir, bende rahim filmi topiginde okuyodum....iyiyim canım, doktordan geldim simdi, sukur ki kist yokmus... yanlız bu ay dinlenme verdi rahim filmi cektirecegi icin, bisey demedim bende.. bu ay asilama yok yani...
bisey söylimm mi adet gecmeden hicbisey yapmamak lazım inan ki hicbir belirteye de kulak asmamak.. bizi en cok öyle seyler yıpratıyor galiba....

kızlar herkese hayırlı cumalar Rabbim ne muradımız varsa versin inş.

amiiiiiiinn canım amiiiiiiiiin

çok geçmiş olsun tatlı cadım.önemli olan sağlık.belin iyileşsin sağlığın yerine gelsin ki sonrada bebişin gelsin.

merhaba zeynepcim.bende senin gibi düşünüyorum.test yapmadım bugün.kasıklarım aprıyo sağ tarafımda batmalar var.ama bunlar adetinde belirtisi olabilir o yüzden umutlanmıyom yarın inşallah hasta olmam amahayırlısı yinede.

bugün kadın doğuma gidecem rahatsızlığım dolayısıyla muayne olup ilaç almam lazım ama gebelik için bu ay adetten sonra uğraşmıştık önümüzdeki adete 11 gün var daha gebelikte ilaç kullanımı tehlikeli olduğundan acaba kanda beta yaptırsam çıkar mı bende erken hamilelik belirtilerini okudum ama kasıklarda sızlama var kafam karıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…