eda cım,on dakika yüzünden mesaj atamadım tekrardan,teşekkür ederim canım.
evet canım, azaldı.... naber naptın seker? liste yaptım gördün mü? yorum yazan olmadı daha.. baskası istiyosa o yapsın, ben sıkıntıdan deneme yaptım....
pisssttttttt... eda naber kız :80:
kızlar,canım arkadaşlarım,muhtemelen ben yarın burda olamıcam,mübarek günde dualarınızı bekliyorum,bende hepiniz için dua etcem,sizi sefiyorummmmmmmmmmmmm
arkadaslar belimin filimi geldi asiri sekilde kayma var belimde 8 mart yine gidicam randevu verdiler bu sefer ortopediye yolucaz dedi dok.ama nezamana randevu aliris beli deil dedi .......... bu durumda sanirim bu ay tup yapmicam ortopedide filim cekicekler dedi daha detaili bu ay dinenicam bebek diyer aya kalcak ..........:79::79::79:
canım çok geçmiş olsunşuan belin daha önemli inş. belin düzelsinki annesi minnoşun gelince rahat taşıyabilesin
cok saol canimevet belimin arisina insalla bir care bulunur arisi dayanilcak gibi deil bebeyide diyer aya dusunucas.........sen nasilsin canim???????
arkadaslar belimin filimi geldi asiri sekilde kayma var belimde 8 mart yine gidicam randevu verdiler bu sefer ortopediye yolucaz dedi dok.ama nezamana randevu aliris beli deil dedi .......... bu durumda sanirim bu ay tup yapmicam ortopedide filim cekicekler dedi daha detaili bu ay dinenicam bebek diyer aya kalcak ..........:79::79::79:
zelalca, tatlım merhaba, nasılsın?
mrb canımmmerken hamilelik topiğindeydim hamilelik belirtilerini araştırıyodum eeeee malum sürekli araştırmak lazım sen nasılsın canım
kızlar herkese hayırlı cumalarRabbim ne muradımız varsa versin inş.
tabii tabii, bilgi iyidir,bende rahim filmi topiginde okuyodum....iyiyim canım, doktordan geldim simdi, sukur ki kist yokmus... yanlız bu ay dinlenme verdi rahim filmi cektirecegi icin, bisey demedim bende.. bu ay asilama yok yani...
bisey söylimm mi adet gecmeden hicbisey yapmamak lazım inan ki hicbir belirteye de kulak asmamak.. bizi en cok öyle seyler yıpratıyor galiba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?