canım, skypetan aradılar oraya kostum.. canım ya, iste bende ilk defa olucak olursa... yarın belli olur artık.... Allah yardımcımız olsun ... nasıl olucak bilemiyorum...
kızlar ben kaçtım fatmagülü izliyom sonrada kupa alcamöpt.hepinizi byyyyy
evet canım, azaldı.... naber naptın seker? liste yaptım gördün mü? yorum yazan olmadı daha.. baskası istiyosa o yapsın, ben sıkıntıdan deneme yaptım....
pisssttttttt... eda naber kız :80:
allah hakkımızda hayırlısını versinn...
canım bence güzel olmuş listen.eline sağlık du bakem men belkim hasta olmam olursam yeni tarihi söylerim canım.tamam mı?
canım insallah hasta olmazsın tatlım yaaa.... leyla haric, bu topigin ilk hamilesi olursun.... bence cok birinci olur.....
inşallah tatlım.inşallah hepimiz hamile oluruz topiğimiz uğurlu gelir bize.
amin canım insallah...
canım bende gideyim, yarın görüsürüz.... bu arada ne cok ziyaretcimiz varmıs, ne güzel..
amin tatlım benim amin.
saracım inşallah hamilesindir okudum ama yazamadım bi türlü...
gitsin kırmızılar gelsin bebişleeerrrrr....
canım,başka yerde çok pahalı,ben üç sene önce doğuş ta 450 dediler,fakültede çok cüz i bi paraya çektirdim,sadece bir ay bekledim,sende öyle yap,yoksa çok paran giderpikepolat bu arada bugün rahim filmi cektirecegini sölemişsin canım bana dr cektirmemi söledi tıp fakültesinde cektircektim ama yer yokmuş başka yerde cektirin dedi bakalım adet olim öle gitmeyi düşünüorum...
ayrıca çok çok korkulcak bişey değil,bebiş için değer.ii seker ne olsun dizi izliom yazıom öle ben sana yazdım ama görmedin bende rahim filmi cektircem ve korkuorum
canım,başka yerde çok pahalı,ben üç sene önce doğuş ta 450 dediler,fakültede çok cüz i bi paraya çektirdim,sadece bir ay bekledim,sende öyle yap,yoksa çok paran gider
ayrıca çok çok korkulcak bişey değil,bebiş için değer.
çok şekerler sara m.
herkeze hayırlı geceler kızlar.
canım,başka yerde çok pahalı,ben üç sene önce doğuş ta 450 dediler,fakültede çok cüz i bi paraya çektirdim,sadece bir ay bekledim,sende öyle yap,yoksa çok paran gider
ayrıca çok çok korkulcak bişey değil,bebiş için değer.
çok şekerler sara m.
herkeze hayırlı geceler kızlar.
tamam tatlım bende erken uyuyacam.demekki çok merak ediliyoruz dimi canım arkadaşlar nickleriyle değilde misafir olarak geldiklerine göre.........iyi geceler öptüm byyyyy.
yattım, kalktım, gidip gene mi yatsam....
hayırdır,ne kaçırdım ben
herkese ii gecelerr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?