Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet canım, azaldı.... naber naptın seker? liste yaptım gördün mü? yorum yazan olmadı daha.. baskası istiyosa o yapsın, ben sıkıntıdan deneme yaptım....

pisssttttttt... eda naber kız :80:

canım bence güzel olmuş listen.eline sağlık du bakem men belkim hasta olmam olursam yeni tarihi söylerim canım.tamam mı?

amin canım insallah...
canım bende gideyim, yarın görüsürüz.... bu arada ne cok ziyaretcimiz varmıs, ne güzel..

tamam tatlım bende erken uyuyacam.demekki çok merak ediliyoruz dimi canım arkadaşlar nickleriyle değilde misafir olarak geldiklerine göre.........iyi geceler öptüm byyyyy.

canım,başka yerde çok pahalı,ben üç sene önce doğuş ta 450 dediler,fakültede çok cüz i bi paraya çektirdim,sadece bir ay bekledim,sende öyle yap,yoksa çok paran gider
ii seker ne olsun dizi izliom yazıom öle ben sana yazdım ama görmedin bende rahim filmi cektircem ve korkuorum
ayrıca çok çok korkulcak bişey değil,bebiş için değer.

çok şekerler sara m.
herkeze hayırlı geceler kızlar.

öylemi canım ben bilmiodum fiyatlarını falan bakalım araşrtırim maşallah herkeste rahim filmi cektirio herhalde ondan yer yok diolar:))) bebiş iin herseye katlanırım valla yeterki sağlıklı gelsinn

öylemi canım ben bilmiodum fiyatlarını falan bakalım araştırim... maşallah herkeste rahim filmi cektirio herhalde ondan yer yok diolar:))) bebiş için herseye katlanırım valla yeterki sağlıklı gelsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…