evet canım görüşemez olduk neden çünkü pek girmiyorumnasılsın tatlım iyimisin?
kullanıcı sayısı
zelalca + (misafir bile yok)
yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
ahanda 2 misafirim gelmiş
edacım güzel duaların için Allah razı olsun gülüm...Rabbim seninde gönlüne göre versin bitanem...
kardelenim ya kızlar yumoş takibini yanlış anlayıp aşılama yazmışlar bende öyle sandım...kusura bakma bitanem...inşallah bebişin gelir bitanem...dualarımızdasın tatlişim...
aminnnnn canım zeloşum...seni önceden taniyor olsaydım 2 kez izmire gittik özel arabamızla...sana uğrar bir gün mola verirdik sende tatlişim... inşallah görüşmek nasip olur buseyide görürsün teyzesi...
afiyet bal kaymak olsun saracım...yarasın canım...
canım sen unutulurmusun hiç...hep aklımızdasın...inşallah eşin tez vakitte iyileşir yetercim...ben sana öbür topictede cevap yazmıştım ama sen görmedin sanırım tatlım...
canım ya manava gitmeye üşendim akşam...hafta sonuda çıkmam dışarı büyük ihtimal..lahana dolması haftaya kaldı anlayacan...
kız sen çok yaşa emi..bu saatte beni güldürdün saracım...canım karın ne zaman kaşınır biliyormusun hamileliğin 4-5 ci aylarında göbüş büyüdükçe karın kaşınıyor tatlım...
kesin hamilesin...bendede silik çıkmıştı ikinci çizgi ilk test yaptığımda...hayırlı olsun canım...
ben kaçıncı oluyorum sara hanım....leyloştan sonra demek istedin sanırım...gerçi ben eskiyim dimi şeker...açılıştan sonra ilk gebe edazes olacak...belkide sende hamişsin tontişim..kendini niye saymıyorsun sen...
sara zelal gezıyo
kız zelal napıyon bacım sen tek basına...
yettim geldim bacım seni hiç yalnız bırakırmıyım
kıjlar iyki geldiniz çok yalnıjdım benha bu arada metukam beni ispiyonladığında gözümden kaçmadı
gel bacım gelnasılsın canım biz bugün erkenciydik demi metukam
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
eevvveeetttt
bende 12 gibi uyandım kahvaltı yaptım bi size bakayım dedim.
kızlar ben bugün hasta olacaktım ya hani olmadım.sabah ateşimi ölçtüm 36,7 olmuş.ama eczane testi yaptım malesef negatif çıktı.acaba diyorum test yanılmış olabilirmi.
bende 12 gibi uyandım kahvaltı yaptım bi size bakayım dedim.
kızlar ben bugün hasta olacaktım ya hani olmadım.sabah ateşimi ölçtüm 36,7 olmuş.ama eczane testi yaptım malesef negatif çıktı.acaba diyorum test yanılmış olabilirmi.
kızlar kalıp sizlerle sohbet etmek isterdim ama eşim dışarı çıkıp gezelim diyo.gelince görüşürüz canlarım öptüm hepinizi.
canım hemen moralini bozma geç döllenmeyse şimdi çıkmaz anca kanda çıkar şimdimaşallah ateşinde çok güzel çıkmış normalde adet olcağımız zaman ateşimiz düşer inş. ateşin böle devam eder bence yarında yüksek çıkarsa bu iş tamamdır
anaaa ne dıyon bacım sen..ınsallah yanlıştır o test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?