Sabırla Bebeğini Bekleyenler

selam kuzu,nebresin?

selam ayşegül,görüşemiyoruk
zeloşum,sanada selam tatlış
hamileler var galiba topicimizde,maşallah,rabbim artırsın sayımızı inşallah.

selam canım nasılsın şekerohhhhh maşallah topiğimiz hamişlerle dolsun taşsın inş. hepimize uğur getisin

# metuka
# kardelen5233+
bende diyorum bu kardelenin ışıgı yanıyo diye gühaydın bebikler benim gibi sizidemi uyku tutmadı

didim kardelenim profumun ışıgı yanıyo bir bakayım nirelerde didim iyi etmişmiyim bebikim günaydın güzel anne adayları

evet 6 dan berı ayaktayım....
bende erken uyandım bugün,hava aslında tam uyku havası
şekerler ben kahvaltımı yapıp geleyim varmı gelmek isteyen:79::79::79:
ben yaptım ama bi çay içebilirim zeloşum.
# metuka
# kardelen5233+
bende diyorum bu kardelenin ışıgı yanıyo diye gühaydın bebikler benim gibi sizidemi uyku tutmadı

oooo tasze hamiş,sen niye ayaktasın,uyuda bebiş büyüsün kısss

kız sorma levebaya kaltım birde baktım garip kardeşim işe geç kalmış odaya girincede haliyle pc dürttü beni didim ne var ne yok diye uyuamıyorum artık erken kalkıyorum sizler ne yaptınız bakem

canım tugcal yok bu aralar nerelerde biliyomusun sen merak ettim hatunuda:44::44::44: kayramla teldemi görüştünüz nasılmış sesi nasıl geliyodu bebikimin

mrb arkadaslar bende araniza yeni katildim bende bebek özlemi cekenlerdenim tavsiyelerinize ihtiyacim var

bombomcum hg canım aramızatatlım yardım edebilceğimiz birşey olursa tabikide yardımcı oluruzinş. en yakın zamanda bebişini kucağına alırsın canım

kullanıcı sayısı
zelalca + (misafir bile yok)
yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
ahanda 2 misafirim gelmiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…