yarın c.tesi ya açık eczane bulmak zor en iyisi pazartesiyi bekleyip kesin sonuç almak 2 günde geçmez bana şimdi en başta sizle söyleyecem tabiki sonuç ne olursa olsun.hiç başıma gelmedi ama okuduktan sonra öğrendim kimyasal gebeliği ondan çok korkuyorum...
bende mersindeyim...
heeeyyy hemen kötü düşünme tamam mı.Allahın izniyle hamilesin canım.
kızlar ne güzel ya topiğimiz ilk hamilesini karşıladı.inşallah sırada bizler oluruz.edazes canım ayağını iyi sürü bizde peşinden gelelim canım.
herkese tekrardan ii gecelerrrr
canım biz bugün karşılaşamıcaz galiba ben geliyom sen gidiyon sen geliyon ben gidiyomkıyamam sana çokmu ağrıyo belin kendine dikkat et belini zorlama canım sert yerde yatsan faydası olurmuki:26:bende iyiyim canım daha yeni kahvaltı yaptım çayımı içiyom
cadı... cok gecmis olsun tatlım...
sen kendini iyilestir ilk, sonra bebisinde gelir insallah.... Allah sifa versin canım...
edacım güzel duaların için Allah razı olsun gülüm...Rabbim seninde gönlüne göre versin bitanem...arkadaşlar dün akşam abdestimi aldım ve hepimiz için dua ettim bugünde izinliydim bizim burda bir camiinin yanında ziyaret yada türbe var tam olarak bilmiorum oraya gittim o kadar cok kadın vardı ki dua eden yasin okuyan bende KARDELEN, ZELALCA, PİKEPOLAT, SARA_28, METUKA, CAADI arkadaslarımız ve kendim içinde bol bol dua ettim inşallah allahım dualarımızı kabul ederde gönderirir bebişlerimizi...
leyla_21 senin içinde dua ettim allah hayırlı dogum nasip etsin die...
kardelenim ya kızlar yumoş takibini yanlış anlayıp aşılama yazmışlar bende öyle sandım...kusura bakma bitanem...inşallah bebişin gelir bitanem...dualarımızdasın tatlişim...kız aşılama nerden çıktı,ben yumurta takibi yaptırıyorum ya
al bi tane daha,size kim aşılama dedi kiiiiiii:82:
cahil bu sara cım,cahil,kara lahana yı salatada denesinde görsün gününü
belli zaten,busenin ağzının tadını bozcan,lezzetlidir ama salatada değil.
amin canım,rabbim kabul etsin,ALLAHIM RAZI OLSUN.
aminnnnn canım zeloşum...oleyyy busem banamı gelcek doğuncainş. ALLAHIN İZNİYLE NE GÜZEL OLUR LEYLOŞUM Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin canım
afiyet bal kaymak olsun saracım...yarasın canım...leyloşum ben hemen çıkmıştım şimdi gördüm sorunu canım.ben fırında sebze,makarna bide yoğurt yaptım.
canım sen unutulurmusun hiç...hep aklımızdasın...inşallah eşin tez vakitte iyileşir yetercim...ben sana öbür topictede cevap yazmıştım ama sen görmedin sanırım tatlım...kızlarrrrr neden kimse bana selam vermiyorsunuz
ben ne yaptımmmmmmm size yaaaa
hemen unutuldum ben
canım ya manava gitmeye üşendim akşam...hafta sonuda çıkmam dışarı büyük ihtimal..lahana dolması haftaya kaldı anlayacan...saram ,, nasılsın arabamla oynamıssın...ohhh sefan olsun...boyle olasın
zelalım kızzzzzz ben gelmeden neden tüydün bakıyım
pıkecım,,ne guzel hıssetmıssın benı...kucukken duz duvarlarda yururmusum..
edacım Allah kabul etsın dualarını....
leylacım bakalım sarman nasıl olacak
kardelenım ıyısın cok sukur...
yetercım hosgeldın....
pelın67 ve bombom hoşgeldınız...
kımseyı unutmadım ınsallah
bişey soracam karın kaşıntısıda hemilelik belirtisimidir?
kesin hamilesin...bendede silik çıkmıştı ikinci çizgi ilk test yaptığımda...hayırlı olsun canım...eğer kasıklarda gerilme ve şişkinlik varsa olabilir canım inşallahhhhhhhhhhh... bende az önce test yaptım söz vermiştim kendime 10 gün sonra yapacam diye dayanamadımama . çizgi silikçıktı anlayamam bei belirsiz 2. çizgi vardı
ben kaçıncı oluyorum sara hanım....leyloştan sonra demek istedin sanırım...gerçi ben eskiyim dimi şeker...açılıştan sonra ilk gebe edazes olacak...belkide sende hamişsin tontişim..kendini niye saymıyorsun sen...kızlar ne güzel ya topiğimiz ilk hamilesini karşıladı.inşallah sırada bizler oluruz.edazes canım ayağını iyi sürü bizde peşinden gelelim canım.
Günaydın kızlarbugün erkencisiniz
eğer kasıklarda gerilme ve şişkinlik varsa olabilir canım inşallahhhhhhhhhhh... bende az önce test yaptım söz vermiştim kendime 10 gün sonra yapacam diye dayanamadımama . çizgi silikçıktı anlayamam bei belirsiz 2. çizgi vardı
günaydın canım he valla bugün uykusu kaçan kaçana
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
metuka zelalca+ kardelen5233+ tweety7883+
bacılar....noruyosunuz
ayşegülcüm hg canım nasılsınbenimde gece uykularım bozuldu uyuyamıyom aslında bi sıkıntımda yok neden acaba
selam kuzu,nebresin?Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
metuka zelalca+ kardelen5233+ tweety7883+
bacılar....noruyosunuz
günaydın canım he valla bugün uykusu kaçan kaçana
bal ceviz fındık yedirecekti esine... tabii su sıralar zamanı onun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?