Sabırla Bebeğini Bekleyenler

heeeyyy hemen kötü düşünme tamam mı.Allahın izniyle hamilesin canım.

bende mersindeyim...

öyle mi ne güzel sizlerle tanıştığıma o kadar sevindim ki anlatamam burası çok sıcak bir ortam kendimi sizinle konuşurken çok rahat hissediyorum iyi ki varsınız kızlar o kadarüzel günler varki önümüzde buna yürekten inanıyorum Allah'ım hepimizin güzel gönlüne ge en hayırsını verecek inanıyorum...

kızlar ne güzel ya topiğimiz ilk hamilesini karşıladı.inşallah sırada bizler oluruz.edazes canım ayağını iyi sürü bizde peşinden gelelim canım.

inan her an hepimiz için dua ediyorum sadece kendim için değil Rabbim hepimize gönlündeki hayalindeki bebeğini versin diye inşallah olacak.

evet canim bugun seninle gorusemedik :79::79::79::79::79: belim arada ariyo ama arisi bazen cekilmez oluyo bi ortopediyede gigimbakalim ne cikicak ins. kotu birsey cikmaz :26: canim sert yerde yatmayi denedim ama yatamiyorum aridan dok. dedi sirt ustu yat olmuyor ari birakmiyor bi saya bi sola donuyorum bu seferde omuzlarim basliyo armaya

edacım güzel duaların için Allah razı olsun gülüm...Rabbim seninde gönlüne göre versin bitanem...
kardelenim ya kızlar yumoş takibini yanlış anlayıp aşılama yazmışlar bende öyle sandım...kusura bakma bitanem...inşallah bebişin gelir bitanem...dualarımızdasın tatlişim...
oleyyy busem banamı gelcek doğuncainş. ALLAHIN İZNİYLE NE GÜZEL OLUR LEYLOŞUM Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin canım
aminnnnn canım zeloşum... seni önceden taniyor olsaydım 2 kez izmire gittik özel arabamızla...sana uğrar bir gün mola verirdik sende tatlişim... inşallah görüşmek nasip olur buseyide görürsün teyzesi...
leyloşum ben hemen çıkmıştım şimdi gördüm sorunu canım.ben fırında sebze,makarna bide yoğurt yaptım.
afiyet bal kaymak olsun saracım...yarasın canım...
kızlarrrrr neden kimse bana selam vermiyorsunuz
ben ne yaptımmmmmmm size yaaaa
hemen unutuldum ben
canım sen unutulurmusun hiç...hep aklımızdasın...inşallah eşin tez vakitte iyileşir yetercim...ben sana öbür topictede cevap yazmıştım ama sen görmedin sanırım tatlım...
canım ya manava gitmeye üşendim akşam...hafta sonuda çıkmam dışarı büyük ihtimal..lahana dolması haftaya kaldı anlayacan...
bişey soracam karın kaşıntısıda hemilelik belirtisimidir?
kız sen çok yaşa emi..bu saatte beni güldürdün saracım...canım karın ne zaman kaşınır biliyormusun hamileliğin 4-5 ci aylarında göbüş büyüdükçe karın kaşınıyor tatlım...
kesin hamilesin...bendede silik çıkmıştı ikinci çizgi ilk test yaptığımda...hayırlı olsun canım...
kızlar ne güzel ya topiğimiz ilk hamilesini karşıladı.inşallah sırada bizler oluruz.edazes canım ayağını iyi sürü bizde peşinden gelelim canım.
ben kaçıncı oluyorum sara hanım....leyloştan sonra demek istedin sanırım...gerçi ben eskiyim dimi şeker...açılıştan sonra ilk gebe edazes olacak...belkide sende hamişsin tontişim..kendini niye saymıyorsun sen...

Edacım tebrik ederim canım silik çizgiyi yakalamışsın inş.kan tahlilinde bunu doğrular sağlıklı bir gebelik geçirir bebişini kucağına alırsın ayağını sürümeyi unutmaaaa peşindeyiz

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
metuka zelalca+ kardelen5233+ tweety7883+

bacılar....noruyosunuz

edacım tebrik ederim canım ikinci çizgi silikse bencede hamişsin hep öle okuyodum ikinci çizgisi silik çıkan kızlar pozitif alıyodu darısı başına inş. p.tesi hemen kanda baktır ve bize ver müjdeyi inş. ohhhhhh topiğimizin leyloştan sonra ilk hamişi sen olcan inş.

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
metuka zelalca+ kardelen5233+ tweety7883+

bacılar....noruyosunuz
selam kuzu,nebresin?
günaydın canım he valla bugün uykusu kaçan kaçana

selam ayşegül,görüşemiyoruk
zeloşum,sanada selam tatlış
hamileler var galiba topicimizde,maşallah,rabbim artırsın sayımızı inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…